سلام
یه مودم میخوام واسه مصارف معمولی ، اینترنت هم از مخابرات میگیرم
تا 80-70 تومن میتونم واسه مودم بدم ، ولی نمیخوام پول واسه چیزایی که استفاده نمیشه بدم ...
چی بگیرم به نظرتون ؟
سلام
یه مودم میخوام واسه مصارف معمولی ، اینترنت هم از مخابرات میگیرم
تا 80-70 تومن میتونم واسه مودم بدم ، ولی نمیخوام پول واسه چیزایی که استفاده نمیشه بدم ...
چی بگیرم به نظرتون ؟
اگه میخوایین آینده رو هم در نظر بگیرین و با توجه به بودجه مناسبتون من TP-Link 8960N رو پیشنهاد میکنم. در بازار حدود80 تومن هست ولی یکی از دوستان در pt با قیمت بسیار مناسبی میفروشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر فقط میخوای کانکت بشی یک مودم ساده بگیر Tp-link 8811 قیمتش 20 تومن . ولی اگر می خوای وایرلس داشته باشه می توانی Wag120n Linksys بگیری حدود 70 تومن. اگر هم باز مودم معمولی وایرلس می خواد می تونی از همون یک 8901G Tplink بگیری با گارانتی تعویض فرادانش که اصلیه
Last edited by sei_pm; 26-08-2010 at 13:00.
1- میتونی از تنظیمات مودم ، صفحات WAN و Device Info عکس بذاری؟
2- ویندوزت چیه؟
این مودم چه مشکلی داره ؟
توی اون تاپیک هم نگاه کنی مشکل از تنظیمات بچه هاست.
منظورتون از آینده چیه ؟ چه اتفاقی قراره در آینده بیفته ؟
خب من اینترنت وایرلس ندارم ، اگر هم یه وقت احتیاج داشته باشم لپ تاپ و موبایل وایرلس دارن ... یعنی 60-50 تومن فقط پول وایرلسش هست ؟ دیگه هیچ برتری ای نداره ؟
منظور Sei_pm ، مودم های ADSL هستن که میتونن یه یک شبکه وایرلس هم ایجاد میکنن( علاوه بر 4 تا خروجی LAN) . حالا هر دستگاهی که بهش وصل شه ( چه با LAN و چه با Wireless) میتونن از اینترنت استفاده کنن مثل موبال و لپ تاپ و با TV های جدید.
در واقع کارت شبکه ی wifi ای که در لپ تاپ ها مودم ها هست فقط میتونه به شبکه های این مودم ها و یا روترهایی مثل اونها وصل شه.
به نظرم شما اینترنت وایرلس (WiMAX) رو میگی ، که کانکت شدن به اونها فقط با مودمهای مخصوص امکان پذیره
مگه شما نمی خواید به طور وایرلس هر وقت خواستید در لپتاپ یا موبایلتون وصل بشید به اینترنت.
اگر شما مودم وایرلس نگیری اونوقت باید مودم رو وصل کنی با کابل شبکه به لپتاپ به از رو لپتاپ اینترنت رو شر کنی واسه موبایل خلاصه اگر می خوای تو خونه راحت هر جا خواستی کانکت بشی بهتره وایرلس بگیری.
این بزرگترین فرقشون بود.
با عرض پوزش به دلیل همزمان شدن پست از a6l3i
Last edited by sei_pm; 26-08-2010 at 15:03.
منظور Sei_pm ، مودم های ADSL هستن که میتونن یک شبکه وایرلس هم ایجاد میکنن( علاوه بر 4 تا خروجی LAN) . حالا هر دستگاهی که بهش وصل شه ( چه با LAN و چه با Wireless) میتونه از اینترنت استفاده کنه مثل موبابل و لپ تاپ و با TV های جدید.
در واقع کارت شبکه ی wifi ای که در لپ تاپ ها مودم ها هست فقط میتونه به شبکه های این مودم ها و یا روترهایی مثل اونها وصل شه.
به نظرم شما اینترنت وایرلس (WiMAX) رو میگی ، که کانکت شدن به اونها فقط با مودمهای مخصوص امکان پذیره نمیشه با لپ تاپ با موبال مستفیم به اونها وصل شد
Last edited by a6l3i; 26-08-2010 at 15:07.
سلام دوستان
مودم من D-link 2640u هستش میخواستم تنظیم کنم تو قسمت Quicek Setup یه گزینه به اسم Enable Quality Of Service(QoS) وجود داره میخواستم بدونم این قسمت واسه چیه و مزایا و معایبش رو بدونم
تو قسمت port خود برنامه به صورت پیش فرض 0 قرار دااه لازم به تغییر نیست؟
Encapsulation رو به صورت پیش فرض LLC/Snap-Bridging قرار داده شده اینم باید پیش فرض رها بشه؟
DHCP Server چیه و Leased Time واسه چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم که چه جوری میشه از ه*ک شدن اکانت جلوگیری کرد و کسی نتونه از حجم من سوء استفاده کنه
ممنون
Last edited by David.Jn; 26-08-2010 at 15:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)