کسی می تونه جدیدترین اپشن فایل که برای بازی اومده رو واسم بزاره؟
رلاستی اگه پچ استقلال و پرسپولیس رو دارید بزارید..
مممنون
کسی می تونه جدیدترین اپشن فایل که برای بازی اومده رو واسم بزاره؟
رلاستی اگه پچ استقلال و پرسپولیس رو دارید بزارید..
مممنون
راستی یه مشکل دیگه هم دارم اینه که تو become a legend همش بازی ها تمرین هست ..
اگه کسی می دونه بگه چی کار کنم..
باید نمرات بازیت بالای 7 باشه تا بتونی برسی به ترکیب تیم
ممنون ولی اپشن فایل جدید رو می تونی برام بزاری اموزش هم نمی خوام..
من حدود 5 ماهه دارم pro evolution soccer 2009 رو دارم بازی می کنم وقتی تو master leg بازی می کنم بعد از چند مدت که بدون مشکل بازی اجرا می شه یک دفعه می بینم دیگه نمی تونم با اون تیم وارد بازی بشم وقتی می خواد لود بشه از بازی میاد بیرون و میاد تو محیط ویندوز.تا حالا 10 بار اینجوری برام پیش اومده اگه نیاز save بازی رو اینجا بذارم که تست کنید.
cpu:intel core 2 dou 8500
gpu:ati 4850 his driver ver:9.4
ram : dominator 2*2g 1066
اول این رو نصب می کنی
بعدش این کرک رو کپی می کنی توی محل نصب بازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اول باید شروع کنی سیوهای قبلی رو پاک کن به درد نمی خورن. مستر لیگ جدید شروع کن بعد این دیگه مشکل خرابی سیو نخواهی داشت. موفق و پیروز باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسخ سریعتون بااین کرک که تو محل نصب بازی ریختم چیکار کنم؟
حالشو ببر... یعنی چی چیکار کنی با کرک ؟ منظورت رو درست متوجه نمیشم.بعد اینکه کرک رو ریختی دیگه سیوت خراب نمیشه
آقا ما از هر جا pes 2009 رو اوردیم خراب بعد نصب اجرا نمی شه نمی دونم چرا این سری 2009 همش خراب در اومده الان هم مال شرکن T20Game اوردم 1 ساعت رو نصب چرا اینجوری مال اینم معلوم نیست اجرا بشه یا نه...!!
============
بعد از ویرایش:
مال این شرکت هم اجرا نشد
Last edited by starn; 05-09-2009 at 21:49.
می دونی چیه شرکت های نابغه هم وطن ما که اعجوبه تمامی اعصار هستند. به این نتیجه رسیدند که کونامی بلد نیست setup درست کنه واسه بازی PES همین مسئله باعث شده که تمام بدن این هم وطنان نابغه ما که مسئولیت خطیر تر زدن توی setup بازی ها رو بر عهده دارن دست به کار بشن. همون اول که PES دانلود میشه و به صورت اکستراکتی روی DVD هست گیر آوردی آوردی نیاوردی دیگه بعدش انواع و اقسام انگولک شده هاش رو می تونی گیر بیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)