تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 916 از 1004 اولاول ... 416816866906912913914915916917918919920926966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,151 به 9,160 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اگر وضعیت ایرانسل به همین صورت بمونه ( 3-4 روزه حال داده اساسی ) نه محدودیتی در سایت های داخلی داره نه خارجی ، دیگه بیخیال ADSL میشم ! این 3G هستش ، 4G که دوستم داره موبایلش ، تا 20 مگ هم میرسه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من نمیدونم اینا چه اصراری دارن که snr 15 به بالا باشه! باید خط فیبر باشه که همچین اتفاقی بیافته
    من یکم شانس داشتم snr خط دو رو بر 14 بود و برا منم گفت "snr تون پایینه و ... ولی با مسئولیت خودتون فعال می کنیم" منم قبول کردم و خطم هیچ مشکلی هم نداره
    شما بعدظهر زنگ بزن با یه پشتیبان آقا صحبت کن. خانما نه زیاد واردن و نه دوس دارن مسئولیتی به گردنشون بیافته!!
    ---
    یکی هم مد adsl رو بذار رو adsl2+ و bitswap رو فعال کن (sra غیرفعال باشه)
    وضعیت خط من هم تا حدودی بهتر شد. به غیر این ها ایا تنظیمات دیگه ای میشه کرد که بهتر شه وضعیت؟
    من وقتی مخابرات داشتم خطم 2 مگ رو مشکید و رو دو مگ ست بود. از وقتی اومدم اسیاتک maxrate اومده رو 1.5 مگ و دیتا ریت هم رو 1100مگابیت. ز هم میزنم پشتیبانی میگه خطتت رو 2مگه ولی نویزت بالاست.
    از مخابرات هم شکایت کردم کارشناس فرستادن و نویز سر کوچه رو اندازه گرفت و گفت منطقتون نویز داره و کاریش نمیشه کرد. میگم یعنی ما حق نداریم یه خط 12 مگ مثل بقیه داشته باشیم؟ میگه همینم از سرت زیاده مگه با نت چیکار میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!! همونجا به عظمت مخابرات پی بردم. راست هم میگن. دوستانی که میتونن صفحات وب رو باز کنن برن خداشونو شکر کنن

-----------
    راستی به نظرتون مخابرات دانلود شبانه رو به وضعیت قبلی که رایگان بود برمیگردونه؟
    Last edited by Ooo0PS; 26-08-2015 at 03:41.

4. 2 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وضعیت خط من هم تا حدودی بهتر شد. به غیر این ها ایا تنظیمات دیگه ای میشه کرد که بهتر شه وضعیت؟
    من وقتی مخابرات داشتم خطم 2 مگ رو مشکید و رو دو مگ ست بود. از وقتی اومدم اسیاتک maxrate اومده رو 1.5 مگ و دیتا ریت هم رو 1100مگابیت. ز هم میزنم پشتیبانی میگه خطتت رو 2مگه ولی نویزت بالاست.
    از مخابرات هم شکایت کردم کارشناس فرستادن و نویز سر کوچه رو اندازه گرفت و گفت منطقتون نویز داره و کاریش نمیشه کرد. میگم یعنی ما حق نداریم یه خط 12 مگ مثل بقیه داشته باشیم؟ میگه همینم از سرت زیاده مگه با نت چیکار میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!! همونجا به عظمت مخابرات پی بردم. راست هم میگن. دوستانی که میتونن صفحات وب رو باز کنن برن خداشونو شکر کنن

-----------
    مخابرات یه طرح ویژه داده بنر هم زده تو چهارراه مخابرات من که دقیق نمیدونم چی به چیه. دوستان خبر ندارن؟؟

- - - Updated - - -

-----------
    مخابرات یه طرح ویژه داده بنر هم زده تو چهارراه مخابرات من که دقیق نمیدونم چی به چیه. دوستان خبر ندارن؟؟

6. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

-----------
    فعلا که با زیرساخت درگیری دارن و تا زمانی که اختلافاتشون حل نشه بعیده شبانه رایگان بدن...

دیشب snr خط روی 18 بود امروز خط رو مستقیم و بدون اسپلیتر وصل کردم کیفیت snr و پینگ بازم بهتر شد. ببینیم تا بعد از ظهر و شب هم با همین کیفیت باقی میمونه یا نه!؟

تا الانم هرچقدر زنگ میزنم پشتیبانی 1544 فقط به خانوما وصل میکنه و هنوز موفق نشدم یکیشونو حالی کنم که نویز خط پایین اومده لطفا داون استریم خط رو بالا ببرید و نزدیک 10 مگ برسونید... همشون با صدای لرزان و ترس و وحشت میگن از این بیشتر خط نمیکشه و... میگم خانوم من 10 مگ خریدم باز یجوری بهونه میاره میپیچونه.

یه اتفاق مسخره ی دیگه ای هم که افتاده حجم اضافه نمیشه خرید و فاکتوری برای پرداخت ثبت نمیشه کلا این پانل کاربریشون برخلاف قیافه ی قشنگ و رنگارنگش پر از مشکل هست از تست سرعت تا خرید حجم و... کافیه یه پشتیبان آقا وصل بشه همه ی این مشکلات فوری حل میشه...

8. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام فک نکنم شبانه برگرده چون دیگه برداشت برای همیشه برداشت تازه فقط استان ما نیس همه استان ها برداشتن دوستان داشتم سایت آسیا تک رو می‌دیدم زیر سرویس هازده شبانه رایگان تا زمانی هست که بستر باشه میگم الان من خریدم یهو بگی شبانه نمیدم چی کار میشه کرد؟

10. این کاربر از aref.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام فک نکنم شبانه برگرده چون دیگه برداشت برای همیشه برداشت تازه فقط استان ما نیس همه استان ها برداشتن دوستان داشتم سایت آسیا تک رو می‌دیدم زیر سرویس هازده شبانه رایگان تا زمانی هست که بستر باشه میگم الان من خریدم یهو بگی شبانه نمیدم چی کار میشه کرد؟
    آره منم دیدم ولی مخابرات مشتری دولتی و پارتی بازی و غیره زیاد داره و با یدونه حذف شبانه زیاد ضرر نمیکنه اما جریان آسیاتک بنظرم فرق میکنه و ممکنه با برداشتن شبانه ضرر زیادی متحمل بشه و فعلا که با زیرساخت مشکلی ندارن فقط تو بیشتر مراکز مخابراتی محدودیت پورت دارن و پهنای باند کافی براشون موجود هست.

این پینگ 8.8.8.8 که صبح زیر 200 بود بعد از ساعت 12 (مثل آنااینترنت خودمون) ترکید و رفت بالای 300 ولی پینگ 4.2.2.4 خوبه اینم از شگفتیهای اینترنت ایرانه.....

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=305ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=304ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=298ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=302ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=51

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 298ms, Maximum = 311ms, Average = 305ms
    Control-C
    ^C
    C:\Users\Lion>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=152ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=52

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 151ms, Maximum = 174ms, Average = 161ms
    Control-C
    ^C

12. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

واقعا ممنون داداش تنظیماتی که گفتی انجام دادم کلا وضع SNR و پینگ و همه چی بهتر شد :

آره بخدا کلا وقتی زنگ میزنی پشتیبانی اگه خانوم برداشت معمولا بهترین کار اینه که قطع کنی دوباره زنگ یزنی بخاطر اینکه مکالمات ضبط میشه اکثرا بیشتر نگران اینن که صداشون خوب دربیاد و قشنگ ضبط بشه بجای حل کردن مشکل مردم...
    آسیاتک اکثرا بصورت اتوماتیک روی G992.3 یعنی ADSL سرویس میده ، البته به این معنی نیست که روی ADL2+ یا همون G992.5 سرویس نده ، من یکی دو روز فقط تیک ADSL2+ رو زدم و بقیه رو غیرفعال کردم ولی حدود 5-6 بار در طول روز قطع و وصل ی بوجود اومد ! اگر شما هم با چنین مشکلی روبرو شدید تیک ADSL رو هم بزنید . آسیاتک روی سه سرویس T1.413 و G992.3 و G992.5 سرویس میده و این باعث میشه در هنگام اختلالات خط و نویز زیاد بین این سه سرویس سوئیچ بکنه و هیچ قطعی ای مشاهده نشه ، برعکس مخابرات که فقط روی G992.5 یا همون ADSL2+ سرویس میده و باعث میشه در اکثر اوقات قطعی بوجود بیاد .

14. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آسیاتک اکثرا بصورت اتوماتیک روی G992.3 یعنی ADSL سرویس میده ، البته به این معنی نیست که روی ADL2+ یا همون G992.5 سرویس نده ، من یکی دو روز فقط تیک ADSL2+ رو زدم و بقیه رو غیرفعال کردم ولی حدود 5-6 بار در طول روز قطع و وصل ی بوجود اومد ! اگر شما هم با چنین مشکلی روبرو شدید تیک ADSL رو هم بزنید . آسیاتک روی سه سرویس T1.413 و G992.3 و G992.5 سرویس میده و این باعث میشه در هنگام اختلالات خط و نویز زیاد بین این سه سرویس سوئیچ بکنه و هیچ قطعی ای مشاهده نشه ، برعکس مخابرات که فقط روی G992.5 یا همون ADSL2+ سرویس میده و باعث میشه در اکثر اوقات قطعی بوجود بیاد .
    اون سه سرویس تیکشون رو زدم snr یه مقدار بهتر شد... آره قبلا که فقط تیک ADSL2+ زده بودم از صبح یکی دوبار خودبخود قطع شد.

از شانس من سرویس 10 مگ جمی 0.5 گیگ یکماهه خریدم نه از پانل کاربری 1544 میتونم ترافیک اضافه بگیرم و نه از سرویس موبایل کلا حجم اضافی که برای خرید میزنم فاکتوری صادر نمیکنه برای پرداخت. از صبح تا الان چند بار زنگ زدم پشتیبانی بدبختا خودشونم نمی تونم شارژ کنن همش میگن درخواست رسیدگی زدیم چند ساعت بعد زنگ بزنید پیگیری کنید...

آخه کدوم شرکت اینترنتی نمیتونه حجم اضافی به مشتری بفروشه؟؟؟!!!! واقعا هر روز شگفتی جدیدی از وضع اینترنت ایران میبینه آدم به آینده امیدوارتر میشه....
    __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________

آپدیت: نمیدونم تو سایت آسیاتک دیدین یا نه، اینا به مناسبت ولادت اما رضا (ع) اومدن طرح گذاشتن که به مشترکهایی که تو اسمشون "رضا" هست یک گیگ هدیه میدن...

منم اصلا اسمم " امیر " هست و چون شهرتم " رضایی " هست اومدن یک گیگ هدیه دادن!!! کلا فکر کنم بخاطر همین طرحشون هست که خرید حجم اضافه و کلا پانل کاربری با مشکل مواجه شده. حتی بعضی مواقع کع بهشون زنگ میزنی و شماره ی ADSL رو میگی میگن همچین شماره ای نداریم!!! سیستم های خودشون هم دچار مشکل شده!!!

آخه یکی نیست بگه یک گیگ هدیه تونو نخواستیم پشتیبانیتونو بهتر کنید پانل رو هم مشکلاتشو برطرف کنید انگار به ما هدیه دادید...
    Last edited by dDarkKnight_12; 26-08-2015 at 13:54.

16. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز حدود ساعت 1 نویز بشدت بالا رفت و دیسکانکت شدم. طوری که مقدار snr رو 0 گیر کرده بود و تکون نمیخورد

خواستم که مودم رو خاموش کنم دستم که خورد به مودم دیدم بشدت داغ شده و خدا میدونه اگه دیر متوجه میشدم چه بلایی سر مودم میومد

مودم رو خاموش کردم نیم ساعت گذشت خنک که شد کانکت نمیشد باز.الان که وصل شده تو پنل پشت سرهم port error زده

دیگه نمیدونم مودم من ایراد داره یا این قضیه داغ شدن به اون port error و 0 شدن snr ربط داره

18. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فعلا که با زیرساخت درگیری دارن و تا زمانی که اختلافاتشون حل نشه بعیده شبانه رایگان بدن...

دیشب snr خط روی 18 بود امروز خط رو مستقیم و بدون اسپلیتر وصل کردم کیفیت snr و پینگ بازم بهتر شد. ببینیم تا بعد از ظهر و شب هم با همین کیفیت باقی میمونه یا نه!؟

تا الانم هرچقدر زنگ میزنم پشتیبانی 1544 فقط به خانوما وصل میکنه و هنوز موفق نشدم یکیشونو حالی کنم که نویز خط پایین اومده لطفا داون استریم خط رو بالا ببرید و نزدیک 10 مگ برسونید... همشون با صدای لرزان و ترس و وحشت میگن از این بیشتر خط نمیکشه و... میگم خانوم من 10 مگ خریدم باز یجوری بهونه میاره میپیچونه.

یه اتفاق مسخره ی دیگه ای هم که افتاده حجم اضافه نمیشه خرید و فاکتوری برای پرداخت ثبت نمیشه کلا این پانل کاربریشون برخلاف قیافه ی قشنگ و رنگارنگش پر از مشکل هست از تست سرعت تا خرید حجم و... کافیه یه پشتیبان آقا وصل بشه همه ی این مشکلات فوری حل میشه...
    خط شما مثل هلو 10 مگ رو میکشه.من هم چند بار تماس گرفتم واسه اینکه اپلودمو بالا ببرن ولی گفتن نمیشه به خاطر snr.. منم دیدم هی پاس میدم به هم دیگه بهش گفتم مگه مکالمات ضبط نمیشه؟ من به رضایت خودم میخوام ببریش بالا ! بعد گفت دست من نیست اجازه ندارم، بهش گفتم وصل کن به رئیست!! خلاصه دید اصرار میکنم گفت چند لحظه صبر کن بعد درست شد. شما تماس بگیر با 1544 سفت و سخت بگو رو 8 مگ بزارن. اگه دیدی رو 8 مگ وضعیت snr خوبه و بازم جا داره، بگو بزارن رو 10 مگ

----------

اونایی که از نت قطع امید کردن ،ضعیت خط ما رو ببینن دل هاتون بسی شاد میشه( یه بار میاد رو 1.5مگ، یه بار رو 1 مگ، الان هم که... اصن یه وضعیه..صد رحمت به مخابرات که 2مگ رو میداد)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ooo0PS; 26-08-2015 at 14:06.

20. این کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •