50-60 هم خوبه والا !
من الان 256 محدود (10 گیگ) دارم سرعتش 200 - 300 ه ! پینگ هم ک افتضاح !
از ماه بعد ب احتمال زیاد همین 512 نامحدود برنزی یا نقره ای رو میگیرم !
دقیقاً چقد دادی واسه 512نا محدود برنزی ؟ 22 تومن ؟؟
فرقش با نقره ای چیه ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
50-60 هم خوبه والا !
من الان 256 محدود (10 گیگ) دارم سرعتش 200 - 300 ه ! پینگ هم ک افتضاح !
از ماه بعد ب احتمال زیاد همین 512 نامحدود برنزی یا نقره ای رو میگیرم !
دقیقاً چقد دادی واسه 512نا محدود برنزی ؟ 22 تومن ؟؟
فرقش با نقره ای چیه ؟
این اومد آدرسش رو بدون لاگین بده:Virtual DMZ 1.2: User Blocked, Invalid Data-Entry/Browser
_by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن تا 22 گیگ هدیه تموم بشه اونوقت باز شدن سایت رو ببین چه افتضاحه ...
شب درازست و قلندر بیدار ...
لطف کن وقتی 22 گیگتم تموم شد یه تست دیگه بزار بی زحمت
میدونم real جان من باب مزاح گفتمکارت بیسته .همین جوری update بده
راستی این اسیاتک تو کرمان تازه کار و ناشناست این مزیته یا عیب ؟ تازه کار و نابلدومشکل دار یا خلوت و سرعت توپ ؟؟
بدون لاگین هم گذاشتم نمیدونم چرا اون صفحه میاد!!! شما برو تو سایت آسیاتک ( یه CRM قبلش بذار که میشه crm.asiatech.ir ) و پایین قیمتا هست و یه لینک آبی بالای جدول تقریبا سمت چپه که نوشته مشاهده جزئیات
اینجوری که با این مثلا هدیه شون سرعت نوسان داره، فکر کنم وقتی این هدیه ش تموم بشه، سرعت دانلودم بشه 90حالا ایشالا که بد نباشه. گفتم که من 2 مگ گرفتم که اندازه 1 مگ بازدهی بده
الآن ساعت 00:15 بامداده و سرعت دانلودم با همون لینک پولی شده 200 تا !!!!!!! هدیه شون اینجوریه، غیر هدیه شون دیگه معلوم نیست. فردا زنگ میزنم حالشونو میگیرم. در کل فکر کنم شبا اینجوری میشه
چشم حتما میذارم. فعلا که 4 تا فیلم در عرض چند ساعت دانلود کردمبا تمام این نوساناتش و خیلی حال داد
قبلا باورتون نمیشه واسه یه فیلم 800 مگابایتی، 2 روز باید کامپیوترمو روشن میذاشتم
نوکرتمفکر کنم مزیت باشه
ویرایش:
فکر کنم لینک دانلودم با وجود پولی بودنش اینجوری شده، وگرنه الآن 3 بار از سایت اسپیدتست تست گرفتم و اینو داد:
Last edited by OnlyRealMadrid; 18-03-2013 at 00:27.
نمیدونم چرا دو سه روزه حس میکنم چیزی از حجمم کم نمیشه !
بی شرفا انقدر دقیق سرعت رو محدود کردن که من تو هر ساعت دقیقا 215 مگابایت دانلود میکنم .... نه کم میشه ونه زیاد..
بیکران برنزی 512 دارم ... راستی به سرعت دانلود IDM اعتماد نکنید ... یکم بالاتر میزنه ... از DU Meter استفاده کنین هم خیلی دقیقه هم گزارش دانلود بصورت ساعتی و روزانه و هفتگی و ماهیانه میده.. امکاناتش زیاده ...
داداش اینا واسه ما خاطره شده ... من 3 ماه پاییز امسال 2 مگ محدود شب رایگان داشتم که هر شب 15 تا فیلم یعنی حدودا 12 گیگ دانلود میکردم .... سرعت دانلودم از 1 تا 9 صبح رو 500 بود.
اینم از سرویس من
چابک (1024) 20 گیگ
Last edited by Lamanta; 18-03-2013 at 10:26.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)