تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 916 از 1045 اولاول ... 4168168669069129139149159169179189199209269661016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,151 به 9,160 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه عکس رو با اجزاش تو ورد نشون بدم. عکس رو کپی و پیست کردم در ورد بعد از سربرگ insert و shapes شکل یکی از فلش ها رو انتخاب کردم و چون نو شته رو نتونستم جلوی پیکان فلش بنویسم و هی میفتاد زیر عکس یه کادر مستطیل شکل از همون shapes انتخاب کردم و بعد نوشتم رو توش نوشتم اما باید کادر رو حذف کنم.برای این کارم روی کادر یه کلیک کردم و سریرگformat گزینه ای نداشت که این کار رو انجام بدم .و اسه کادر خود عکس shapeeffect داره که بشه کادرشو محو کرد اما واسه این کادر نوشته نداره .وردمم 2007 میشه لطف بفرماییید کمک کنید.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    چطوری شماره بعضی صحفه ها رو محو کنیم ؟ البته شمرده بشن فقط نشون نده شمارشون رو
    دوستان کسی نظری نداره ؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی نظری نداره ؟
    سلام
    باید تا جایی که میخواین شماره صفحات معلوم باشه یه سکشن بزنین و برای اون قسمت که معلوم نباشه یه سکشن و به همین ترتیب...
    و برای هر سکشن به جز سکشن اول هم شماره صفحات رو خودتون از قسمت Start at وارد کنین.

4. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه عکس رو با اجزاش تو ورد نشون بدم. عکس رو کپی و پیست کردم در ورد بعد از سربرگ insert و shapes شکل یکی از فلش ها رو انتخاب کردم و چون نو شته رو نتونستم جلوی پیکان فلش بنویسم و هی میفتاد زیر عکس یه کادر مستطیل شکل از همون shapes انتخاب کردم و بعد نوشتم رو توش نوشتم اما باید کادر رو حذف کنم.برای این کارم روی کادر یه کلیک کردم و سریرگformat گزینه ای نداشت که این کار رو انجام بدم .و اسه کادر خود عکس shapeeffect داره که بشه کادرشو محو کرد اما واسه این کادر نوشته نداره .وردمم 2007 میشه لطف بفرماییید کمک کنید.
    سلام
    روی عکس کلیک راست کنید و Wrap text یا Text Wrappingرو انتخاب کنید و گزینه‎ی Behind Text رو انتخاب کنید,در اینصورت می تونید روی عکس بنویسید.
    و اگه می خواید متنی رو داخل کادر بنویسید توصیه می کنم از Text Box استفاده کنید و روی کادر کلیک راست کنید و رنگ لاین رو سفید انتخاب کنید که کادرش معلوم نباشه.
    (اگه برای نوشتن از Text Box استفاده کنید موقع تبدیل به PDF با پرینت نوشته هاتون به هم نمیریزه)

6. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    روی عکس کلیک راست کنید و Wrap text یا Text Wrappingرو انتخاب کنید و گزینه‎ی Behind Text رو انتخاب کنید,در اینصورت می تونید روی عکس بنویسید.
    و اگه می خواید متنی رو داخل کادر بنویسید توصیه می کنم از Text Box استفاده کنید و روی کادر کلیک راست کنید و رنگ لاین رو سفید انتخاب کنید که کادرش معلوم نباشه.
    (اگه برای نوشتن از Text Box استفاده کنید موقع تبدیل به PDF با پرینت نوشته هاتون به هم نمیریزه)
    خیلی ممنون.انجامش دادم درست شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    من اعداد رو که توی ورد تایپ کردم حالا تنظیم رو گذاشتم روی hindi که همه رو فارسی پرینت بگیره
    فقط مشکلی که دارم ممیزش هست که نقطه میزنه
    چکار کنم ممیز فارسی (اسلش) بزنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    من اعداد رو که توی ورد تایپ کردم حالا تنظیم رو گذاشتم روی hindi که همه رو فارسی پرینت بگیره
    فقط مشکلی که دارم ممیزش هست که نقطه میزنه
    چکار کنم ممیز فارسی (اسلش) بزنه ؟
    دوستان کسی نمیدونه ؟
    خیلی واجبه برام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    word options> Advance قسمت Show document content اگه گزینه show picture placeholders تیک داشت تیکش رو بردارید و OK کنید.
    سلام ناظر انجمن عزیز Dew Drop
    گزینه show picture placeholders تیک ندارد و من همچنان نمیتوانم از اینترنت در word تصویر وارد کنم.(قبلا میتوانستم) لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمنا جلوی گزینه show picture placeholders و برخی گزینه های دیگر علامتی شبیه تعجب داخل دایره قرار دارد که نمیدانم برای چیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من تو فایل ورد به مشکل There is insufficient momory or disk space. word cannot display the requested font برخورد کردم نمیدونم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی فرمایید. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض word 2013

توی ورد 2013 کلمات فارسی رو به هم ریخته می نویسه هر کاری می کنم درست نمیشه چکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •