تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 916 از 2365 اولاول ... 416816866906912913914915916917918919920926966101614161916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,151 به 9,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    ببینید من پخشم پایونییر MVH-155 UI هست . رو طاقچه دوتا باند 6974 و دوتا 6984 نصبه . آمپ باندهام 6500 پایونییر و آمپ سابم کدنس 3001 هست . یه ساب مکسیدر دارم که می خوام تعویضش کنم . چه سابی بگیرم که با آمپم مشکل نداشته باشه و بیس خوب و قوی داشته باشه ؟
    جناب محمدرضا 2012 فرمودن mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
    نظر شما چیه ؟؟
    عرض سلام! جسارت نشه ما جلوی اساتید نظر میدیم! Ground Zero هم ساب های قوی و خوبی داره! JBL هم شاید به خوبی ساب های که آقا محمد رضا گفن نباشهاما از maxeeder خیلی بهتره!
    راستی ما چند وقت پخشتو داری؟ راضی هستی؟ فلش پلیرش قاطی ماطی می کنه یهو نخونه فلشو یا این که همیشه رو به راس؟

2. این کاربر از spz2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عرض سلام! جسارت نشه ما جلوی اساتید نظر میدیم! Ground Zero هم ساب های قوی و خوبی داره! JBL هم شاید به خوبی ساب های که آقا محمد رضا گفن نباشهاما از maxeeder خیلی بهتره!
    راستی ما چند وقت پخشتو داری؟ راضی هستی؟ فلش پلیرش قاطی ماطی می کنه یهو نخونه فلشو یا این که همیشه رو به راس؟

ممنون از راهنماییت عزیز
    حدود 1 ماهی میشه . قاطی نکرده و مشکلی نداره با فلش

4. این کاربر از madrid1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ببین باکس رو باید اول بدی یه حرفه ای طراحی کنه!(از اساتید اینجا)
    پس اول سابت رو انتخاب کن
    نمیدونم الان سابت رو روی چه باکسی گزاشتی ولی به جرات می تونم بگم اگه باکست رو درست و با توجه به مشخصات سابت بسازی صدا و قدرتش 2 برابر میشه
    باکس سیلد یعنی باکسی که هیچ هوایی از باکس بیرون نیاد یعنی سوراخ نداشته باشه: اینجوری صدا نرم میشه ولی قدرت کم تر میشه
    باکس پورت یعنی باکسی که سوراخ داره (حالا فرقی نداره چه سوراخ دایره ای چه مربع ، کلا یه قسمتی برای خروج هوا باشه (نسبت به قدرت ساب)) تو این باکس قدرت خیلی زیاده ولی کیفیت کمتره و بیس رو به نرمی سیلد نمیزنه

بعد از اینکه طراحی کردید ، باید برید نجاری و با چوب mdf باکسو بسازه براتون
    راستش من از ساب و کلا محصولات صوتی چیزی سرم نمیشه زیاد . اگه خودتون محبت کنید واسم یه اولویت بندی کنید ممنون میشم که گزینه اول خریدم کدوم باشه و اگه پیدا نکردم برم سراغ بعدی . در ضمن با سایر عوامل سیستمم مشکلی نداشته باشه .
    ممنون میشم

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

راستش من از ساب و کلا محصولات صوتی چیزی سرم نمیشه زیاد . اگه خودتون محبت کنید واسم یه اولویت بندی کنید ممنون میشم که گزینه اول خریدم کدوم باشه و اگه پیدا نکردم برم سراغ بعدی . در ضمن با سایر عوامل سیستمم مشکلی نداشته باشه .
    ممنون میشم
    ببین منم هیچی سرم نمیشه بزار از اساتید بیان و نسبت به قدرت آمپت یه ساب خوب بت معرفی کنن
    بعد از خرید ساب بگو باکسشم برات طراحی کنن

والسلام

موفق باشید

محمد جان.
    غیر از پایونیر بقیه رو من یا ندیدم و یا صداش رو نشنیدم.ولی تو ریمارک بودن شک نکن. ضمنا 150 واتشون 60-70 تا هم نمیده.مطمئن باش.
    ای کاش امروز میامدی آمپ سری X ion 70.4 محمد حدادیان رو نشونت میدام.چارشاخت کلا میرفت هوا.آمپ رو میبینی طراحیش باهات حرف میزنه.
    پایونیر 760 رو چند قیمت داری؟
    ما بقی رو پیگیری میکنم خبر میدم.چشم.

سلام آقا حمید اون آمپه که نوشتم حواسم نبود اون پایونیره مونو هست
    290 هزار
    یکی دیگه داره آمپ پایونیر 600 وات (فکر کنم 6300 بود اگه اشتباه نکنم) میگه 250 تومن

7. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از اساتید گرامی اگه کسی محب کنه این مشکل مارو حل کنه ممنون می شم . پاک گیج شدم دیگه . با سپاس

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تا 600-700 تومن ساب و امپ چی بگیرم؟
    امپ هرچی بود مهم نیست ولی ساب jbl باشه.
    راستی من رو طاقچه پرشیا میخام ببندم حداکثر تا چند اینچ ساب جا میشه؟
    پیشاپیش ممنون

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

پیشاپیش ممنون
    رک بت بگم دوست عزیز
    اگه پولات زیادی کرده برو امپ و ساب بخر و ساب و ببند رو تاقچه...
    رو تاقچه همه چی تلف میشه
    کیفیت قدرت وضوح تحمل ساب و ....
    تاقچه کلا پیشنهاد نمیشه اگه خیلی اصرار داری 3012 کنودد بسه و ارزش هزینه بیشترو نداره

11. 5 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

از کواکسیالهای jvc مدلی هست که ارزش خرید داشته باشه؟ اخه اداره ما با یه شرکت قرارداد بسته 12 ماهه قسطی بهشون زنگ زدم بهترین مدل باندشون این بود با قیمت 200 تومن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by farido; 26-01-2013 at 23:20.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید گل
    واقعا شرمندم که اینقد شما رو اذیت کردم ، و تشکر میکنم که زحمت کشیدید و برام چندین و چند بار برام قطعات جور کردین برام فرستادین
    وقت و بی وقت مزاحمتون شدم و شما هم کلی راهنماییم کردید
    امروز صبح دیگه در شرف حرکت بودیم که به خاطر یه سری مشکلات سفرمون لغو شد و نشد که بشه ما آقا حمید رو از نزدیک زیارت کنیم
    ولی ایشالله قرار بعدیمون سه شنبه هست که فکر کنم تعطیلی هم باشه .
    برای اون آمپ پایونیر هم والا دقیق یادم نیست ولی فردا بش زنگ میزنم و به شما اس ام اس میدم . آمپ خوبیه؟؟؟ میخوا اسپیکرام فول درایو بشن!!!
    در کل ممنون
    سلام محمد جان.کم سعادتیه بنده بوده.انشاءالله سه شنبه اگر کاری پیش نیاد چشم در خدمتت هستم.
    سلام حمید جان

اختیار داری عزیز، ممنونم. بالاخره جمعه متعلق به خانواده است دیگه .

دقیقا همون بحث عجله باعث بیشتر مشکلات من شد.
    راستش علت اینکه تماس نگرفتم اول گفتم شاید گرفتار باشید با توجه به صحبت تلفنی قبلی. بعد هم گفتم تا اینجا کوبید اومدم الان آقا حمید رای مارو میزنه که برگردم دست خالی منم عجول..

قیمت آمپ شد 340

من تهران هستم تا 5 شنبه. اگر بتونیم همون سه شنبه که تعطیله شما و محمد جانو زیارت کنیم و یه وقدار زحمت بدیم بهتون عالی میشه.

بازم ممنون از راهنمایی های همیشگی
    ارادت دارم مهدی جان. امان از عجلهمزاح کردم
    انشاءالله در خدممتون هستم و انجام وظیفه میکنم.

سلام
    ببینید من پخشم پایونییر MVH-155 UI هست . رو طاقچه دوتا باند 6974 و دوتا 6984 نصبه . آمپ باندهام 6500 پایونییر و آمپ سابم کدنس 3001 هست . یه ساب مکسیدر دارم که می خوام تعویضش کنم . چه سابی بگیرم که با آمپم مشکل نداشته باشه و بیس خوب و قوی داشته باشه ؟
    جناب محمدرضا 2012 فرمودن mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
    نظر شما چیه ؟؟
    مادرید جان همونطور که عرض کردم شما با توجه به توان آمپ مونوتون باید ساب بگیرید. بهترین گزینه MX12plus هست. اون دوتا که محمد جان فرمودند آمپ بالای 600 وات میخوان.
    ضمنا اگر ساب باکس هم بخواهید میتونید همین ساب رو تو باکس شرکتی براتون بگیرم که طراحی و ساخت باکسش توسط خود آدیو سیستم هست. فروشش 430 تومنه من حدود 400 میتونم بگیرم. البته قراره دوشنبه احتمالا قیمتها افزایش پیدا کنه.
    پیشاپیش ممنون
    JBL که دیگه اورجینالش نیست.پول دور نریز گلم.آمپ با کیفیت میخوای من Ml 600.1 آدیو سیستم رو پیشنهاد میدم.طراحی آلمان ساخت کره. روی 1 اهم استیبل.فروشش حدود 830 هست من براتون 770 میگیرم.ساب رو هم اگه چیز مشتی بخواهی باید حدود 400 هزینه کنی گلم.
    سلام

از کواکسیالهای jvc مدلی هست که ارزش خرید داشته باشه؟ اخه اداره ما با یه شرکت قرارداد بسته 12 ماهه قسطی بهشون زنگ زدم بهترین مدل باندشون این بود با قیمت 200 تومن

من صدای هیچکدوم رو نشنیدم. ولی خرید قسطی خوب تو این اوضاع بد نیست.

14. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

JBL که دیگه اورجینالش نیست.پول دور نریز گلم.آمپ با کیفیت میخوای من Ml 600.1 آدیو سیستم رو پیشنهاد میدم.طراحی آلمان ساخت کره. روی 1 اهم استیبل.فروشش حدود 830 هست من براتون 770 میگیرم.ساب رو هم اگه چیز مشتی بخواهی باید حدود 400 هزینه کنی گلم.
    قربونت برم اینجوری که کلی پیاده میشم
    من کلا 700 نهایتش 800 بودجه دارم برای امپ + ساب حالا سیم کشی و نصب بماند.
    خیلی هم حرفه ای نمیخام.
    یعنی اونجوری که بیس بزنه 2 تا کوچه اونورتر بفهمن نمیخام
    فقط ماشین بلرزه کفایت میکنه

راستی میخام روی طاقچه پرشیا ببندم حداکثر چند اینچ جواب میده؟میدونم باکس بهتره ولی من فضای صندوق برام مهمه.
    با این اوصاف اگه امپ و ساب که تو بازار موجود باشه و تقلبی نباشه بهم معرفی کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •