لطفا به سوالم جواب بدید
لطفا به سوالم جواب بدید
سلام
من یه هارد ۵٠٠ دارم تازگیا موقع بالا اومدن سیستم هارد تق تق صدا میده و بعد سیستم ریست میشه . گارانتیشم تموم شده تو اینترنت یه جا خوندم این مشکل میتونه از سیستم های تجزیه برق کامپیوتر مثل پاور باشه . منم به پاور شک دارم به نظرم یه خرده ایراد داره . به نظر شما میتونه از پاور باشه ؟
با نرم افزاري كه معرفي كردم تست كنيد ، اگر بازهم جواب نداد روي سيستم ديگر هم تست كنيد . اگر بازهم نتونستيد پارتيشن بندي و فرمت كنيد ميتونيد بفرستيد گارانتي .
باید اول با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و اتصالات هارد رو به طور کامل بررسی کنید همچنین هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه صدای تق تق با فاصله 1 ثانیه بازم بود میتونه از هد و پارکینگ هد باشه اگه با فاصله 3 ثانیه است میتونه از فریم ویر و درایور هد باشه
با نرم افزارminitool partition wizard چه طور یه هارد اکسترنال رو پارنیشن بندی کنم؟
با نرم افزارminitool partition wizard چه طور کار کنم؟
اگه خراب باشه میشه درستش کرد ؟ میدونید هزینش تقریبا چقدر میشه ؟
احتمالا بشه هزینشو نمیدونم
رو فضای unlocated راست کلیک کرده گزینه new partion یا مشابه این رو میزنید یک برچسب انتخاب کرده و کار تمام است میتونید چندین پارتیشن درست کنید فقط در حالت mbr حداکثر 4 پارتیشن پرایمری میتونید داشته باشید برای تعداد پارتیشن بیشتر یک EXTENDED باید درست کنید که توش تعداد زیادی لوجیکال داشته باشید تو اینترنت سرچ کنید آموزش تصویریش زیاده
پارتیشین رو یه نفر دیگه با سیستم دیگه درست کرد هارد تو سیستم اون خوب کار کرد.اوردم تو سیستم خودم هارد رو نخوند.اشکال از سیستم منه چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)