به نظر میرسد که PSP GO تنها سبک تر ,کوچکتر و... از PSP Original نبوده و علاوه بر این مشخصات, ظاهرآ دارای پردازشگر سریعتری نیز میباشد!
مطابق مدارک موجود PSP GO ممکن است از پردازشگر سریعتری نسبت به PSP Original بهره ببرد.
از مشخصات رسمی PSP GO میتوان به 333MHz بودن پردازشگر ان اشاره کرد, اما مدارک نشان میدهد که در واقع این ف رکان س در حالت MAX به 480MHz نیز میرسد!
این حالت مانند زمانیست که PSP Original در ابتدا بر روی ف رکان س 222MHz قفل شده بود اما به وسیله ی firmware این ف رکان س توانست به ف رکان س 333MHz تبدیل شود.
در این صورت میتوان انتظار داشت که PSP GO نیز ممکن است که به ف رکان س 480MHzدست یابد.
منبع:
سلام.
این خبر تکذیب شد.
و اشتباه بوده
و این 480MHz مربوط به usb دستگاه هست نه cpu
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و psp go دقیقا از همان پردازنده های قبلی استفاده میکند.
سلام خدمت دوستان گلم مخصوصا Choory و ali_ranger22 ، خسته نباشيد ، ممنون از زحمتي كه تو انجمن ميكشيد
بچه ها من تو اينترنت يه برنامه اي براي PSP ديدم به اسم PSP WiFile Transfer ، مثل اينكه ميشه با اين برنامه با Wireless فايل رد و بدل كرد ؟؟ درسته ؟؟
بين PSP ها فقط ميشه يا با كامپيوتر و دادن IP هم ميشه اين كار رو كرد ؟؟
اگه لينك دانلودي از برنامه داريد برام بزاريد ممنون ميشم
خيلي وقته دنبال همچين برنامه اي هستم
با تشكر
pami_wega
سلام پیام جان.
ممنون مرسی.خواهش میکنم عزیز
خوب هستی شما.
والا برنامه ای را که شما گفتی نمیدونم.اما یک برنامه هست به نام Adhoc FileTransfer
البته باید بر روی هر 2 تا psp نصب باشه تا بشود فایل فرستاد.(با pc امتحان نکردم و فکر نکنم بشود)
لینک دانلود برنامه ای که گفتم:
حجم:200 کیلوبایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به دردت بخورد
موفق باشی عزیز