این بازی 500 mb شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من 3 تا cd هست که!!!!!!!!!
این بازی 500 mb شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من 3 تا cd هست که!!!!!!!!!
خوب من vcredist.ms رو نصب کنم همون پیغام بالایی ظاهر میشه.که عکسشو گذاشتم.برنامه رو لغو کنم اون پیغام پایینی ظاهر میشه. و نهایتا بعد این کار اجرای بازی امکان پذیر نیست.
لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اینجوری که مجید جون گفت به احتمال زیاد بازیت ناقصه!
شما میخوای بگی که وقتی آدرس این فایلvcredist.ms رو در قسمت browes قرار میدی این اخطار میاد!!؟؟
سلام...من بازی arma رو با حجم حدود 8گیگ دان کردم...می خوام رو دیویدی 4گیگ رایتش کنم...
چجوری می شه/می خوام مثل بازی ها ی تو بازار خودش اتوماتیک پشت هم نصب شه...الانم به صورت iso هست
بعضی برنامه ها هست که ایجاد setup برای فایلها میکنند می تونی از اونها استفاده کنی ولی بهتره اینجا مطرح کنی تا بهترینش رو برای اینکار بهت معرفی کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من بازی gta 5 یا همون سن اندریاس رو گرفتم 1 دی وی دی هست نصب کردم ولی اصلا اجرا نمی شه
dirx9 رو هم نصب کردم هیچ اروری هم نمی ده وقتی رو ایکن بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
دوستان کسی اگه می دونه مشکل کجاست راهنمائی کنه در ضمن سیستم هم بالاست 8500 گرافیک 2 گیگ رم
ممنونم
ویندوز عوض کردم مشکل حل شد.خیلی ممنون.تاریخ رو هم کردم 2007.
سلام دوستان کسی میدونه مشکل SETUP بازیه PRINCE OF PERSIA 4 چیه آخه وقتی رو SETUP کلیک میکنم اخطار میده میگه
ONLY PART OF A READPROCESSMEMORY OR WRITEPROCESSMEMORY REQUEST WAS COMPLETED دفعه قبل هم پست دادم ولی ظاهرا کسی توجهی نداشت لطفا میشه کمک کنین
فایل ها رو اکسترا کردم تو یک پوشه بعدش ؟
این اخطار رو نمیدونم برای چیه ولی یک سوال دارم فقط.
cpu شما دو هسته ای هست یا تک هسته ای یا چهار هسته ای؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)