این ایرانسل که تا دیروز حتی 3g هم به ما دزفولیا نمیداد الان شیر شده قرار 4g هم بده
این ایرانسل که تا دیروز حتی 3g هم به ما دزفولیا نمیداد الان شیر شده قرار 4g هم بده
iphone 5s
Sent from my iPhone using Tapatalk
طبق تجربه خودم سرعت شبانه ایرانسل همه هفته به جز سه شنبه و چهارشنبه برای من رو ۹۰۰ است اما اون دو روز رو ۵۰۰
بچه ها من از اون ۱۰۰ گیگی ک داده بود ۳۵ گیگش مونده اگ تموم شه چی میشه؟ :/
بسته نامحدود دارم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
فک کنم نامرد موقع تست میاد 4جی رو فقط مک ادرس گوشی خودش میده هیچ کس وصل نشه واسه همین 70 مگ میده سرعت بعد از مراسم 4 جی رو واسه همه ازاد میکنه!!!
چرا نتونه؟! مراکز استان ها ک تعداد زیادی دکل داشت و مشکل اصلی بود پوشش داد شهرستان ها ک کوچیکه مگه چند تا دکل میخواد هر شهر پوشش بده
image
جالبی تست ایرانسل اینه که با سه بار سیگنال این سرعتو گرفته
دلیلش اینه که همراه اول مال مخابراته مخابرات استان خوزستان هم پهنای باندش عالیه و نسبت به خیلی از استان ها پهنای باند قویتری داره
مدل 5S شما A1533 هست؟
دوستان چند تا مساله پیرامون بسته نا محدود
این بسته محدودیت حجمی 99 گیگ داره و نا محدود نیست
اگر بسته 24 گیگ داشته باشید تا حجمش به صفر نرسه بسته نامحدود فعال نمیشه
و عجیب تر اینه که اگر از بسته 24 گیگ تعداد روز ها باقی مانده باشه به بسته نامحدود اضافه میشه
مثلا شما یه بسته 24گیگ میگیری بعد از 10 روز تمومش میکنی ، حالا میای یه بسته هفتگی نامحدود شبانه میگری اون 20 روزه اضافه میشه به 7روز و حجمش هم 99گیگابایته نامحدود نیست ، مثلا 27 روز 99 گیگابایت
در ضمن من دیشب با تبلت دقیقا 15.6 گیگ دانلود کردم از حجمم 21گیگ کم شده دزدی حجم در ایرانول به شدت رایجه
بله..........
مال منم همینطوره فک کنم مال اپلوده
اما من ۳۵ گیگم مونده یعنی اگ تموم شه دیگه تمومه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)