مال من دور و بر همون 128 میچرخه فقط شبا 2 مگه .البته بعضی روزها کامل 2 مگ رو در همه ساعات بهم میده.منظورم این بود اینطوری که با کله رفتی تو ضحی یعنی بهتر بوده در صورتی که نیست .
مال من دور و بر همون 128 میچرخه فقط شبا 2 مگه .البته بعضی روزها کامل 2 مگ رو در همه ساعات بهم میده.منظورم این بود اینطوری که با کله رفتی تو ضحی یعنی بهتر بوده در صورتی که نیست .
اره تفاوتشون بیشتر تو قیمته اما اواخر با پشتیبانیش بحثم شد بخاطر همین سرعتمو برا همیشه اورد پایین منم مجبور شدم تخلیه کنم
فکر نکنم یه همچین کاری کرده باشن .یعنی تا این حد .....ن؟
بچه ها الان یه 5-6 روزی میشه سرعتم خیلی پایین اومده. مشکل سراسریه یا فقط برای من اینطور شده ؟
من دو مگ دارم سرعت دانلود روز و شبم 240 بود ولی الان چند روزی میشه که زیر 60-70 هست سرعت پیج باز کردنم تعریفی نداره
همينه كه هست
من 256 نامحدود دارم.
من سه ماه 512 نامحدود گرفتم 66 تومن خوب بود! فقط گرون بود دوباره 256 گرفتم. مخابرات به نظر من محدود هاش اصلا به درد نمي خورن.
من 256 نامحدود رو دوست دارم چون حوصله ترافيك و گيگ خريدن رو ندارم![]()
امشب شبانه=نهایتا 20کیلوبایت![]()
اخه بگو مجبورید پهنای باندو باز میزارید هنوز سر یه هفته نشده تمومش کردن اون چند روزی هم که رایگان بود حتی 1مگ هم دانلود نکردم![]()
سلام
حدودا 3-4 روزی میشه که حساب من باز شده و همیشه وضعیتم اینه:
سرویس 1 مگ نامحدود، گیت وی 9، آپ استریم و داون استریم هر دو روی 2مگ.
انگار گیت وی های دزپیل با گیت وی های اهواز فرق میکنن 9 تو برا ما طرف 400 پینگ میده .![]()
![]()
اینترنت یا اینترانت ؟ مسئله اینست!!!!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)