این مسابقات به صورت 1 یه 1 هست یا تیمی ؟؟![]()
این مسابقات به صورت 1 یه 1 هست یا تیمی ؟؟![]()
دستت دردنکنه، فقط یک سوال دیگه :
ساعت برگزاری مسابقات کیه؟ منظورم چه ساعتی تو روز هستش. ما که سر کار میریم یه برنامه ریزی بکنیم.
البته من ثبت نام کردم ولی همه یار هام هم مثل خودم سر کارن
برای عصر تا شب باشه یا اول صبح میشه یه کاریش کرد.
مسابقات تیمی هست
احتمال خیلی زیاد ساعت برگزاری بعد از ساعت 7 شب -
باید تعداد تیم ها مشخص بشه تا زمان دقیق اعلام بشه
ok then see you there![]()
حالا تیم از کجا گیر بیاریم تو این وضعیت![]()
حتی لول 30 هم کودن توش زیاده
و آدم رو مجبور میکنه گاها ترول کنه و فید بده![]()
بهشون میگی احمق ها نرید بارون همه توور ها نابود شدند حریف راحت می تونه ببره
گوش نمیدن
و نهایتا باخت!
اینارو دیگه نمیشه ریوت بن کنه!
فقط باعث میشه آدم یه بازی رو که داره میبره ببازه
پیدا کردن یه گروه که در لحظه ای که آدم آنلاینه اونها هم آنلاین باشن خیلی سخته!![]()
اگه کسی تو تیمش جانگلر خوب و با تجربه خواست من پایماگه خواستید میتونید از lolking هم اطلاعات بدست بیارین
![]()
ایرانی هاه کلا پتاسنیل بازی تیمی ندارند مثل کار تیمی
اصولا flame در ذات ایرانی هاست و اندیشه این که "من هیچ وقت اشتباه می کنم همیشه بقیه اشتباه می کنند" نمی زاره که یک تیم کنار هم بمونه
پلیر خوب داریم ها ولی کنار هم نمی تونن بازی کنن
البته نه این که تیم ایرانی نداریم و ... اما تیم ایرانی ای که دووم بیاره خیلی کم داریم
KiWiKiD به طور رسمی از Dignitas کنار زده شد و در حال حاضر به عنوان sub قرار گرفته و شانس این که در آینده دوباره به ترکیب اصلی برگرده رو داره
Dignitas دنبال Top-Laner می گرده
Last edited by s-arash; 12-10-2013 at 20:56.
سلام
من کوچک تذ ار ابنم که نصیحت کنم،اما تجربه کردم برای بردن رنک:
1- هیچ وقت surr ندید،چون شده آخر بازی تیم حریف جوگیر شده،یا اشتباه کرده، یا LEAVE داده بازی کلا برعکس شده.حیفه الکی lp از دست بدید
2- تا می تونید به تیم روحیه بدید،باور کنید جواب میده،صبح دو تا بازی ب100% باخترو همین طوری بردم.تو یکیش ناجور feed کرده بودم،اما گفتم def بازی کنید،teemo(که لولشم کم بود هنور) میتونه carry کنه،همینم شد ، تیم اونا میومد حمله کنه می رفت رو قارچ منم bubble می کردم میپریدیم روشون راحت بردیم.
3- flame نکنید،چون هم اعصاب خودتون خورد مبشه،هم طرف، موقع چت هم حواستون پرت میشه نمیتونید teamwork داشته باشید.
4- دیدید یکی بازیش خوبه سریعadd کنید، من همین طوری راحت با کمک یکی win آخر promo رو گرفتم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)