سلام
این سرعتی که گذاشتید مربوط به خط adsl که نیست قطعا ( با توجه به سرعت آپلودش که 26 مگابیت هستش )
محبت میکنید بفرمایید چه نوع سرویسی هستش؟
سلام
این سرعتی که گذاشتید مربوط به خط adsl که نیست قطعا ( با توجه به سرعت آپلودش که 26 مگابیت هستش )
محبت میکنید بفرمایید چه نوع سرویسی هستش؟
این سرعت مخصوص کاربرانی هست که خطوط تلفن در بهترین حالت باشه و مخصوص کاربران VIP هست
این هم ping تایم های صبانت
![]()
Last edited by AZ-Sabanet; 13-11-2013 at 19:20.
خیر بنده منظورم نوع سرویس بوده که adsl هست یا مثلا dsl یا ....
چون adsl های ایران max rate up حدود 1 مگابیت هستش ( طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میرسه )
این سرویس 2 مگابیت صبانت در یکی از شهر های آذربایجان شرقی ( مراغه ) میباشد
![]()
ممنون میشم بگید وضعیت این شرکت چطوره تو شهر قزوین .ممنون
ممنون
منتها بازم این عکس خیلی با عکس آپلود تفاوت داره. چون که rate الان 2055 Kbps هست که میشه 2Mb حدودا
پ.ن.
دوست عزیز من هدفم از پست زیر سوال بردن حرفتون نبوده یه وقت برداشت بدی نکنید
چون همچین سرعت هایی در ایران داریم
که خوب با توجه به چیزی که اطلاعات فنی من بود در ضمینه adsl و همچنین لینک wikipedia که دادم خدمتتون
حس نمی کنم این عکس مربوط به سرویس adsl باشه
من چون آپلود برام خیلی مهم بود واسه همین تعجب کردم که همچین سرعتی داره ارائه میشه برای همین پرسیدم که نوع سرویس چی هست که اگر بشه از نماینده صبانت بپرسم توی اصفهان هم ارائه میکنن یا خیر
بازم تاکید میکنم سوالم در مورد آپلود هستش و نه دانلود چون دانلود تا سرعت 24 مگابیت رو خودم به چشم دیدم ( یعنی سرعت دانلود حدود 2 مگابایت )
سرعت آپلود مربوط به xdsl هست که برای درخواست کننده ها ارائه میشود اما فقط ادارات دولتی
سرعت صبانت از نظر لود صفحات و سرعت دانلود فکر نکنم هیچ شرکتی به پای صبا برسه
مرسی
کاشکی xdsl هم شامل حال ما میشد![]()
از نمایندگی قزوین اطلاع رسانیی نمایید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)