دو سه روزه اوضاع خیلی افتضاحه
دو سه روزه اوضاع خیلی افتضاحه
سلام دوستان مشکل سرعت از کجاست چرا اینجوری شده وحشتانک سرعت دانلود اومده پایین دیشب با سرعت 1.1mb دانلود میکردم الان به زور روی 20kb میاد![]()
دوستان چه خبر شده؟
دو سه شب بود شبانه داغون شده بود دانلود شبانه اصلا نداشتیم. امروز تو روزم صفحات به زور باز میشه
مودم چند بار ریست کردم لپتاپو زدم تو دیوار الان اومدم تو تاپیک نگو مشکل همه هست
جالبه دو سه تا سایت خاص که اسم نمیارم خیلی خوب باز میشه ولی باقی سایتا صفحه همش ناقص لود میشه
دانلود هم که کلا بیخیال انگار رو 20 کیلوبایت بستن!
حالا اینترنت ملیه چه صیغه ایه نمیدونم...
خوب از شرکتای دیگه مشتری دزدی کردن حالا که خرشون از پل گذشته دارن نشون میدن چه گ*هی هستن
![]()
Last edited by new2012user; 30-12-2014 at 21:13.
اینقدر گفتید پکت لاست ، پکت لاست ، که آتشش دامن من را هم گرفت ، الان خیلی شیک %35 پکت لاست دارم و اینترنتم هم بزور به یک مگ میرسد
![]()
دیروز و امروز خیلی داغون هست.من الان تو آی پی 37.255 هستم واسه بازی Rift که پینگ 140 تا 210 میده ولی در غیر آی پی 37.255 پینگ خیلی بد میشه تا 2100 میره. والا من میخوام تخصصی بدونم این آی پی یا روتر لعنتی که باعث شده پینگ بیاد پایین ماله تهران هست یا اینکه مسیر آی پی 255 دقیقا از کدوم مسیر میره که پینگ خوبی داره.بیشتر فنی توضیح بدین.من یک بتچ فایل ساختم که خودش اتوماتیک میزنه و اگر رنج آی پی 37.255 پیدا کرد.عملیات رو خاتمه کنه در غیر صورت قطع و مجددا وصل بشه.شاید فکر کنم برای هر بار بین 1 تا 30 بار اتصال داشته ام.
یک چیز هست دوستان باید بدونن.مخابران پهنای باند محدود داره مثلا فرض کن پنج تا STM داره ( هر کدوم 155 مگابیت ) حالا سوال اینه آیا این شامل پهنای باند داخلی میشه یا نه ؟ مثلا اگر جواب مثبت است ، در این صورت میشه گفت مخابرات پهنای باند کمی برای این تعداد کاربران دارد.اگر شامل پهنای باند داخلی نمیشود در این صورت پهنای باند در داخل نباید کمبودی احساس شود.پس با توجه به شکایت برخی از کاربران مبنی بر کمبود پهنای باند در مخابرات چند فرضیه مطرح میشه :
1) تعداد کابران در پیک برخی ساعات زیاد هست با فرض بر اینکه تمامی پهنای باند صرف خرج اتصال به سرور خارجی شده است.دلیلی برای بیان شکایت وجود ندارد وقتی مخابرات نمیتواند پهنای باند بیشتری بدهد.الان روز به روز بر تعداد کاربران اینترنت افزوده میشود که این مقدار به نظرم وحشتناک هست !!!! یک روز میرفتم مخابرات فرم درخواست وصل اینترنت میدادن حالا فکر کن یک روز رفتم اونجا و چند ماه بعد ، کلا چند نفر درخواست دادن!
2) مشکلات فنی در ساختار شبکه مخابرات با این فرض اینه تعداد کاربران در حد معقول که پهنای باند مخابرات جوابگو هست.
3) مشکلاتی که اصلا به مخابرات ارتباطی ندارند و باید به عوامل خارجی در داخل گیر داد! مثلا روتری که عامل کاهش کیفیت اینترنت در خارج از استان اصفهان هست.
سلام
خوب من پیش بینی یه همچین روزی رو میکردم
دوست عزیز من از شما خواهش دارم اگر دسترسی به مقامات بالایی قسمت دیتا مخابرات دارید این مشکلات رو به گوششون برسونید
چون حرف ما کاربران که خریدار نداره و نهایتش اپراتور 2020 با ما ابزار همدردی میکنه و والسلام...
از صبح مدیریت دیتا استان در جریان کامل مشکل هستند
متأسفانه مشکل فعلی خارج از کنترل و اختیارات مخابرات استان است
الان باید وضعیت کمی بهتر شده باشد
Last edited by esfahanweb; 30-12-2014 at 22:42.
اوضاع اصلا خوب نیست...خیلی تلاش کنم نهایتا میتونم سایتارو ناقص لود کنم ولی دانلود نه
آی پیه 37.255 مسیر های مختلفی داره مثل گرجستان ، ایتالیا، ترکیه
ولی بیشتر ترافیکش روی مسیر گرجستانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)