این فروشگاه خود راستین
اما باز اگر تهران هستید برید خود راستین خرید کنید یا این که تماس بگیرید و تایید فروشگاه از خودشون بگیرید.
این فروشگاه خود راستین
اما باز اگر تهران هستید برید خود راستین خرید کنید یا این که تماس بگیرید و تایید فروشگاه از خودشون بگیرید.
سلام یه دونه سینمای rs33 پاینویر دارم امپش vsx 320 است خواستم بدونم براش میشه طبقه اکولایزر خرید؟ایا از همین سیستم صوتی هایی که میفروشن مثلا کنوود یا پایونیر میشه بهش وصل کرد؟باید به کدوم وروردی خروجی وصل کنم ؟
تفاوت صدای بلندگوی شیپوری با معمولی در چیست؟
هورن مناسب پرتاب صدا به دور دست است و مناسب سالن های بزرگ و کنسرت هاست
Last edited by davood-d; 23-05-2014 at 22:12.
سلام دوستان
قبل عيد مدل 727 پايونير رو خريدم. الان يكي از ساراند هاش سوخته. هرچي كابلش رو مي زنم كار نمي كنه. بايد كجا ببرم؟؟؟ هزينش چقدره؟؟؟
باتشكر
سلام
نمایندگی پایونیران.با فروشگاه راستین تماس بگیرید.اگر هنوز گارانتی داشته باشه به صورت رایگان تعویض میشه.
ما که نتونستیم بهتون پیغام بدیم میشه جواب بنده رو هم تو پستهای باالا بدید.چه اکولایزری با مدلش با قیمت خوب و مناسب براش است؟
به علت اینکه تعداد پست هاتون کمه نمیتونید پیغام خصوصی بدید.
در مورد سوالتون هم من اطلاعات کافی ندارم.اگر داشتم مطمئنا جواب میدادم.ببینید شاید دوستان دیگه اطلاعی داشته باشن.
نمیتونید استفاده کنید !
اگه قدرت بیشتر و تنظیمات و امکانات جانبی میخواید باید امپ کلا عوض کنید.
VSX-320 خیلی ضعیف و بی کیفیت هست !
سلام
دوستان من حدودا 2،300 بودجه دارم و تو فکر خرید یه سِت (منظور مثل سری تودوروکی پایونییر) هستم حجم صدا اصلا مهم نیست بیشتر تفکیک و کیفیتش برام مهم هستش به نوعی اگر اساتید فک میکنن با توجه به توضیحات ساب نیاز نیست و باید رو قطعه ی دیگه ای هزینه بشه مشکلی نیست.
در آخر با توجه به جمع بندی توضیحات دوستان آمپ رو 823 پایونییر در نظر گرفتم (حالا باز اگر پیشنهاد بهتری هست دوستان لطف کنن نظرشون رو بگن) میمونه بحث باند و باقی موارد (در صورت نیاز)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)