چیزیش که نموند.چیزایی که براتون گذاشتنو میگفتی کمتر میشدسال دوم که بردار و تعیین علامت و جز صحیح و احتمال و هزار تا چیز دیگمون حذف شده بود
سال سومم که انتگرال و کاربرد مشتقمون رو حذف کردن
چیزیش که نموند.چیزایی که براتون گذاشتنو میگفتی کمتر میشدسال دوم که بردار و تعیین علامت و جز صحیح و احتمال و هزار تا چیز دیگمون حذف شده بود
سال سومم که انتگرال و کاربرد مشتقمون رو حذف کردن
كنكور با المپياد خيلييييييي فرق ميكنه.
اين اولين درسيه كه بايد بعد از خوندن المپياد و قبل از آماده شدن براي كنكور ياد بگيرين.
به هر حال حدس من اينه كه سال ديگه رياضي سخت نباشه چون امسال سخت بوده.
طراحاي كنكور اين قد ماهرن كه از ساده ترين مباحث سخت ترين سوالارو ميدن.
كم كم كه وارد شدين خودتون خيلي چيزارو متوجه ميشين.
eeeeeeee !!! برای من تو دفترچم دقیقا یادمه که بود کوچکتر ککه من زدم گذینه 2 آخه گذینه 2 تو دفترچه من کوچکتر بود!![]()
استی یه چیزی! یکی از سئوالات ریاضی رو که مال قسمت احتمال بود, همونی که در مورد لامپ ها بود فکر کنم معلم ما طراحی کرده باشه. چون همون رو سر کلاس اومد حل کرد و گفت بذارید حالا یه سئوال رو که خودم طرح کردم براتون حل کنم. هر چند من حلش رو فراموش کرده بودم!
امکان نداره همچین چیزی:چون طراح سوالای کنکورو از استادای دانشگاه انتخاب میکنن نه معلما و طراحای سوالا حق ندارن هیچ کلاسی رو برگزار کنن...
درسته . این سوال توی دفترچه من یکی از گزینه هاش فرق میکرد که همونیه که گفتید که زدم اما تو سوالی که قرار داده شد ظاهرا اشتباه تایپ شده .
درضمن من مطمئن هستم یکی از سوالات زبان من یعنی دفترچه B با سوال گروه A فرق داره . شک ندارم. خود سوال فرق میکنه . سوال 83 که توی گروه A راجع به مدرسه هستش ولی من مطمئنم این تست توی گروه B راجع به جلب توجه دیگران یه همچین چیزی بود.
خاک بر سرشون با این تقسیم بندی سوال هاشون.
آره خوب سوالا و مباحث که فرق دارنكنكور با المپياد خيلييييييي فرق ميكنه.
اين اولين درسيه كه بايد بعد از خوندن المپياد و قبل از آماده شدن براي كنكور ياد بگيرين.
به هر حال حدس من اينه كه سال ديگه رياضي سخت نباشه چون امسال سخت بوده.
طراحاي كنكور اين قد ماهرن كه از ساده ترين مباحث سخت ترين سوالارو ميدن.
كم كم كه وارد شدين خودتون خيلي چيزارو متوجه ميشين.
اما مسلما بچه هایی که المپیاد میخونن نتیجشون بهتر میشه
نزن ازین حرفا !ایشالا که سخته !
منم کنکورم سال 91 هست نه 90
سوال 101 کنکور ریاضی حذف شد . خدا رو شکر ...
دوستان کلید ها رو سایت هست ... یعنی اومده ... سوالها هم فقط دفترچه A رو گذاشتن .
موفق باشید ...
34 ریاضی
72 زبان
25 فیزیک
بقیه رو هم نمی دونم !:دي
اينم 2500مين پستم.5 ستاره شدنمو بهتون تبريك ميگم:دي
سوال 101 چي بود؟
درست بودو حذف شد؟!
هیچ میدونستی من در سال سوم تا باشگاه دانش پژوهان هم رفتم ولی مدال نگرفتم ولی در اردو آمادگی رتبه 9 را کسب کردم!
الان هیچ میدونی کنکور امروز را خراب کردم ؟
البته هیچی المپیاد نمیشه , منم میخواستم با المپیاد برم دانشگاه ولی وقتی بیایی بالا باید خیلی زحمت بکشی چون یک غول هایی هستند تو دانش پژوهان که از اساتید دبیرستان هم بیشتر بلدن . ولی خوب بخون المپیاد را قبول بشی تا نقره داغ یا طلا داغ بشی که بدون کنکور بری دانشگاه . اونم شریف!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)