نمیشه همیشه به نیمه خالی لیوان توجه کرد. بالاخره هر وسیله برقی ممکنه خرابی هم داشته باشه گارانتی هم واسه این مواقع هست.باز اگر دنبال مارک دیگری هستید می توانید از مودم های Asus استفاده کنید.
نمیشه همیشه به نیمه خالی لیوان توجه کرد. بالاخره هر وسیله برقی ممکنه خرابی هم داشته باشه گارانتی هم واسه این مواقع هست.باز اگر دنبال مارک دیگری هستید می توانید از مودم های Asus استفاده کنید.
سلام
شرمنده دیر جواب دادم ، دو روز درگیر کاری شدم که نتونستم سر بزنم
شما یه عکس از این قسمت ها بذار:
1- قسمت Status و زیر شاخه Device Info
2- منوی Interface Setup زیر شاخه ب LAN
سلام
اول چند تا سوال؟؟
1- مدل مودمتون چیه؟
2- الآن واسه وصل شدم به اینترنت ، باید روی آیکن کانکشن کلیک کنید ( Bridge ) ، یا با روشن کردم مودم و سیستم ، خودش وارد اینترنت میشه ( PPPoE) ؟
3- الآن مودم با چی به سیستم وصله؟
با سلام خدمت همه دوستان
من چند روز پیش رفتم مخابرات، ثبت نام کردم الان چراغ adsl مودمم روشن شده وثابته ، مودمم tplink 8811
رفتم به تنظیمات مودم و اینارو وارد کردم:
VPI=0
VCI=35
Connection type=PPPOE
بعد یوزر و پسورد رو وارد کردم و reboot کردم ولی وقتی میرم تو اطلاعات WAN مودم نوشته PPP Down
و نمیتونم کانکت بشم.
یکبار هم مودم رو به صورت Bridge ست کردم و تو ویندوز کانکشن ساختم اما اونم Error 678 میده ، دیگه نمیدونم
چیکار کنم اعصبابم خورده توروخدا کمکم کنید.
پست اول رو خوندی؟
من مشکلی با تنظیمات از طریق صفحه ی ای که از تو browser میریم ندارم فقط میخواستم بدونم چرا CDخودشو که میخوام نصب کنم میگه lan وصل نیست
درضمن اگر CD مودم نصب نشه مشکلی بوجود نمیاد؟؟؟؟
نه اون فقط تنظیمات مودم رو به صورت Wizard و واسه افراد مبتدی مرحله به مرحله انجام میده. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
فقط حواستون باشه تو قسمت وایرلس اگر فعالش کردید پسورد بگذارید.
فعلا که از طرف شرکت خط وصل نشده وقتی که وصل شد برای تنظیماتش مزاحمتون میشم
بله خوندم و طبق همون هم عمل کردم.
دستت درد نکنه درست شد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)