تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 915 از 1138 اولاول ... 4158158659059119129139149159169179189199259651015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,141 به 9,150 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب پیمان، توصیه میکنم دوباره مطلبی که قبلا خدمت شما عرض کردم را مطالعه کنید، و بعد از کم کردن ارتفاع عقب در حد معمولی، ببینید ارتفاع جلو و وضعیت فنرها چه تغییری میکنه؟

در مورد کمک فنرها هم همانطور که قبلا توضیح دادم، درصورت گازی بودن روی بدنه و قوطی نوشته شده و البته با فشردن و رها کردن میله کمک فنر، و دیدن فرم واکنشی که نشان میده، مشخص میشه چه نوع کمک فنری نصب شده.

خواهش میکنم، امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.

تعویض فنر در ارتفاع تاثیر 100% داره و در واقع کم و زیاد کردن تعداد دورها و حلقه های فنر گرد بطور مستقیم در ارتفاع تاثیر میگذاره، اما نرم شدن یا سفت بودن به چندین عامل دیگه بستگی داره، از جمله جنس و مقدار انعطاف پذیری فنر، اندازه و سایز و کیفیت تایرها، نوع کمک فنر ها و روغنی یا گازی بودن آنها و چند عامل دیگه که در کنار هم روی نرم یا خشک بودن ماشین تاثیر گذار است.

لاستیکهای هانکوک بسیار با کیفیت هستن و من هم از همین نوع لاستیک استفاده کردم و در بین نمونه های موجود به جرات میشه گفت از نرم ترین و انعطاف پذیر ترین نوع لاستیکها به شمار میاد و بارها برای خودروهای آمریکایی مختلف استفاده کردم که البته در گذشته بخشی از اونها مارک " مارشال " بود که به نظر من از جهت کیفیت عاج بهتر ساخته شده بودن.

با توجه به تصویری که گذاشتید من فکر میکنم بهترین کار اینه که اول ارتفاع عقب را کم کنید و به سطح تراز اول برگردانید تا تاثیر این کار روی مقدار ارتفاع جلو و البته شدت نرم و یا خشک بودن ماشین مشخص بشه و بعد از این مرحله در صورتی که حس کردید نیاز هست، روی ارتفاع جلو هم کار کنید.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام به عزیزان .اقا میشه خواهش کنم یکی راهنمایی کنه ؟ من یک فورد موستانگ مدل 65 یا 69 میخوام کامل باشه بدنه سالم ینی تصادفی نباشه موتور هم کامل باشه ولی جز اوراقیا باشه مثلن رنگش پریده لاستیکش و رینگش باطله و... عیب نداره سند پلاک قدیمم باشه ردیفه که بعد ملیش کنم خلاصه علاقه دارم بزارم تو خونه و خودم بازسازیش کنم فقط علاقه مندم . چه قیمتی با این مشخصات پیدا میشه؟ کسی سراغ داره کمکم کنه؟ درضمن تازه واردم و نمیدونم جای این سواله کجاست خودتون ببخشید

4. این کاربر از مرتضی 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به عزیزان .اقا میشه خواهش کنم یکی راهنمایی کنه ؟ من یک فورد موستانگ مدل 65 یا 69 میخوام کامل باشه بدنه سالم ینی تصادفی نباشه موتور هم کامل باشه ولی جز اوراقیا باشه مثلن رنگش پریده لاستیکش و رینگش باطله و... عیب نداره سند پلاک قدیمم باشه ردیفه که بعد ملیش کنم خلاصه علاقه دارم بزارم تو خونه و خودم بازسازیش کنم فقط علاقه مندم . چه قیمتی با این مشخصات پیدا میشه؟ کسی سراغ داره کمکم کنه؟ درضمن تازه واردم و نمیدونم جای این سواله کجاست خودتون ببخشید
    جناب مرتضی 69

به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید

به جرات میشه گفت اتومبیل مورد نظر شما یکی از خاصترین نمونه های آمریکایی موجود در ایران و بلکه دنیا به حساب میاد و به این سادگی نمیشه پیدا کنید چون هم تعداد خیلی کمی از اونها وارد کشور شد و هم تعداد باقی مانده بسیار کم شده و اون مقدار هم اکثرا یا بازسازی شده و با قیمتهای بسیار گزافی خرید و فروش میشه و یا اینکه در گوشه ای دور از چشم من و شما خاک میخوره تا روزی که صاحبش قصد فروش به قیمت آنچنانی داشته باشه.

البته اگر دنبال مدلهای اوائل دهه 70 و بخصوص مک وان باشید هنوز هم میشه چیزهایی پیدا کرد، هرچند که قیمتهای اونها هم بشدت بالا رفته، اما به دو نکته توجه داشته باشید:

1. متاسفانه خودروهایی که پلاک قدیم هستن دیگه پلاک جدید و ملی دریافت نمیکنن و اگر حتی در بهترین شرایط هم باشه باز پلاک ملی نمیشه که اگر اینطور بود من همین الان چندتا آمریکایی برای خرید و بازسازی سراغ داشتم( کاپریس و بلیزر) اما متاسفانه امکان پذیر نیست.

2. قطعات فورد آمریکایی بشدت کمیاب و گرانقیمت هست، ( بخصوص تزئیناتی ) چون تعداد کمی از اونها وارد کشور شد و الان هم هر قطعه ای که بخواهید یا باید خیلی جستجو کنید تا دست دوم سالم گیر بیاد و یا از خارج کشور خریداری کنید که در هر دو صورت هزینه بسیار زیادی داره.

اما بازهم با تمام این توضیحات، من به این جمله اعتقاد دارم که " جوینده یابنده است" و ممکنه چه بسا در نزدیک شما همچین ماشینی باشه که صاحبش بخواد بفروشه و چندان اصراری هم به قیمتهای آنچنانی نداشته باشه، و فقط باید گشت و جستجو و پرس و جو کرد تا شاید شانس و اقبال همراهی بکنه و پیدا بشه که گاهی برای بعضیها چنین اتفاقاتی رخ میده و بحق چیزهای خاصی هم نصیبشون میشه.

اگر واقعا دنبال همچین موردی هستید باید وسعت جستجو را در سطح کشور و حتی شهرستانهای خیلی کوچک گسترده کنید و به تمام گاراژهای پرت و دور افتاده سر بزنید تا شاید احیانا همچین چیزی توی یکی از اونها پیدا بشه که قبلا چند بار چنین اتفاقاتی رخ داده.

در هر صورت اگر چنین موردی دیدم، حتما به شما اطلاع میدم و امیدوارم یکی از ما صاحب چنین ماشینی بشه و با نوشتن شرح جریان بازسازی و مراحل مختلف در این کلوپ، همه ما را در لذت این کار شریک بکنه.

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا پیمان خوب هستی؟

درمورد فشار باد تایرها چرخ جلو 24 عقب 28 برای خودروهای الدورادو و سویل هست البته برای شورلت نوا هم درست زده شده مشکلی نیست

لاستیک که جنرال موتور مشخصات سایز ی که داده-
    لاستیک GM= GR 78-15 هست االبته ببخشید کلی مینویسم چون خودت میدونی
    کلمه G که نشون دهنده و طراحی شده برای حمل بار با فشار باد مناسب
    کلمه R که رادیال هست
    کلمه 78 که نسبت ارتفاع و پهنای لاستیک هست
    عدد 15 هم قطر رینگ لاستیک هست
    یه مدل هم TPC هست
    این مورد که ارتفاع یه طرف بالاتر از سمت دیگه هست کی بوجود اومد؟ بعد تعویض لاستیک ضزبه گیر بین اتا یا نه ؟

برای اندازه ارتفاع عقب ماشین که الان در ماشین نصبه این عکسی که خودت گذاشتی درنظر بگیر از مهره اتصال پائینی کمک متر را بگیر ببر بالا تا لبه روکش یا حالت کشویی کمک که جمع میشه ببین چند سانت هست که استاندارد اون را بگم =
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اندازه دوطرف کمک که طبق روش بالا گفتم متر کنی مشخص میشه که چرا یک طرف بالاتر از طرف دیگه هست اگر ایراد از کمک باشه معلوم میشه وگرنه احتمالا از فنر شمشهای عقب هست که درست باد گیری نشده یا خراب شده چون عکس اول از ماشینت گذاشتی فنر شمش یه حالت صاف داشت باید قوس باشه اگر کمکها صدای فش فش بده احتمال زیاد گازی هست

کیت لاستیک های بین اتاق که استاندار نیست برای GM کلا فرق داره =
    اون لبه های لاستیک که باید به جهت درست نصب بشه دو تا لبه داره یکی جلو یکی عقب لاستیک مثلا ساعت12و 6 در نظر بگیر
    وسط اونها هم شیار یا لبه نداره فقط پیچ رد میشه
    کلا رنگ بندی هست باید طبق شماره و رنگ نصب بشه
    و یه CUSHION رنگ بندی داره =لاستیک ضزبه گیر
    PAD رنگ بندی داره
    SHIM رنگ بندی داره
    mount یا پیچ
    اگر دسته دوم لاستیک های ضربه گیر را داری اندازه پهنای لاستیک چقدر هست ؟

گفتی کیت 12 تا یی لاستیک بین اتاق عوض کردی ایا مطمئن هستی ؟خودت نگاه کردی؟
    یه توضیحی بدم حتما خودت میدونی
    جنرال موتور دو نوع شاسی طراحی کرده
    شاسی یکتیکه
    شاسی دوتیکه
    تا اونجایی که میدونم در شاسی یه تیکه خودرو های شورلت نوا و الدورادو وبعضی خودروهای کلاسیک طراحی شده معمول 14 تا لاستیک بین اتاق نصبه
    ولی در شاسی دو تیکه مثل کادیلاک سویل و بیوک --12 تا لاستیک ضربه گیر اتاق نصبه

ذر شاسی یه تیکه 7 تا سمت راست و 7 تا سمت چپ نصب میشه اولین و دومین به فاصله ای پیچ و لاستیک تقریبا زیر شیشه جلوی ماشین در نظر بگیری به پائین سینی اتاق به شاسی نصب میشه -سومی زیر وسط درب راننده -چهارم زیر درب شاگرد -پنجم بالای اکسل -ششم قبل از اکسل از سمت عقب ماشین -و هفتم انتهای شاسی زیر چراغهای عقب نصب میشه

ولی شاسی دو تیکه اولین و دومین پیچ و لاستیک بین اتاق جلوی موتور زیر سپر جلو کنار جک هیدورلیکی دوطرف سپر و با ساپورت رادیات بسته میشه یعنی 6 تا پیچ مهره فریم جلو و 6 تا فریم عقب بسته میشه
    این شاسی دو تیکه بیوک هست=

و دوست عزیز جناب اگر درمورد ایراد ماشینتون مشکل دارید اجازه بدید توضیح بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز

هم متاسفانه و هم خوشبختانه تصمیم به فروش ماشین گرفتم البته از روی اجبار (البته کل زندگی رو دارم می فروشم به دلیل مسافرت )

مشخصات رو اینجا می زارم که به دوستان و یا کسانی که دنبال ماشیم امریکایی مخصوصا بیوک فابریک و بکر می گردن اطلاع بدین.

خودرو فوق كلكسيوني مي باشد - تك برگ سند - دنده فرماني صندلي مبلي فابريك سالم - لاستيك نو بيمه با حداكثر تخفيف - موتور تعمير بار اول - گيربكس و ديفرانسيل سالم و فابربيك بدون روغن ريزي و صدا - آينه الكتروكروميك برقي فعال - قالپاق ها، چراغها، لامپها ، سربي و طلق كروم چراغها،تمامی زه ها همه اصلي فلزي فابريك و سالم - كولر زير صفري فعال - فن راديات آزرا با كنترلر بسيار كم صدا و كارا - فن و دياق اصلي موجود مي باشد . چرم سقف آلماني نو بدون ذره اي پوسيدگي - طاقچه عقب فابريك بدون برش - تمامي موكت ها و نمدها و رو دري ها فابريك و سالم . تايمر برفپاكن فابريك و سالم - لاستيك زاپاس فابريك گودير .

به بالاترین قیمت پیشنهادی .

لطفا خريداران واقعي تماس حاصل فرمايند .

09171140388

عکس ها در تلگرام
    Last edited by ardymary; 12-06-2016 at 15:47.

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب پیمان، توصیه میکنم دوباره مطلبی که قبلا خدمت شما عرض کردم را مطالعه کنید، و بعد از کم کردن ارتفاع عقب در حد معمولی، ببینید ارتفاع جلو و وضعیت فنرها چه تغییری میکنه؟

در مورد کمک فنرها هم همانطور که قبلا توضیح دادم، درصورت گازی بودن روی بدنه و قوطی نوشته شده و البته با فشردن و رها کردن میله کمک فنر، و دیدن فرم واکنشی که نشان میده، مشخص میشه چه نوع کمک فنری نصب شده.
    سلام
    ما هرگز مطالب گران بها و راهنمایی های ارزشمندتو فراموش نمیکنیم علی آقا.
    شکی نیست حتما باید بادگیری بشه.

واسه باد گیری نکته ای نیست که به آهنگر یاد آوری کنم؟
    ارتفاع عقب رو تا همون 28 سانت بیارم پایین؟

سلام اقا پیمان خوب هستی؟

درمورد فشار باد تایرها چرخ جلو 24 عقب 28 برای خودروهای الدورادو و سویل هست البته برای شورلت نوا هم درست زده شده مشکلی نیست

لاستیک که جنرال موتور مشخصات سایز ی که داده-
    لاستیک GM= GR 78-15 هست االبته ببخشید کلی مینویسم چون خودت میدونی
    کلمه G که نشون دهنده و طراحی شده برای حمل بار با فشار باد مناسب
    کلمه R که رادیال هست
    کلمه 78 که نسبت ارتفاع و پهنای لاستیک هست
    عدد 15 هم قطر رینگ لاستیک هست
    یه مدل هم TPC هست
    این مورد که ارتفاع یه طرف بالاتر از سمت دیگه هست کی بوجود اومد؟ بعد تعویض لاستیک ضزبه گیر بین اتا یا نه ؟

برای اندازه ارتفاع عقب ماشین که الان در ماشین نصبه این عکسی که خودت گذاشتی درنظر بگیر از مهره اتصال پائینی کمک متر را بگیر ببر بالا تا لبه روکش یا حالت کشویی کمک که جمع میشه ببین چند سانت هست که استاندارد اون را بگم =

اگر اندازه دوطرف کمک که طبق روش بالا گفتم متر کنی مشخص میشه که چرا یک طرف بالاتر از طرف دیگه هست اگر ایراد از کمک باشه معلوم میشه وگرنه احتمالا از فنر شمشهای عقب هست که درست باد گیری نشده یا خراب شده چون عکس اول از ماشینت گذاشتی فنر شمش یه حالت صاف داشت باید قوس باشه اگر کمکها صدای فش فش بده احتمال زیاد گازی هست

کیت لاستیک های بین اتاق که استاندار نیست برای GM کلا فرق داره =
    اون لبه های لاستیک که باید به جهت درست نصب بشه دو تا لبه داره یکی جلو یکی عقب لاستیک مثلا ساعت12و 6 در نظر بگیر
    وسط اونها هم شیار یا لبه نداره فقط پیچ رد میشه
    کلا رنگ بندی هست باید طبق شماره و رنگ نصب بشه
    و یه CUSHION رنگ بندی داره =لاستیک ضزبه گیر
    PAD رنگ بندی داره

SHIM رنگ بندی داره
    mount یا پیچ
    اگر دسته دوم لاستیک های ضربه گیر را داری اندازه پهنای لاستیک چقدر هست ؟

گفتی کیت 12 تا یی لاستیک بین اتاق عوض کردی ایا مطمئن هستی ؟خودت نگاه کردی؟
    یه توضیحی بدم حتما خودت میدونی
    جنرال موتور دو نوع شاسی طراحی کرده
    شاسی یکتیکه
    شاسی دوتیکه
    تا اونجایی که میدونم در شاسی یه تیکه خودرو های شورلت نوا و الدورادو وبعضی خودروهای کلاسیک طراحی شده معمول 14 تا لاستیک بین اتاق نصبه
    ولی در شاسی دو تیکه مثل کادیلاک سویل و بیوک --12 تا لاستیک ضربه گیر اتاق نصبه

ذر شاسی یه تیکه 7 تا سمت راست و 7 تا سمت چپ نصب میشه اولین و دومین به فاصله ای پیچ و لاستیک تقریبا زیر شیشه جلوی ماشین در نظر بگیری به پائین سینی اتاق به شاسی نصب میشه -سومی زیر وسط درب راننده -چهارم زیر درب شاگرد -پنجم بالای اکسل -ششم قبل از اکسل از سمت عقب ماشین -و هفتم انتهای شاسی زیر چراغهای عقب نصب میشه

ولی شاسی دو تیکه اولین و دومین پیچ و لاستیک بین اتاق جلوی موتور زیر سپر جلو کنار جک هیدورلیکی دوطرف سپر و با ساپورت رادیات بسته میشه یعنی 6 تا پیچ مهره فریم جلو و 6 تا فریم عقب بسته میشه
    این شاسی دو تیکه بیوک هست=

و دوست عزیز جناباگر درمورد ایراد ماشینتون مشکل دارید اجازه بدید توضیح بدم
    از وقتی که خریدم ارتفاع عقب به اینصورت بود.
    کمک هارو متر زدم.سمت چپ 24.5 سانت و سمت راست 24
    لاستیک های اتاق رو دیدم.هر طرف 6تا میخوره.نوا و بیوک از یک شاسی مشترک استفاده میکنن و دو تکه هستن.
    قطعا استاندارد نیستن.لاستیک های GM وقتی از رو ماشین باز شدند متوجه تفاوتشون شدم.حیف که پاره شده بودن.
    Last edited by Peyman Skylark; 12-06-2016 at 21:27.

10. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

درود برشما استاد عزیز راستش چون خیلی علاقه دارم دنبالش هستم .خدا بزرگه به قول شما جوینده یابنده هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا پیمان

کمک ها تقریبا استاندارد هستن

شاسی دو تیکه کلا 12 تا لاستیک بین اتاق با رنگ بندی و طبق رنگ باید نصب بشه

احتمال زیاد فنر شمشهای عقب ایراد داره اگر عکس قرار بدی شاید متوجه تنظیم بودنش بشیم البته گفتی کمک های عقب سالم هست

شاسی های دو تیکه به دلیل عمر زیاد و سوار شدن و پیاده شدن سرنشین ها افت میکنه از زیر ماشین نگاه کنی باید دو لبه شاسی روبروی هم قرار داشته باشه یه سطح صاف میبینی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ما هرگز مطالب گران بها و راهنمایی های ارزشمندتو فراموش نمیکنیم علی آقا.
    شکی نیست حتما باید بادگیری بشه.

واسه باد گیری نکته ای نیست که به آهنگر یاد آوری کنم؟
    ارتفاع عقب رو تا همون 28 سانت بیارم پایین؟
    از لطف شما متشکرم.
    مورد خاصی نیست و فکر میکنم یک آهنگر با تجربه با یک نگاه به وضعیت تراز و ارتفاع ماشین متوجه باشه که عقب ماشین چقدر باید پایین بیاد.
    به نظر من 28 سانت خیلی کمه و بهتره تا وضعیت تراز ماشین را در نظر بگیرید و از کنار به کل بدنه نگاه کنید و خطوط و نوارهای کنار بدنه را به حالت تراز و افقی تصور کنید تا مقدار کم شدن ارتفاع عقب مشخص بشه.
    با انجام این کار، مقدار ارتفاع جلو هم خودبخود درست میشه و اگر نیاز به تعویض فنر یا استفاده از جنت بود، تصمیم بگیرید که از کدام راه استفاده کنید.

من با توجه به اینکه عقب ماشین خیلی بالا رفته، حدس میزنم به احتمال قوی با کم شدن ارتفاع عقب، ارتفاع جلو هم تا حد زیادی تغییر بکنه.

درود برشما استاد عزیز راستش چون خیلی علاقه دارم دنبالش هستم .خدا بزرگه به قول شما جوینده یابنده هست.
    تشکر از شما دوست گرامی

اگر توی نت هم جستجو کنید احتمال داره که مواردی وجود داشته باشه ، هرچند که متاسفانه دلالها و کسانی که صرفا برای سودجویی و نه استفاده و لذت بردن از خوردو، وارد این بازار شدن، کار را خراب کردن و عملا این مدل خودروها تقریبا فقط دست افراد خاصی میافته که تازه کار هستن و فقط برای کسب درآمد به سمت این اتومبیلها متمایل شدند.

14. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان همونطور که در جریان درجه باک شورلت من هستید
    امشب یکی از دوستان گفت به احتمال زیاد از چوب پنبه یا همون قطعه شناور روی آب هست.به اینصورت که ممکنه ترک داشته باشه و بنزین توش جمع بشه و سنگین بشه بره پایین و نتونه روی آب بمونه.واسه همینم عقربه همیشه رو E میمونه.

ما هم امشب دوباره برای بار سوم باک رو پایین آوردیم این دفعه درجه رو داخل سطل خالی گذاشتیم و کم کم آب رو پُر کردیم.شناور همراه با پر شدن آب بالا اومد بدون هیچ مشکلی.دیگه چطور این شناور میتونه خراب باشه؟
    سیمکشی هم که سالم بود و عقربه تا ته میرفت و برمیگشت.

16. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •