ولی مخابرات حیف شد. با سرور خارجی روز و شب 800-900 کیلوبایت میشد گرفت
این آسیاتک روزای اول خوب بود اما چند روز بعد شبانه ش حتی از سرورای خود آسیاتک هم محدود شد!
ولی مخابرات حیف شد. با سرور خارجی روز و شب 800-900 کیلوبایت میشد گرفت
این آسیاتک روزای اول خوب بود اما چند روز بعد شبانه ش حتی از سرورای خود آسیاتک هم محدود شد!
از آسیاتک خرید کردم گفت خط ساپورت نمیکنه برگشت داد....
دوستان خطمون PCM هستش....
ینی راهی نداره من از یه شرکت دگ نت بگیرم؟؟![]()
نه فقط مخابرات میشه
من به 2020 زنگ زدم...
گفتن خططون pcm نیس...
گویا چن سال پیش که از مخابرات سرویس گرفتم به کابل مسی برگردوندن....
چه مشکل دیگه ای میتونه داشته باشه که آسیاتک برگشت داده؟
Last edited by milad341; 23-08-2015 at 19:46.
شاید مشکل کمبود پورت دارن
واسه منم 10 روز طول کشید وصل بشه
اول خواست بهانه بیاره ، تا گفتم تا دیروز از جای دیگه رانژه بود ، نه قطعی داشتم و نه هیچ مشکلی دیگه صداش درنیومد و فقط گفت محدودیت پورت داریم
دیشب یه تست با 3G ایرانسل گرفتم :| چند روزیه سرعت عالیه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود به 1.2 تا 1.4 مگابایت در ثانیه هم میرسید .
امروز ظهر هم یه تست دیگه : ( ایرانسل چند روزیه سرعت آپلود رو کاهش داده ولی سرعت دانلود رو افزایش داده ! )
Last edited by saeed774; 24-08-2015 at 11:57.
دوستان خط طبقه پایینمون کابل مسیه و اینترنت مخابرات روشه... طبقه بالامون PCM هستش...
میخوام اینترنت رو به طبقه بالا انتقال بدم ک بتونم برای پایین آسیاتک بگیرم... چه مدارکی لازمه؟؟
دیگه اینطوریشو ندیده بودم! یعنی شما خودتون کابل مسی کشیدین یا اصلا کلا توی مرز بین PCM و مسی قرار دارین؟ مدارک رو نمیدونم والا باید اساتید نظر بدن.
دوستانی که میخوان برن آسیاتک اگه مراکز مخابراتیشون محدودیت پورت داره دقت کنن ممکنه رانژه و فعال شدن سرویسشون بیشتر از یک هفته طول بکشه. من مرکز مخابراتی فجر هستم و سه شنبه صبح از ماکسنت تخلیه کردم و ظهرش از سایت 1544 برای 10 مگ یکماهه 0.5 آسیاتک ثبت نام کردم اینم داستانش:
مودم رو با همون یوزر پسوردی که برای ورود به پنل کاربری 1544 برام اس ام اس کردن تنظیم کردم. تا فرداش که کلا چراغ مودم سبز نمیشد. پنجشنبه ظهر بلاخره چراغ مودم سبز شد ولی از طرف آسیاتک فعال نشده بود و فقط پانل 1544 رو باز میکرد و برای سایتهای دیگه هم یه صفحه میاورد که سرویستون تموم شده. این وضعیت خط بود :
بعد همون پنجشنبه شب زنگ زدم آسیاتک شماره ی ADSL رو زدم جوابگوی اتوماتیک گفت هنوز خط رانژه نشده! به پشتیبانی وصل شدم گفتم مودم رو تنظیم کردم و چراغش سبزه ولی سایت باز نمیکنه. دو سوته برام فعال کرد بدون اینکه حرفی از رانژه بزنه. بعد از فعال شدن کیفیت خط دوباره مثل عکس بالایی بود و پینگ و سرعت دانلود هم بد نبود (البته تو پنل کاربری 1544 هنوز مینوشت در انتظار تائید رانژه از مخابرات):
یکم کار کردم به امید اینکه ساعت 4 صبح بشه دانلود رایگان با سرعت 10 مگ رو شروع کنم اما بعد تقریبا نیم ساعت دوباره هر سایتی رو باز میکردم مینوشت سرویستون تموم شده و پنل کاربری 1544 هم مینوشت در انتظار رانژه... نصفه شبی دوباره زنگ زدم بهشون اینبار فعال نکردن و همش میگفتن رانژه کامل نشده هر وقت کامل بشه براتون اس ام اس میاد و ....
خلاصه روزهای بعد هم که هر روز زنگ میزدم همینو میگفتن تا اینکه امروز سه شنبه ظهر یعنی دقیقا یه هفته بعد موقع زنگ زدن بهشون پاسخگوی اتوماتیک گفت رانژه ی خط بطور کامل انجام شده و میتونید استفاده کنید، ولی هنوز هیچ سایتی رو باز نمیکرد و تو پانل هم مینوشت در انتظار رانژه...
به پشتیبانی وصل شدم خانومه بهونه آورد که نویز خط شما بالاست و SNR باید حداقل 15 باشه تا سرویس رو فعال کنیم اگه اسپلیتر دارید جدا کنید ببرید دم در مودم رو وصل کنید و اینجور چیزا...
نگاه کردم تو کنسول مودم دیدم SNR روی 11 هست و خط روی 7 مگ آپ شده. خلاصه هرچقدر زنگ زدم همین بهونه رو آوردن. تا اینکه بلاخره یکیشون وقت گذاشت و رفت وضعیت خطمو چک کرد و سرویس رو فعال کرد اینم وضع الانش :
همونطور که میبینید خط رو 6 مگ بستن و SNR هم اطراف 15 هست.
بنظرتون خطم کشش 10 مگ نداره ؟ آخه سرعت 10 مگ با SNR حدود 11 تا 12 وصل شده بود و راحت دانلود میکرد و مشکلی نبود.
برم دنبالش پورت رو عوض کنن تا روی 10 مگ آپ بشه ؟ از پنل 1544 درخواست رانژه مجدد بزنم ؟ یا اینکه کلا گشش خط همینقدره و بیخیالش بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من نمیدونم اینا چه اصراری دارن که snr 15 به بالا باشه! باید خط فیبر باشه که همچین اتفاقی بیافته
من یکم شانس داشتم snr خط دو رو بر 14 بود و برا منم گفت "snr تون پایینه و ... ولی با مسئولیت خودتون فعال می کنیم" منم قبول کردم و خطم هیچ مشکلی هم نداره
شما بعدظهر زنگ بزن با یه پشتیبان آقا صحبت کن. خانما نه زیاد واردن و نه دوس دارن مسئولیتی به گردنشون بیافته!!
---
یکی هم مد adsl رو بذار رو adsl2+ و bitswap رو فعال کن (sra غیرفعال باشه)
Last edited by IVAN; 25-08-2015 at 23:41.
واقعا ممنون داداش تنظیماتی که گفتی انجام دادم کلا وضع SNR و پینگ و همه چی بهتر شد :
آره بخدا کلا وقتی زنگ میزنی پشتیبانی اگه خانوم برداشت معمولا بهترین کار اینه که قطع کنی دوباره زنگ یزنی بخاطر اینکه مکالمات ضبط میشه اکثرا بیشتر نگران اینن که صداشون خوب دربیاد و قشنگ ضبط بشه بجای حل کردن مشکل مردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)