تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 915 از 1126 اولاول ... 4158158659059119129139149159169179189199259651015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,141 به 9,150 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه برای پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور از طریق سایت گلستان میشه از تمام کارتهای عضو شتاب استفاده کرد (یعنی کارت هر بانکی میشه فقط کافیه رمز دوم ، شماره کارت ، تاریخ و شماره CVV2 را داشته باشی )یا فقط باید برای بانک صادرات باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حذف شود لطفا .........
    Last edited by Eblis 2011; 09-08-2013 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام ، با توجه به این عکس ، با هر کارت عضو شتابی امکان پذیره !

اینکه سایت سازمان سنجش هست میشه بگید چه ربطی داره؟ شما اصلا خودت این ترم (ترم تابستون) شهریتو چطوری واریز کردی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه برای پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور از طریق سایت گلستان میشه از تمام کارتهای عضو شتاب استفاده کرد (یعنی کارت هر بانکی میشه فقط کافیه رمز دوم ، شماره کارت ، تاریخ و شماره CVV2 را داشته باشی )یا فقط باید برای بانک صادرات باشه؟
    آخ ببخشید
    اصلا حواسم اینجا نیست این روزا !

برای شهریه دانشگاه ، آره فقط باید کارت صادرات باشه !

5. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : با توجه به حذف پذیرش دانشجو کارشناسی از طریق آزمون فراگیر دانشگاه پیام نور ، داوطلبان ورود به دانشگاه پیام نور می توانند از طریق پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) وارد دانشگاه پیام نور شوند.

آن دسته از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۱۳۹۲ ثبت‌نام نموده لکن مجاز به انتخاب رشته نشده و یا غایب جلسه آزمون بوده‌اند و همچنین داوطلبانی که اصولاً در آزمون سراسری سال ۹۲ ثبت‌نام ننموده‌اند می‌توانند منحصراً متقاضی رشته‌هایی شوند که پذیرش برای آنها با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) صورت می‌گیرد.

فلذا برای این قبیل داوطلبان دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته بطور جداگانه پیش‌بینی شده است که از روز پنجشنبه ۱۷ مردادماه ۹۲ منتشر خواهد شد و علاقه‌مندان بایستی ضمن مراجعه به سایت و مطالعه شرایط و ضوابط و پس از پرداخت وجه ثبت‌نام (حسب مورد) با توجه به توضیحات مندرج در دفترچه راهنما نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی مورد علاقه خود در محدوده زمانی ثبت نام از پنجشنبه ۱۷ مردادماه ۹۲ لغایت یکشنبه ۲۲ مردادماه ۹۲ اقدام نمایند.
    نحوه انتخاب کد رشته محل‌های تحصیلی بدون آزمون که بر اساس سوابق تحصیلی دیپلم (سال سوم آموزش متوسطه) گزینش آنها به ترتیب در دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی صورت می‌گیرد.
    رشته محل هایی دانشگاه پیام نور که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) صورت می گیرد را به تفکیک گروه آموزشی می توانید از جدول زیر دریافت فرمایید.

تا زمان انتشار دفترچه راهنما ، هیچگونه اطلاعاتی در مورد نحوه و شرایط پذیرش مشخص نیست. لطفا در مورد شرایط و نحوه ثبت نام و پذیرش سوال نفرمایید.

همچنین دقت داشته باشید ثبت نام فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور از مهرماه ۹۲ آغاز خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . این شامل حال من که کاردانی نرم افزار دارم هم می شه برای گرفتن کارشناسی ؟

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آخ ببخشید

من شهریه ترم تابستون رو با کارت بانک ملی پرداخت کردم!

8. 2 کاربر از error403 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

منم با کارت سامان پرداخت کردم! فرقی نداره فقط عضو شتاب باشه

10. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

آخ ببخشید

ابلیس جان شرمنده ولی فرمایش شما صحیح نیست من خودم امتحان کردم همونطور که دوستان گفتن در پرداخت الکترونیکی یا همون اینترنتی ، میشه با تمام کارت های عضو شتاب شهریه را پرداخت کرد و من هم الان با کارت بانک ملی شهریه ترم تابستون را پرداخت کردم.
    اونیکه شما گفتید احتمالا در پرداخت شهریه به وسیله عابربانک هست که فقط با کارت بانک صادرات و همینطور عابربانک خود بانک صادرات باید پرداخت بشه.

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بنده کاردانی ناپیوسته کامپیوتر از دانشگاه آزاد دارم و میخوام تو انتخاب رشته کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه های سراسری/ پیام نور شرکت کنم. آیا دانشگاه پیام نور واحدهای گذرانده کاردانی بنده از دانشگاه آزاد رو تطبیق میده یا باید از صفر تمام واحدهای دوره کارشناسی رو پاس کنم؟ اگه پاسخ مثبته با چه شرایطی؟ یالای 12 باشه مثلا؟ اینو با توجه به این می پرسم که تو انتخاب رشته بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شرکت کردم و میخوام بدونم اگر بعدها دانشگاه پیام نور واحدهامو نمیپذیره دیگه بهش فکر نکنم.. با تشکر.
    اگر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید بله دروس کاردانی شما که شرایط تطبیق واحد رو داشته باشد قابل تطبیق هست
    ولی اگر مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید ، مدرک کاردانی شما به عنوان مدکر پیش دانشگاهی تطبیق خواهد خورد.
    .

سلام . این شامل حال من که کاردانی نرم افزار دارم هم می شه برای گرفتن کارشناسی ؟
    بله میشه!

Last edited by Eblis 2011; 10-08-2013 at 15:31.

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اگر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید بله دروس کاردانی شما که شرایط تطبیق واحد رو داشته باشد قابل تطبیق هست
    ولی اگر مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید ، مدرک کاردانی شما به عنوان مدکر پیش دانشگاهی تطبیق خواهد خورد.
    .

بله میشه!

طبیعتا مدرک پیش دانشگاهی دارم.. شرایط معادل سازی واحدها به چه صورتی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •