سلام دوستان
من می خواستم لپتاپ dell vostro 1320 رو بخرم
کسی در موردش اطلاعاتی نداره مزایا و معایب ، قیمت و .....
البته این رو بگم که بیشتر برای استفاده از نرم افزار هایی مثل autocad , etabs , sap2000 , و بقیه استفاده عمومی از لپتاپ می خواستم.
سلام دوستان
من می خواستم لپتاپ dell vostro 1320 رو بخرم
کسی در موردش اطلاعاتی نداره مزایا و معایب ، قیمت و .....
البته این رو بگم که بیشتر برای استفاده از نرم افزار هایی مثل autocad , etabs , sap2000 , و بقیه استفاده عمومی از لپتاپ می خواستم.
Last edited by Meisam Khan; 08-08-2009 at 10:27.
یه خبر در مورد fw 46 .
امروز هم کلی از نمایندگیهای ایران رهجو پرس و جو کردم . ایندفعه گفتن فعلا نمیاد و اصلا هم معلوم نیست کی بیاد . یکیشون هم گفت 20 روز دیگه .
احتمالا باید قیدشو زد .
مشخصات كلي : 1520
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 256 مگابايت - Geforce 9300
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA Brite
سيستم عامل : DOS
Finger Print
قيمت: 1170000 تومان
لب تاپ خوبی هست چند تا از رفقام دان ازش راضی هستن فکر نکم مشکلی هم با نرم افزار های شما داشته باشه بخصوص با این پردازنده قوی و رم بالا
Last edited by oranoos_92; 08-08-2009 at 12:01.
اره جات خالی خیلی بیکارم!
جواب این دوستمون اینه چون معلوم نیست کی میاد یه تماس باید با زیگورات بگیره باهاشون حرف بزنه ببینه چی میگن به من که هفته پیش گفته بودن یک هفته دیگه
درضمن به خودم مربوطه چه جوری پست میزنم موفق باشی![]()
من زنگ زدم ايران رهجو گفت fw 46 اصلا معلوم نيست كي بياد
آقا كسي ميدونه dv7 2040 تو تهران كجا داره
راستي اين مدل اچ پي مودم داره يا مثل 1225 نداره و lcd چطوره و قيمتش چنده
آره ما رفتیم نمایندگی اصفهان، قبلش بهم گفته بود اومده اما رفتم پیشش گفت نیمده! حالمون گرفته شد اساسی،
این دوستمون که هی تبلیغ fw490dfb رو میکنه دیگه دست بر داره! سرمون رفت! ما اگه نخوایم امریکایشا بخریم باید کیا ببنیم؟اصلا مرگ بر امریکا!!!!)
در ضمن رم سونی ها ddr2 هست اگه یه سر به سایت سونی بزنی بعد مطلب بفرستی کار عاقلانه تری انجام دادی!
در ضمن تفاوت سرعتی هم وجود نداره سعی کن درک کنی! من نمیدونم شما که نوت بوکتا خریدی دیگه چکار به کار ما داری هی تبلیغ میکنی! اصلا شما راست میگی چینی ها با بیل و کلنگ و چکش اسمبل میکنن امریکایی ها با دستگاه! چینی ها کارت گرافیکا میزارن جا رم ، رم میزارن جا سی پی یو! شما راست میگی!
ببخشید من 1320 رو می خواستم نه 1520مشخصات كلي : 1520
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 256 مگابايت - Geforce 9300
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA Brite
سيستم عامل : DOS
Finger Print
قيمت: 1170000 تومان
لب تاپ خوبی هست چند تا از رفقام دان ازش راضی هستن فکر نکم مشکلی هم با نرم افزار های شما داشته باشه بخصوص با این پردازنده قوی و رم بالا
من بیشتر معایبش رو می خوام بدونم. صدا بالا و .....
احتمالا تا آخره این هفته بیاد اخه من پرسیدم گفت تو گمرکه! یعنی زود تر از اینا میاد، ارزش داره بیشتر صبر کنیم
در ضمن صفه نمایش این hp ها همش از نوع مبتدی هست.... حالا امکاناتش هرچی می خواد باشه! حتی اگه کانفیگش دو برابر سونی باشه چه ارزشی داره وقتی صفحه نمایش بی کیفیته؟؟؟؟
شما براي etabs نياز به كش بالايي دارين و همچنين گرافيك بالا.اگه hp يا asus با گرافيكاب قدرتمند بگيري ضرر نداره همچنين كش بالايي داشته باشه.به نظر من 6 mb كش بگيري كارتو راه مي اندازه.
dell studio xps 1340 2.66 6 m ram 4 ddr3 hard 500 vga geforce 9500m
اين لپ تاپ با اين مشخصات چطوره خوبه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)