الآن در ساعت 8:06 شب در تاریخ 27 اسفند 1391 دوباره از سایت Speedtest پینگ گرفتم که خیلی بهتر شد و اینو داد:
نمیدونم چرا میگید پینگ آسیاتک بالاست!!!!!!!!!!! به هر حال نمیدونم چرا این سایت هر دفعه یه چیزی میده!!!! ولی اینکه الآن گرفتم رو 3 بار تست کردم و همین شد

جواب بصورت نقل قول

)
تبلیغ!!! من به چند نفر قول دادم که کیفیت سرویسی که میگیرمو بذارم اینجا. شما مشکل داری نخون. نخواستم یکی که چنین سرویسی رو میخواد بگیره، بارها و بارها تو اینترنت مثل من جستجو کنه و از هر کسی هم که میپرسه، یا اینو نداشته باشن، یا جواب ندن، یا جواب سربالا بدن و یا سرعت هایی که از شرکت های مختلف رو میگیرن، بازگو کنن. در ضمن یادم رفت صاحب آسیاتک شدم که دارم واسه شرکتم تبلیغ میکنم
در ضمن معایبشم به زودی مشخص میشه و یکیش نوسان سرعته و یکیشم اینه که اگه لینکت مجانی باشه سرعت میاد پایین و در کل سرعت آنچنانی ای که باید بده رو مسلما نمیده. الآن طبیعتا باید سرعت خیلی بهتری با توجه به قیمتش میداد که چون اینجا ایرانه، از این چیزا خبری نیست
فکر میکنی اگه من از پارس راضی بودم با حسرت میومدم تو تاپیک اسیاتک تا ONLYREAL بیاد همش ما رو با سرعت ۲ مگش دق بده 

بکش گذاشیم دانلود
خلاصه کاکو خواستم بگم که اینا یه کیلو بایتم از زیر دستشون در نمیره انگار به جونشون بستست.