سلام و شب همگی بخیر.
اول تشکر ویژه دارم از محمدرضا 2010 عزیزم که خوب داره فروم رو میچرخونه و پاسخ همه دوستان رو میده.دم شما گرم.

مهدی جان.اول به خاط اینکه امروز نتونستم در خدمتتون باشم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو نمائید.محمد خان قربانی (کیلر) هم قرار بود از قم تشریف بیارن برای دریافت اسپیکرشون که متاسفانه برنامشون جور نشد و بنده توفیق زیارت شما دوستان گلم رو از نزدیک نداشتم.
همونطور که با هم تلفنی صحبت کردیم شما متاسفانه مرتکب اشنباهاتی شدید.اول از همه عجله ای بود که در خرید داشتید و تو این شرایط متلاطم بازار حق داشتیدولی میشد باز هم کارهای کرد.الان برای محمد رضا 2010 برای خرید کامپوننت حدود 78000 تومن تخفیف گرفتم و زیر قیمت مصرف کننده براشون تهیه کردم.منو دعام کنه کافیه.برای همه دوستان تا جائی که از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.ولیی جسارت بنده رو ببخشید کلی عرض میکنم،قبول کنید که قیمتها بد جور بالا رفته.نمیشه هم پول کم بدیم و هم یه ظرف
گنده.آش بخوریم ،میشه؟!برخی دوستان(منظورم شما نیستید ها) میخوان با 700 تومن هم کیفیت داشته باشن و هم صدای باس سابشون در ماشین رو بکنه.مگه میشه آخه.کمی مطالعه کنید،یه چرخی تو بازار بزنید ببینید همین مارشال کلنگ یه بار مصرف رو چند میدن دستتون؟

بگزریم.
دومین اشتباهتون عدم تماس یا SMS با بنده بود تا حداقل اطلاعاتی که داشتم رو در خدمتت میزاشتم.مثلا آمپ.یا ساب.برند فیوژن رو دوست خودم جناب جاوید و جناب مقدم وارد کردن.ولی اصلا در حد و اندازه ادیو سیستم نیستن.باکس 10 MX تو ماشینم(برای تست) چنان BASS میزد که مرددشدم راکفورد آمریکائیم رو بدم یه 12 یا دو تا 10 تو باکس سیلد بسازم.
آمپ رو شما ارزون گرفتی(چند خریدی قیمت بفرمائید؟) ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست گلم.اگر تو همین فروم 7541 رو سرچ میکیدید(البته قبول دارم اینترنت نداشتید) متوجه میشدید که بنده به دفعات دوستان رو از خریدش نهی کرده ام.
اکسسوری که از اولین پستهای من تو این تاپیک تا به الان همیشه عرض کردم و تاکید داشتم .گفتم اول اکسسوری خوب بعد ما بقی سیستم.
حالا دیگه کاریه که شده.طرفم هم اگه بخواد پس بگیره که بعیده کلی کم میکنه.
باید ببینیم میشه به نحو احسنت تنظیمش کرد یا خیر.شما این تاپیک رو یه مطالعه بفرما، نکات خوبی رو دوستان زحمت کشیدن و تهیه کردن.باز هم بنده تو اولین فرصتی که تشریف آوردید تهران در خدمتتون هستم