تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 915 از 2365 اولاول ... 415815865905911912913914915916917918919925965101514151915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,141 به 9,150 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

KIV-700 که محشره
    والا فلش خور پایوننیر زیر 200 پیدا میشه با اون قیمت هم سیدی هم فلش هس تو بازار! گفتم اگه پول تونستم جمع کنم بیشتر رو باند هزینه کنم! یکم گج شدم والا!
    کجا برم که هم چند تا مدل ببینم هم بعضی جاها تست باشه؟ کلا برای خرید کجا خوبه؟
    راست میگیا. 400 بخوای بدی که سی دی خور هم هست . دیگه راهنمایی آدم ناوارد اینجوری میشه..

من رفتم عباسی. در تهران من اینجاهارو میشناسم: ستارخان - سورنا - توپخانه و عباسی.

با پرس و جو فهمیدم عباسی بهتره از همه جاس ولی آدم بلد میخواد واسه خرید.. (که ما نبودیم و عاقبت به نتیجه مد نظر نرسیدیم)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون محمدرضا جان

از مغازه دارها ناراحت نیستم. اولین اشتباه رو خودم کردم که بیش از حد تحت تأثیر صحبت های فروشنده قرار گرفتم و کلا مدل هایی که نوشته بودم رو فراموش کردم.
    دوم از نصابش واقعا عصبانیم. در طول نصب همینطور داشت با من صحبت میکرد و نمیدونستم این باعث میشه کار خوبی تحویل نگیرم

آقا برداشته جای Front و Rear رو برعکس بسته. تنظیمش که کلا اشتباه بوده. الانم داشتم Manual آمپیلی رو میخوندم فهمیدم باید خروجی ساب رو روی مونو بذاره. تازه فکر کنم ریموت آمپ رو هم نبسته.
    بهش موقع نصب میگم دیمر ضبطو نصب کن. میگه آهان خوبه یادم انداختی. بعد سیمای پشت پخشو نگاه کرده میگه این دیمر نداره. بعد تو منوی ضبط 10 تا آپشن برای دیمر هست.
    و کلی اشتیباه دیگه که داره آمپرم میره بالا همینجوری بعدا کامل می نویسم...
    سلام و شب همگی بخیر.
    اول تشکر ویژه دارم از محمدرضا 2010 عزیزم که خوب داره فروم رو میچرخونه و پاسخ همه دوستان رو میده.دم شما گرم.
    مهدی جان.اول به خاط اینکه امروز نتونستم در خدمتتون باشم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو نمائید.محمد خان قربانی (کیلر) هم قرار بود از قم تشریف بیارن برای دریافت اسپیکرشون که متاسفانه برنامشون جور نشد و بنده توفیق زیارت شما دوستان گلم رو از نزدیک نداشتم.
    همونطور که با هم تلفنی صحبت کردیم شما متاسفانه مرتکب اشنباهاتی شدید.اول از همه عجله ای بود که در خرید داشتید و تو این شرایط متلاطم بازار حق داشتیدولی میشد باز هم کارهای کرد.الان برای محمد رضا 2010 برای خرید کامپوننت حدود 78000 تومن تخفیف گرفتم و زیر قیمت مصرف کننده براشون تهیه کردم.منو دعام کنه کافیه.برای همه دوستان تا جائی که از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.ولیی جسارت بنده رو ببخشید کلی عرض میکنم،قبول کنید که قیمتها بد جور بالا رفته.نمیشه هم پول کم بدیم و هم یه ظرف گنده.آش بخوریم ،میشه؟!برخی دوستان(منظورم شما نیستید ها) میخوان با 700 تومن هم کیفیت داشته باشن و هم صدای باس سابشون در ماشین رو بکنه.مگه میشه آخه.کمی مطالعه کنید،یه چرخی تو بازار بزنید ببینید همین مارشال کلنگ یه بار مصرف رو چند میدن دستتون؟بگزریم.
    دومین اشتباهتون عدم تماس یا SMS با بنده بود تا حداقل اطلاعاتی که داشتم رو در خدمتت میزاشتم.مثلا آمپ.یا ساب.برند فیوژن رو دوست خودم جناب جاوید و جناب مقدم وارد کردن.ولی اصلا در حد و اندازه ادیو سیستم نیستن.باکس 10 MX تو ماشینم(برای تست) چنان BASS میزد که مرددشدم راکفورد آمریکائیم رو بدم یه 12 یا دو تا 10 تو باکس سیلد بسازم.
    آمپ رو شما ارزون گرفتی(چند خریدی قیمت بفرمائید؟) ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست گلم.اگر تو همین فروم 7541 رو سرچ میکیدید(البته قبول دارم اینترنت نداشتید) متوجه میشدید که بنده به دفعات دوستان رو از خریدش نهی کرده ام.
    اکسسوری که از اولین پستهای من تو این تاپیک تا به الان همیشه عرض کردم و تاکید داشتم .گفتم اول اکسسوری خوب بعد ما بقی سیستم.
    حالا دیگه کاریه که شده.طرفم هم اگه بخواد پس بگیره که بعیده کلی کم میکنه.
    باید ببینیم میشه به نحو احسنت تنظیمش کرد یا خیر.شما این تاپیک رو یه مطالعه بفرما، نکات خوبی رو دوستان زحمت کشیدن و تهیه کردن.باز هم بنده تو اولین فرصتی که تشریف آوردید تهران در خدمتتون هستم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همه دوستان

من یک سری آمپ کارکرده پیدا کردم به کمک دوستان میخوام یکیشو انتخاب کنم و بخرم

1- آمپ Vibe 437 که 1600w زده بود روش و رو کارتن زده بود تو هر کانال 150w میده
    این عکسه کارتنشه ولی من اطلاعاتی ازش پیدا نکردم:

2- آمپ maxeeder 5200w که اسم دقیقش رو نمیدونم . قیمت هم 200 می گفت

3- یه مارکی بود اسم دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم همچین چیزی بود: mb acoustic و 4 کانال بود
    این عکس(البته این عکس رو گزاشتم تا مارکشو ببینید چون این مدل اونی نیست که من گفتم) ولی اطلاعاتش نبود:

4- pioner760 watt

و اما 5- که اینو خیلی تعریف میکرد
    گفت کلاس A دو کانال مکسیدر 200 گفت قیمتش
    البته بعید بدون خوب باشه آخه رفتم اونجا بم گفت پخشت چیه گفتم 7016 کننود(که مطمئن هستم نمیدونست چی هست!!!) گفت به درد نمیخوره باید پایونیر باشه !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    این اطلاعات و عکسش:

آقا حمید درجریانه
    آمپی میخوام که 100 وات خروجی بده برای 1 جفت اسپیکر میخوام (mxc609 audiosystem)

پیشاپیش ممنون
    محمد جان.
    غیر از پایونیر بقیه رو من یا ندیدم و یا صداش رو نشنیدم.ولی تو ریمارک بودن شک نکن. ضمنا 150 واتشون 60-70 تا هم نمیده.مطمئن باش.
    ای کاش امروز میامدی آمپ سری X ion 70.4 محمد حدادیان رو نشونت میدام.چارشاخت کلا میرفت هوا.آمپ رو میبینی طراحیش باهات حرف میزنه.
    پایونیر 760 رو چند قیمت داری؟
    ما بقی رو پیگیری میکنم خبر میدم.چشم.
    میشه منو راهنمایی کنید چه سابی ببندم بلاخره ؟؟؟؟
    فردا میخوام برم ببندم آخه . اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
    عجله نکن.چی مخواهی بگیری؟چون من فرصت نکردم پستهاتون رو ببینم.
    فردا با من تماس بگیر عجول هم نباش گلم.
    09122270982
    Last edited by hamidR15; 25-01-2013 at 23:42.

3. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راست میگیا. 400 بخوای بدی که سی دی خور هم هست . دیگه راهنمایی آدم ناوارد اینجوری میشه..

من رفتم عباسی. در تهران من اینجاهارو میشناسم: ستارخان - سورنا - توپخانه و عباسی.

با پرس و جو فهمیدم عباسی بهتره از همه جاس ولی آدم بلد میخواد واسه خرید.. (که ما نبودیم و عاقبت به نتیجه مد نظر نرسیدیم)
    اختیار دارین هههه چرا آدم وارد می خواد؟ میندازن؟ توپخونه شنیده بودم ممکنه دزدی بدن که درست نیست! سورنا و عباسی کجای شهرن حدودی؟

راجع به باند هم کماکان منتظر نظر اساتید هستم!

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام و شب همگی بخیر.
    اول تشکر ویژه دارم از محمدرضا 2010 عزیزم که خوب داره فروم رو میچرخونه و پاسخ همه دوستان رو میده.دم شما گرم.
    مهدی جان.اول به خاط اینکه امروز نتونستم در خدمتتون باشم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو نمائید.محمد خان قربانی (کیلر) هم قرار بود از قم تشریف بیارن برای دریافت اسپیکرشون که متاسفانه برنامشون جور نشد و بنده توفیق زیارت شما دوستان گلم رو از نزدیک نداشتم.
    محمد جان.
    غیر از پایونیر بقیه رو من یا ندیدم و یا صداش رو نشنیدم.ولی تو ریمارک بودن شک نکن. ضمنا 150 واتشون 60-70 تا هم نمیده.مطمئن باش.
    ای کاش امروز میامدی آمپ سری X ion 70.4 محمد حدادیان رو نشونت میدام.چارشاخت کلا میرفت هوا.آمپ رو میبینی طراحیش باهات حرف میزنه.
    پایونیر 760 رو چند قیمت داری؟
    ما بقی رو پیگیری میکنم خبر میدم.چشم.
    سلام آقا حمید گل
    واقعا شرمندم که اینقد شما رو اذیت کردم ، و تشکر میکنم که زحمت کشیدید و برام چندین و چند بار برام قطعات جور کردین برام فرستادین
    وقت و بی وقت مزاحمتون شدم و شما هم کلی راهنماییم کردید
    امروز صبح دیگه در شرف حرکت بودیم که به خاطر یه سری مشکلات سفرمون لغو شد و نشد که بشه ما آقا حمید رو از نزدیک زیارت کنیم
    ولی ایشالله قرار بعدیمون سه شنبه هست که فکر کنم تعطیلی هم باشه .
    برای اون آمپ پایونیر هم والا دقیق یادم نیست ولی فردا بش زنگ میزنم و به شما اس ام اس میدم . آمپ خوبیه؟؟؟ میخوا اسپیکرام فول درایو بشن!!!
    در کل ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

اختیار دارین هههه چرا آدم وارد می خواد؟ میندازن؟ توپخونه شنیده بودم ممکنه دزدی بدن که درست نیست! سورنا و عباسی کجای شهرن حدودی؟

راجع به باند هم کماکان منتظر نظر اساتید هستم!
    اسمشو نمیدونم انداختنه یا چیز دیگه. ولی سعی میکنن متقاعدت کنن که جنس خودشونو بفروشن. مثلا طرف تو کار پخش پایونیره میری میگی کنوود میخوای یه جوری نگاه میکنه انگار گناه کبیره کردی

سورنا اینجاس: عباس آباد، میدان تختی، به سمت پایین (گرونه ولی لامصب حرفه ای. آدم خجالت میکشه با مثلا ال 90 بره بگه من سیستم میخوام در حد 1 )

عباسی:
    با مترو: خط 2 سوار میشی. نواب پیاده میشی. میای بیرون. تاکسی سر عباسی. برگشت آژانس
    با ماشین: چمرا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ن- نوا ا ا ا ا ب صفوی. بعد از پل کمیل. میدون هوایی رو دور میزنی. نواب شمال. کنار BRT سمت راست. تقاطع عباسی

7. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام و شب همگی بخیر.
    همونطور که با هم تلفنی صحبت کردیم شما متاسفانه مرتکب اشنباهاتی شدید.اول از همه عجله ای بود که در خرید داشتید و تو این شرایط متلاطم بازار حق داشتیدولی میشد باز هم کارهای کرد.الان برای محمد رضا 2010 برای خرید کامپوننت حدود 78000 تومن تخفیف گرفتم و زیر قیمت مصرف کننده براشون تهیه کردم.منو دعام کنه کافیه.برای همه دوستان تا جائی که از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.ولیی جسارت بنده رو ببخشید کلی عرض میکنم،قبول کنید که قیمتها بد جور بالا رفته.نمیشه هم پول کم بدیم و هم یه ظرف گنده.آش بخوریم ،میشه؟!برخی دوستان(منظورم شما نیستید ها) میخوان با 700 تومن هم کیفیت داشته باشن و هم صدای باس سابشون در ماشین رو بکنه.مگه میشه آخه.کمی مطالعه کنید،یه چرخی تو بازار بزنید ببینید همین مارشال کلنگ یه بار مصرف رو چند میدن دستتون؟بگزریم.
    دومین اشتباهتون عدم تماس یا SMS با بنده بود تا حداقل اطلاعاتی که داشتم رو در خدمتت میزاشتم.مثلا آمپ.یا ساب.برند فیوژن رو دوست خودم جناب جاوید و جناب مقدم وارد کردن.ولی اصلا در حد و اندازه ادیو سیستم نیستن.باکس 10 MX تو ماشینم(برای تست) چنان BASS میزد که مرددشدم راکفورد آمریکائیم رو بدم یه 12 یا دو تا 10 تو باکس سیلد بسازم.
    آمپ رو شما ارزون گرفتی(چند خریدی قیمت بفرمائید؟) ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست گلم.اگر تو همین فروم 7541 رو سرچ میکیدید(البته قبول دارم اینترنت نداشتید) متوجه میشدید که بنده به دفعات دوستان رو از خریدش نهی کرده ام.
    اکسسوری که از اولین پستهای من تو این تاپیک تا به الان همیشه عرض کردم و تاکید داشتم .گفتم اول اکسسوری خوب بعد ما بقی سیستم.
    حالا دیگه کاریه که شده.طرفم هم اگه بخواد پس بگیره که بعیده کلی کم میکنه.
    باید ببینیم میشه به نحو احسنت تنظیمش کرد یا خیر.شما این تاپیک رو یه مطالعه بفرما، نکات خوبی رو دوستان زحمت کشیدن و تهیه کردن.باز هم بنده تو اولین فرصتی که تشریف آوردید تهران در خدمتتون هستم
    سلام حمید جان

اختیار داری عزیز، ممنونم. بالاخره جمعه متعلق به خانواده است دیگه .

دقیقا همون بحث عجله باعث بیشتر مشکلات من شد.
    راستش علت اینکه تماس نگرفتم اول گفتم شاید گرفتار باشید با توجه به صحبت تلفنی قبلی. بعد هم گفتم تا اینجا کوبید اومدم الان آقا حمید رای مارو میزنه که برگردم دست خالی منم عجول..

قیمت آمپ شد 340

من تهران هستم تا 5 شنبه. اگر بتونیم همون سه شنبه که تعطیله شما و محمد جانو زیارت کنیم و یه وقدار زحمت بدیم بهتون عالی میشه.

بازم ممنون از راهنمایی های همیشگی

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عجله نکن.چی مخواهی بگیری؟چون من فرصت نکردم پستهاتون رو ببینم.
    فردا با من تماس بگیر عجول هم نباش گلم.
    09122270982
    سلام
    ببینید من پخشم پایونییر MVH-155 UI هست . رو طاقچه دوتا باند 6974 و دوتا 6984 نصبه . آمپ باندهام 6500 پایونییر و آمپ سابم کدنس 3001 هست . یه ساب مکسیدر دارم که می خوام تعویضش کنم . چه سابی بگیرم که با آمپم مشکل نداشته باشه و بیس خوب و قوی داشته باشه ؟
    جناب محمدرضا 2012 فرمودن mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
    نظر شما چیه ؟؟

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    بهترین راه اینه که اول اون سابی که دوستمون گفت تهیه کنید:(هر کدوم که دوست داشتی و قیمتش مناسب بود)
    mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
    قیمت ندارم و برای عکس ها شم کافیه تو گوگل یه سرچ بزنی
    خوب برای باکسش هم باید دست ساز بسازی تا بتونی بهترین صدا رو داشته باشی(البته بعضی از ساب ها باکس شرکتی هم دارن که دیگه نیاز به ساخت باکس نداری)
    اگه کیفیت و نرمی کوبش برات مهمه باکس سیلد باید بسازی و اگه برات کیفیت مهم نیست و لرزش و قدرت برات مهمه باکس پورت(سوراخ دار)
    حالا دیگه خود دانی ، طرف مارک های متفرقه هم نرو
    ممنون از کمکتون
    این باکسش رو کجا باید بدم بسازن خوب ؟
    این باکس سیلد که فرمودید چیه ؟ سوراخ دار جایی ندیدم !! مکعبی دیدم و لوله ای فقط راستش

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    این باکسش رو کجا باید بدم بسازن خوب ؟
    این باکس سیلد که فرمودید چیه ؟ سوراخ دار جایی ندیدم !! مکعبی دیدم و لوله ای فقط راستش

سلام
    ببین باکس رو باید اول بدی یه حرفه ای طراحی کنه!(از اساتید اینجا)
    پس اول سابت رو انتخاب کن
    نمیدونم الان سابت رو روی چه باکسی گزاشتی ولی به جرات می تونم بگم اگه باکست رو درست و با توجه به مشخصات سابت بسازی صدا و قدرتش 2 برابر میشه
    باکس سیلد یعنی باکسی که هیچ هوایی از باکس بیرون نیاد یعنی سوراخ نداشته باشه: اینجوری صدا نرم میشه ولی قدرت کم تر میشه
    باکس پورت یعنی باکسی که سوراخ داره (حالا فرقی نداره چه سوراخ دایره ای چه مربع ، کلا یه قسمتی برای خروج هوا باشه (نسبت به قدرت ساب)) تو این باکس قدرت خیلی زیاده ولی کیفیت کمتره و بیس رو به نرمی سیلد نمیزنه

بعد از اینکه طراحی کردید ، باید برید نجاری و با چوب mdf باکسو بسازه براتون
    Last edited by Mohammadkiller; 26-01-2013 at 10:21.

12. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مدل DEH-2350UBSW پایونیر موج کوتاه داره .من راضیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •