با سلام
خواستم وین لپ تاپ دل 5010 مادرم را عوض کنم
دو وین بود 7 و xp
موقع انتخاب درایو خواستم بی خیال دو وین بودنش بشم
درایو xp را پاک کردم
چند تا درایو های دیگه هم باهاش پرید
( حدود 6 تا درایو داشت)
کلی اطلاعات روش هست
راهنمایی میخوام
ممنون میشم
با سلام
دو وین بود 7 و xp
درایو xp را پاک کردم
( حدود 6 تا درایو داشت)
کلی اطلاعات روش هست
راهنمایی میخوام
ممنون میشم
با سلام
دو وین بود 7 و xp
درایو xp را پاک کردم
( حدود 6 تا درایو داشت)
کلی اطلاعات روش هست
راهنمایی میخوام
ممنون میشم
باید اطلاعات ریکاوری بشه میتونید هارد لپ تاب رو به عنوان هارد دوم به یک سیستم بزنید و عکس از disk managment بدید ؟ برای اینکار هارد لپ تاب رو با تبدیل به سیستم بزنید
راه دیگه با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن بوتیبل مثل easeus partion master یک عکس از پارتیشن ها بزارید
من یه هارد اکسترنال وسترن my passport ultra 1TB.گرفتم.تا اومدم اطلاعات بزنم دیدم سرعتش پایینه و نمیره.مجبور شدم فرمت کنم دیدم بازن نتونست.هارد رو دراوردم بازا انداختم تو my computer نیورد.ولی تو نرم افزار wd smart عکس هارد اینطوری شد.گارانتی داره.گارانتی سازگار.اینم از عکسش.اصفا راهنمایی کنید.هارد رو زود لازم دارم.
![]()
سلام .
از Disk management ويندوز و همچنين از قسمت Health برنامه HDtune يك عكس بگذاريد (زمانيكه به سيستم متصل هست) .
ویندوز خودش نتونست فرمت کنه.بفرمایید اینم از عکسا:
![]()
ویندوز خودش نمیتونه فرمت کنه
![]()
ظاهراً هيچ مشكلي بجزء پارتيشن بندي نشدن هارد ديسك ديده نميشود . پيشنهاد ميكنم با نرم افزار ديگري مثل minitool partition wizard پارتيشن بندي و فرمت كنيد .
چه اروري ميدهد ؟ (متن پيغام را بنويسيد) .ویندوز خودش نمیتونه فرمت کنه
windows can not format drive G.هارد پس مشکل نداره.خدا رو شکر.ولی مشکل کپی نشدن رو چیکار کنم بعد از پارتیشن بندی؟به هارد چیزی کپی نمیشد.وسط کپی میموند نمیرفت جلو.ببرم پیش گارانتی بهتره یا نه؟هاردش خوب که نیست؟به نظر میرسه.
با ویندوز خواستم پارتیشن بندی کنم فرمت میخواست اونم نتوست.بدون فرمت کردم نتونست بره تو هارد.نوشت نیاز به فرمت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)