با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی به تازگی انلاین شارژ کرده؟
بانک سامان سامانه ش مشکل داره؟
سلاااااااااااااام
شمارو به جون هرکی دوست دارین جواب بدین هرچی شما گفتین:
من تازه اومدم رشت خونه دانشجویی گرفتم.از ایرانسل خسته شدم میخوام adsl بگیرم
دلیلش یکی سرعت بیشتر میخوام یکی که مهمتره ثبات سرعته مثلا دایما حداقل 20 یا 30کیلوبایت باشه دیگه زیر 20 نیاد حتی اوج ترافیک
تحقیق کردم 4 تا شرکت تو رشت بود 1 اندیشه 2 پارس آنلاین 3 شاتل 4 دامون
فقط دامون رو تازه شنیدم یکی از دوستامم داره راضیه.
هزینه اولیشون تا 10000 فرق داشته باشه مهم نیست ولی شارژ ماهیانه و حجم کافی هم میخوام و اینکه حجم اضافه اگه بگیرم زیاد پولش نشه
خطم 666 داره اولش.سمت توشیبا تا گیل هستم
بعدش اینکه میتونم کل تجهیزاتو مثلا 2 سال دیگه تحویل بدم پولشو بگیرم؟
مهمترین ثبات سرعت و قیمت مناسبه
کدومو پیشنهاد میکنین؟
راستی هدیه مدیه هم بده!
فقط سریع جواب بدین
ممنون
من از پارس آنلاین استفاده میکنم،مشکل خاصی باهاش ندارم معمولا ثبات داره ولی از نظر قیمت از بقیه گرونتره
من از سرویس GP1-9X1 استفاده میکنم روزا حداکثر 200کیلو میگیرم و شبا ساعت رایگان 40 50 تا میگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تست همین الان که زیاد جالب نیست به جز پینگ
من از اندیشه سرویس میگیرم 128 نامحدود سرعت ثابت رو 30 هست قطعی خیلی کم داره شبا هم سرعت تقریباً مثل روزه قیمت 16000 تومن اینم تست
![]()
من از شاتل دارم
روزی 1 ساعت حداقل دی سی میشه
شب هم ساعت 1 تا 7 که رایگان هست ، پینگ به شدت میره بالا - سرعت آپلود زیر 10 کیلو میشه و سرعت دانلود هم به 50 میرسه
البته یه مدته اینجوری شده
سرعتم 2 مگابیت هست . یعنی تو روز حدود 250 تا سرعت دانلود دارم
در کل بد نیست
حداقل ساپورتشون خوبه و مشکلت رو واقعا حل می کنن
اندیشه با پول ما چه درست کرد:
.
ضمن تبریک فرارسیدن عید باستانی نوروز و آرزوی سالی مملو از موفقیت و شادکامی برای گیلانیان عزیز
به اطلاع می رساند جهت سهولت در انجام خدمات اینترنتی مشترکین محترم شرکت اندیشه سبز خزر ، همزمان با فرارسیدن سال نو دفتر دوم خدمات امور مشترکین این شرکت در کلانشهر رشت افتتاح گردید
کادر مجرب این دفتر آماده ارائه خدمات فنی ، اداری و مالی به مشترکین اینترنت می باشند
آدرس : رشت - چهارراه پرستار -جنب بیمارستان توتونکاران - ساختمان البرز - طبقه دوم - واحد 201
امید است با راه اندازی این دفتر بتوانیم گامی به سوی قدردانی از حسن اعتماد مشترکین محترم شرکت اندیشه سبز خزر برداریم
نوروزتان فرخنده باد
دفتر امور مشترکین شرکت اندیشه سبز خزر واقع در ط دوم ساختمان البرز
![]()
چند دقیقه پیش داشتم میدیدمش تو سایتش بودم
یه تحقیق گسترده دارم میکنم
ولی این پارس آنلاین خیلی خیلی گرونه.
نامحدود 128 رو میده 45000 ولی اندیشه همینو میده 15500 دامون میده 15000
اگه اینطوری باشه باید انتظار داشت سرعت های پارس آنلاین بیشتر باشه
گه اینطوری نیست مگه نه؟
من قبلاً پارس بودم کلاً پارس تا چند وقت پیش تو رشت حرف اول رو میزد ولی از وقتی که اندیشه قیمت هاشو آورد پایین طرف دارای اندیشه بیشتر شد تا چند وقت پیش اندیشه 128 نامحدود رو میداد 40000 تومن ولی سرعت دانلود حدود 120 بود ولی الان سرعت رو آورده رو 30 و قیمت رو کرده 15500 که با مالیات میشه 16000 تومن
جدی جدی مثل اینکه کابوس بهمن ماه و اسفند ماه به پایان رسیده!
امیدوارام تو عیدم همینجوری بمونه![]()
سال نو هم مبارک
شاتل .سرویس 2 مگ. خط 5.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)