20 - 30 تومن بیشتر خرج کن و برو جمهوری یک مدل IXUS 300 HS بگیر هم استیل زنگ نزن هم سنسور CMOS و هم حالت پیشرفته HS داره کیفیت فیلم هم اگه اشتباه نکنم FULL HD
20 - 30 تومن بیشتر خرج کن و برو جمهوری یک مدل IXUS 300 HS بگیر هم استیل زنگ نزن هم سنسور CMOS و هم حالت پیشرفته HS داره کیفیت فیلم هم اگه اشتباه نکنم FULL HD
مرسی این مدلی که میگی یه خورده واسم گرونه بعد 10 مگاپیکسله و زوم اپتیکالشم بالا نیست
راستی sx200is چه طوره با توجه به اینکه ماله 2009 هستش الان گیر میاد؟؟
اول می خواستم sx130 بگیرم به خاطر زوم بالاش بعد که فهمیدم باتری می خوره ولیتیوم نیست بی خیالش شدم
مدلی هست که مشابه همین باشه و لیتیوم باشه قیمتشم زیر 300 باشه؟؟
H55 سونی هم دوربین خوبیه فکر کنم از SX200 بهتر باشه البته تو فیلمبرداری![]()
در مورد این دوربین دوست داشتنی که ریویوهای زیادی هستش ولی بصورت خلاصه باید گفت که بسار جذاب و عالی با کیفیت بسیار دلچسب با سایزی فوق العاده ... البته خوب بعضی عملکردها و قابلیت ها حذف شده مثلا ویزور یا فلش و غیره ... قیمت مناسبی هم داره .
این دوربین برای افرادی که توانایی حمل دوربین های کامپکت رو دارن ولی نیاز به کیفیت DSLR دارن بهترین گزینه هستش . ولی یکی از بزرگترین ایراداتش گرون بودن خدمات و کم بودن لوازم جانبیش توی ایران هستش .
مشخصاتشو دیدم یه جورایی وسوسه شدم که اینو بگیرم فقط چون میگفتم کانن بگیرم و این سونیه یکم دودلم
ساخت کجا هستش؟
بعد در مورد قیمتش تو سایت .i.camshop] زده275 تومن تو سایت]digikala] زده 330 هزار تومن؟؟!!!!
میشه یکی قیمتشو که تو جمهوری میدن چنده؟
Last edited by saeedsh7j; 05-05-2011 at 15:27.
با اون مشخصاتی که شما میخواید این مدل دوربین خوبیه
قیمت هم در بازار از همون 270 تا 340 هست
فکر کنم 275 قیمت مناسبی باشه واسه این دوربین![]()
17 می خوام بیام تهران با نظر شما دوستان قرار شد 550d بگیرم لطفا کمک کنید که :
از کجا بگیرم
کدوم گارانتی
الان قیمت چنده
موقع خرید چه جایشو چک کنم
ارکجا بفهمم که کار نکرده است
و هر چه که باید مراقب باشم
ای کاش اساتید این مطالب رو در یک قسمت می گذاشتند
همچنین در مورد رم
چه مارکهایی بهترند
چه سرعتی و از کجا بدونم که سرعتش چنده
و هرچیز دیگه...
توصیه می کنم الان خرید نکنید . قیمت های بازار بی رحمانه بالا هستند . 550 دی رو الان بین 1020 تا 1060 قیمت می دهند !! تا 2 ماه پیش قیمت ها برای این مدل حدود 840 بود !
طبق گفته ی یکی دوستان ظاهرا یک محموله بار بزرگ بزودی وارد میشه که احتمالا روی قیمت ها اثر خواهد داشد .
جالب تر اینه که در خارج نمودار قیمت این مدل نزولی و در ایران صعودی !
ببخشید می شه در مورد های دیگه هم توضیح دهید
دوستان نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟
Fujifilm FinePix AV200
Fujifilm FinePix AX300
من نمیخام زیاد هزینه کنم ، فکر میکنید تو این رنج قیمت این دو مدل خوب هستند و از لحاظ عکاسی و فیلم برداری با کیفیت هستند ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)