برهانى: آن قدر تمرين مى كنم تا دايى مرا به تيم ملى دعوت كند
آرش برهانى، مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص ديدار روز جمعه تيمش مقابل برق شيراز خاطرنشان كرد:« برق تيمى جوان و دونده است. در اين تيم جوانان بى ادعايى حضور دارند كه تا اين جاى مسابقات بازى هاى بسيار خوبى انجام داده اند و موفق شده اند همواره در رده هاى بالايى جدول قرار بگيرند. با اين توصيف مطمئناً مقابل چنين تيمى كار سختى را پيش رو داريم و بايد خيلى باهوش عمل كنيم. برقى ها در اين مسابقه روى ضد حملات حساب ويژه اى باز كرده اند اما به آنها اجازه كار را نخواهيم داد. ديدارهاى استقلال و برق در اكثر مواقع پر گل بوده است و مطمئن هستم هواداران اين بار نيز بازى پر گل و زيبايى را نظاره گر خواهند بود.» برهانى گفت:« آرام آرام به شرايط آرمانى نزديك مى شوم. در كنار سياوش زوج بسيار خوبى را تشكيل داده ايم و قطعاً در آينده گل هاى زيادى نيز به ثمر خواهيم رساند. فرهاد مجيدى بازيكن بزرگى است و بازى نكردن وى نظر اميرخان است. من چيزهاى زيادى را از مجيدى فرا گرفته ام و وجود او در تيم انگيزه اى مثبت ايجاد مى كند.» وى افزود: «پس از اين كه به تيم ملى فوتبال دعوت نشدم، سعى كردم كه اين موضوع در روحيه ام تأثيرى نگذارد. در كل انگيزه ام را از دست ندادم و با قدرت به كار خود ادامه مى دهم. مطمئن هستم كه اگر خوب و براى تيم مثمرثمر باشم دايى مرا به تيم ملى دعوت مى كند.»