سلام پس باید بیاد؟
چرا بازی های دیگه اینطور نیست؟
معذرت من سرعتم خیلی پایینه بخوام upload کنم زیاد طول میکشه.
حالا واست میگردم لینک غیر مستقیم پیدا کنم.![]()
سلام پس باید بیاد؟
چرا بازی های دیگه اینطور نیست؟
معذرت من سرعتم خیلی پایینه بخوام upload کنم زیاد طول میکشه.
حالا واست میگردم لینک غیر مستقیم پیدا کنم.![]()
دوست عزیز که بلو ری رامتون کار نمی کنه شما برنامه BDEMU رو نصب کردید ؟؟؟ اگه نصب نکردید نصب کنید ببینید بلو ری کار می کنه یا نه ...
دوست عزیز منم ؟
بنده BDEMU رو نصب کردم ، ولی مطمئن نیستم نصب شده باشخ ، در ضمن ، دوست عزیزمن فکر کنم خود بلوری رام خراب باشه ، چون قبل از کرک کردن هم بازی ها کار نمی کرد ، من نمی گم بازی هایی که باید با بی دی رام بیاد نمی آد ، اصلاً خود بازی اصل هم نمی آد .
یعنی ممکنه چرخ دنده ای ، ریلیزوری ، چیزیش خراب باشه و کلاً خراب نباشه ( لنزش نسوخته باشه و اینا ) راهی هست بفهم چشه ؟؟؟
با تشکر
خوب اگه از قبل از کرک کردن مشکل داشته که بحثش جداست !!! من فکر کردم بعد از کرک شدن مشکل دار شده
سلام.
من یه پی اس تری سفید 320 دارم.به نظر شما برای بازی هایی مثل COD:MW3 و BF3 و AC:Revolation بهتر نیست بدمش و با یک ایکس باکس اسلیم عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً قبل رو بیخیال ، حالا که کرک شده و بازی های کرک نمی آد حداقل بازی های اصل که باید بیاد ، البته می دونم که کامل شرایط رو نگفتم ، دوستان در این رابطه راهنمایی کنید .
چجوری می تونم دقیق بفهمم مشکلش چیه ؟ کلا حداقل خرج و مخارجش چقد می شه ؟ آیا خودم می تونم تعمیرش کنم ؟ بعد از تعمیر درست می شه ؟
اگه عکس از باز شدش هم بخواین ، با توجه به آموزش باز کردنش که شما می دین عکس هم می ذارم ، با تشکر
پیشنهاد می کنم اگه تجربه باز کردن کنسول رو تا حالا نداشتید خودتون اقدام به این کار نکنید خیلی ها رو دیدم که کنسول رو باز کردن دیگه نتونستن ببندنش ! بعضی از کنسول ها بعد از کپی خور شدن کلا درایوشن از کار می افته که با برنامه BDEMU دوباره درایو فعال می شه من واسه همین گفتم اونو نصب کنید و اگه قبل از کپی شدن مشکل داشته خوب درایوتون مشکل داره ما هم ندیده که نمی تونیم بگیم درایوتون چه مشکلی داره !!!!! درایتونم بخواید کلا عوض کنید حدود هفتاد هزار تومن خرج داره ...
پچی برای موتور استورم ورژن 1.04 هست چون برای اجرا میگه که باید به 3.6 آپدیت بشه ممنون
Last edited by flasher_for_nokia; 25-07-2011 at 06:26.
اگر من جاي شما بودم چنين كاري رو انجام نميدادم .
320 گيگ سفيد ، خيلي حيفه !!!
در مرحله challenge of hades بازی gow 1 به یه راهرو رسیدم که مواد مذاب هست و باید از روی مواد مذاب پرید اولی رو رد کردم اما دومی که یه سکو داره سریع حرکت می کنه می پرم بهش نمی رسم چطور باید ردش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)