تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 915 از 3195 اولاول ... 415815865905911912913914915916917918919925965101514151915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,141 به 9,150 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من میخوام صدای دالبی 5.1 از xbox بگیرم.ظاهرا یه کابل اپتیکال هست که از xbox وصل میشه به سینما خانگی.کسی میدونه این کابل رو از کجا میتونم تهییه کنم و قیمتش چنده؟
    لطفا یکی جواب منو بده.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

لطفا كسي جواب ما رو هم بده!!! (ثواب داره ها...!!!)
    1 - نه
    فعلا خبری نیست و همچنین مسولین ms گفتن حتی هیچ برنامه ای برای نسخه slim هم ندارن

2 - نه
    جدا گانه فروش میره و قیمتش هم 99 دلار اعلام شده
    که البته در این مملکت خداوند میدونه چند بندازن به ملت

3 - بله درسته
    لطفا یکی جواب منو بده.
    شما میتونی این کابل رو از همین فروشنده های صوتی تصویری تهیه کنی
    چون کال مخصوص لازم نداره

3. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 - نه
    فعلا خبری نیست و همچنین مسولین ms گفتن حتی هیچ برنامه ای برای نسخه slim هم ندارن

2 - نه
    جدا گانه فروش میره و قیمتش هم 99 دلار اعلام شده
    که البته در این مملکت خداوند میدونه چند بندازن به ملت

3 - بله درسته

شما میتونی این کابل رو از همین فروشنده های صوتی تصویری تهیه کنی
    چون کال مخصوص لازم نداره
    البته این نظر شماست.
    در مورد دو سوال اول به نظر من جواب بله هست، اصلاً پک Xbox برای Natal که حتمی هست البته گفتن جدا هم به فروش میرسه، ولی یه بسته خاص Xbox360 حالا ممکنه اصلاً به اسم Natal هم باشه به فروش میرسه که احتمالا خیلی به صرفه تر هم هست تا خرید جداگانه اون دستگاه Natal. در مورد تغییرات احتمالی Xbox360 هم و اومدن با بورد جدید یا حتی ارتقاء سخت افزاری بازم به نظر احتمالش خیلی زیاده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

من دستگاهم یه هفته ای میشه که بعضی وقتا که روشنش میکنم 3 چراغ چشمک زن میزنه
    من خاموشش میکنم و چند دقیقخ روشنش نمیکنم و سیم هاشو از برق میکشم و حالت قرار گرفتنشو عوض میکنم مثلا اگه افقی بود عمودیش میکنم و وقتی روشنش میکنم خود به خود درست میشه
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از چیه که اینجوری میشه؟

در ضمن اتاق من نزدیک خیابونه و خیلی گرد و خاک داره
    ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟؟؟؟

یک سال و نیمه که دستگاه رو خریدم و تا حالا بازش نکردم تا تمیزش کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

من خاموشش میکنم و چند دقیقخ روشنش نمیکنم و سیم هاشو از برق میکشم و حالت قرار گرفتنشو عوض میکنم مثلا اگه افقی بود عمودیش میکنم و وقتی روشنش میکنم خود به خود درست میشه

شما به احتمال زیاد سیمات شله که اینجوری میشه.
    اگه میتونی دستگاهتو باز کن و فن دستگاهت رو تمیز کن چون وقتی فن کثیف بشه خوب کار نمی کنه در نتیجه کنسول گرم میشه و چراغ قرمز میده

7. این کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوست عزیز من قبلا هم خدمت شما عرض کردم ولی شما به نظر میاد به عرض بنده توجهی نکردید
    3 چراغ چشمک زن به خاطر شل بودن کابل های Xbox360 اتفاق میفته و تکرار این حالت می تونه صدمات جدی به کنسول شما وارد کنه!
    شما فقط و فقط قبل از اینکه Xbox 360 رو روشن کنید از سفت بودن اتصال کابل ها به Xbox 360 مطمئن بشید دوست من.فقط همین.و خیلی به کنسول دست نبرید تا کابل ها شل بشه.اگر هم احساس کردید که کابل ها شل شده یک بار سفت بودن اتصال اونها رو چک کنید.
    امیدوارم این بار به این تذکر من توجه کنید تا خدایی نکرده Xbox 360 شما با صدمات جدی روبرو نشه
    موفق باشید

9. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته این نظر شماست.
    در مورد دو سوال اول به نظر من جواب بله هست، اصلاً پک Xbox برای Natal که حتمی هست البته گفتن جدا هم به فروش میرسه، ولی یه بسته خاص Xbox360 حالا ممکنه اصلاً به اسم Natal هم باشه به فروش میرسه که احتمالا خیلی به صرفه تر هم هست تا خرید جداگانه اون دستگاه Natal. در مورد تغییرات احتمالی Xbox360 هم و اومدن با بورد جدید یا حتی ارتقاء سخت افزاری بازم به نظر احتمالش خیلی زیاده.
    هدف MS این بود که میزان خرابی های کنسول خودش رو به حداقل برسونه , نه اینکه اونو به صفر برسونه !!!!

بعدشم اگه اینطوری بود MS برای درایو HD خودش یک پک میزد که هم کنسول و هم درایو رو با هم در بر داشته باشه !!!

عزیز شما در پستهای قبلی که دادم توجه نکردی به حرف من !!!

ارتقای سخت افزاری نیاز به رسم کردن نقشه ی جدید بورد هست که نه به صلاح MS هست و نه با عقل جور در میاد !!!

چون اگه اینطوری بود ما در هر سال با یک Xbox و یا PS جدید روبه رو میشدیم !!!

و در واقع وجود نسل در کنسول ها از بین میرفت !!!

اونی رو هم که شما مد نظرت هست ارتقای سخت افزاری نیست عزیز دل !!!

به اون ویرایش سخت افزاری میگن که مثلا به جای درایو BenQ از ASUS استفاده کنن .

وگرنه تغییر معماری ساخت GPU و CPU هیچ وقت ارتقا به حساب نمیاد.

11. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

با توجه به مواردی که دوستان گقتن باید اینو هم اضافه کنم که ممکنه فیش های شما به حالت هرزی در اومده و در زمان سفت کردن اونها هم

باز شما مشکل شل بودن اتصال رو داری.

شما باید با یکسری فیش جدید دستگاه رو نصب و امتحان کنی .

در ضمن اگه مشکل از مادربورد و قطعات باشه با افقی و عمودی کردن درست نمیشه .

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

دوستان اومدن natal تاثیری روی xbox از لحاظ سخت افزاری نمیذاره منظورم این که اینطور نیست که اگر natal اومد اونوقت xbox مجبوره برد رو عوض کنه یا اینکه سخت افزار xbox رو ارتقا بده. همانطور که تو E3 2009 گفته شد اولا natal با تمام xbox های موجود یعنی core , falcon , jasper تطابق داره و مشکلی نداره. دوما ماکروسافت فکر این چیز ها رو کرده در اقع نصف کار پردازش اطلاعات رو خود natal انجام میده. برای همین نیازی به تعقیر سخت افزاری xbox نیست.

من میخوام صدای دالبی 5.1 از xbox بگیرم.ظاهرا یه کابل اپتیکال هست که از xbox وصل میشه به سینما خانگی.کسی میدونه این کابل رو از کجا میتونم تهییه کنم و قیمتش چنده؟
    اگر که سینما خانگیت optic میخوره که فقط نیاز به کابل داری که اونم میتونی از فروشگاه های لوازم صوتی تصویری و یا من دیدم خدمات کامپیوتری هایی که تجهیزات شبکه میفروشن هم دارن که میتونی تهیه کنی. درباره قیمتش هم من قیمت کردم چیز خوبش بین 20 تا 30 تومن است.

15. 2 کاربر از iranian_ boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هدف MS این بود که میزان خرابی های کنسول خودش رو به حداقل برسونه , نه اینکه اونو به صفر برسونه !!!!

بعدشم اگه اینطوری بود MS برای درایو HD خودش یک پک میزد که هم کنسول و هم درایو رو با هم در بر داشته باشه !!!

عزیز شما در پستهای قبلی که دادم توجه نکردی به حرف من !!!

ارتقای سخت افزاری نیاز به رسم کردن نقشه ی جدید بورد هست که نه به صلاح MS هست و نه با عقل جور در میاد !!!

چون اگه اینطوری بود ما در هر سال با یک Xbox و یا PS جدید روبه رو میشدیم !!!

و در واقع وجود نسل در کنسول ها از بین میرفت !!!

اونی رو هم که شما مد نظرت هست ارتقای سخت افزاری نیست عزیز دل !!!

به اون ویرایش سخت افزاری میگن که مثلا به جای درایو BenQ از ASUS استفاده کنن .

وگرنه تغییر معماری ساخت GPU و CPU هیچ وقت ارتقا به حساب نمیاد.
    دوستان اومدن natal تاثیری روی xbox از لحاظ سخت افزاری نمیذاره منظورم این که اینطور نیست که اگر natal اومد اونوقت xbox مجبوره برد رو عوض کنه یا اینکه سخت افزار xbox رو ارتقا بده. همانطور که تو E3 2009 گفته شد اولا natal با تمام xbox های موجود یعنی core , falcon , jasper تطابق داره و مشکلی نداره. دوما ماکروسافت فکر این چیز ها رو کرده در اقع نصف کار پردازش اطلاعات رو خود natal انجام میده. برای همین نیازی به تعقیر سخت افزاری xbox نیست.

اگر که سینما خانگیت optic میخوره که فقط نیاز به کابل داری که اونم میتونی از فروشگاه های لوازم صوتی تصویری و یا من دیدم خدمات کامپیوتری هایی که تجهیزات شبکه میفروشن هم دارن که میتونی تهیه کنی. درباره قیمتش هم من قیمت کردم چیز خوبش بین 20 تا 30 تومن است.
    اولاً اون Device کوچیک Natal هیچ پردازشی انجام نمیده این که مشخصه پردازش توسط خوده Xbox صورت میگیره، دوماً من بازم میگم امکان اومدن نسخه ارتقاء یافته Xbox360 در سال دیگه هست و شایعات زیادی هم در این مورد هست، اونچیزی که مشخصه اینه که، ماکروسافت بارها در ماه های اخیر اعلام کرده که Xbox جدید در سال 2010 وارد بازار میکنه، البته منظور از Xbox جدید نسل جدیدی برای Xbox نیست بلکه شاید Xbox360 ارتقاء یافته باشه یا حداقل حداقل حداقل یک پک مخصوص برای Natal هست حالا با ارتقاء سخت افزاری یا بدون ارتقاء (که البته این 100%) ولی من به شخصه میگم ماکروسافت حداقل رم Xbox رو به 1 گیگ ارتقاء میده چون این Xbox با این مموری کم برای خیلی از بازیهای جدید تا 2012 دچار مشکل میشه، بازم میشینیم میبینم چی میشه ممکنه در همین TGS اخبار جدیدی باشه.

این مطالب در این مورد شاید جالب باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milky way; 18-09-2009 at 22:37.

17. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •