ساعت8:35 دقیقه.همچنان از طرف ایرانسل سرکاریم
یعنی نمیخواد تا 13 هم اینترنت مفتی بده؟!؟! ای خدا بگم چکارشون کنه!!!!
من الان 14 ماه ایرانسل دارم ولی فقط یک ماه طرح تشویقیش رو استفاده کردم.
به نظر من که همون نباشه بهتره. من که ازش خیری ندیدم.
اینترنت مفتی که سهله اونایی هم که مفتی استفاده میکردن را شناسایی میکنه و درستشون میکنه ببینم شماها چرا انتظارات بیجایی دارین؟ دلش خواست طرح میده دلشم نخواست هیچ چی نمیده...... راستش من یادم نمیاد که ایرانسل موقع فروش تعهدی کرده باشه که بهتون اینترنت و Sms و Mms و مکالمه و....مفتی بده... تو دفترچه ای که موقع خرید داده میشه نوشته هزینه هریک از این سرویسها براساس نرخ مندرج در دفترچه اطلاعیه حساب میشه خوب الان هم داره همینکارو میکنه....... به نظر شما اینکار کلاه برداریه؟
ظرفيت پيامك و Gprs ايرانسل افزايش میيابد .
معاون فني شبكه خدمات ارتباطي ايرانسل از افزايش ظرفيت پيامك و Gprs ايرانسل تا پايان سال جاري خبر داد.
"علي اصغر عينيپور" به همنا گفت : قبل از شروع سال جديد، ظرفيت مراكز پيام كوتاه ايرانسل 50 درصد افزايش يافته است.
وي افزود : با نصب تجهيزات جديد و بهينه كردن سيستم 50 درصد ظرفيت فعلي افزايش يافته است تا با ترافيك ارسال پيامك در شبكه تلفن همراه كشور ، مشتركان با اختلال مواجه نشوند.
وي متوسط تعداد پيامكهاي ارسالي در شبكه ايرانسل را روزانه 45 ميليون عنوان كرد و گفت : اميدواريم تا با افزايش 50 درصدي ديگر در ظرفيت مراكز پيام كوتاه، مشتركان ايرانسل در تعطيلات نوروز مشكلي نداشته باشند.
عينيپور همچنين از افزايش 30 مگاباتي ظرفيت پهناي باند Gprs ايرانسل خبر داد و تصريح كرد : در صورت همكاري شركتهاي فناوري اطلاعات و زيرساخت ، مشتركان ايرانسل از پهناي باند 70 مگابايتي براي استفاده از Gprs برخودار خواهند شد.
وي درباره اين افزايش پهناي باند گفت : با افزايش تعداد مشتركان ايرانسل و همچنين فرارسيدن نوروز براي سهولت مشتركان به سرويس اينترنت همراه ، پهناي باند موجود افزايش مييابد
بهترین خبر و عیدی به نظر من میتونه همین باشه
افزایش پهنای باند شبکه....
برطرف شدن مشکلات انتخاب طرحها و همون کدهایی که در منو ایرانسل هست
یادمه خیلیا میگفتن که ما اس ام اس مفتی نمیخوایم!!! دلمون میخواد وقتی یه SMS میفرستیم سریع به مقصد برسه....
یا اینترنت چرا برای ما قطعه؟؟؟ خوب اینم برای حل مشکل اومده دیگه.....
راستی حسین جان دیروز از رفیقمون شنیدم که ایرانسل داره نرم افزارهاشو تقویت میکنه تا مشکل اینترنها و خیلی موارد دیگه حل بشه....انشاالله مشکل شما هم حل خواهد شد........
اینم برای اونایی که به دنبال مفت خوری هستن
ارسال پیام کوتاه از خطوط ایرانسل به تمامی خطوط کشور رایگان شد (تا کی معلوم نیست چون هیچ خبری موثق در این باره چیزی نگفته)
راستی این سرویس از لحظه تحویل سال حدود ساعت 9:30 صبح امروز پنجشنبه فعال شده
آخ جون
اس ام اس مفتی!
مرسی مهدی جان خبر خیلی خوبی بود
دست ایرانسل درد نکنه
اون بیچاره هایی که همراه آخر دارن اس ام اس نوروزی رو تحریم کردن که جیب مخابرات رو پر نکنن
اونوقت ایرانسل از سود خودش صرف نظر کرده
خدا از دهنت بشنوه مهدی جانراستی حسین جان دیروز از رفیقمون شنیدم که ایرانسل داره نرم افزارهاشو تقویت میکنه تا مشکل اینترنها و خیلی موارد دیگه حل بشه....انشاالله مشکل شما هم حل خواهد شد........
آقا بخود چرا شایعه میکنین؟؟ کجا مجانیه؟؟ از من که کم میکنه یه هر خطی که میدم کم میکنه...اگرم باشه واسه همه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)