اپلود خوبه اما دانلود پایینه من الان با همین 3 جی تست که میگیرم دانلود روی 8.5 مگ هست با idm سرعت دانلود بالای 1 مگ هست
![]()
اپلود خوبه اما دانلود پایینه من الان با همین 3 جی تست که میگیرم دانلود روی 8.5 مگ هست با idm سرعت دانلود بالای 1 مگ هست
![]()
Last edited by naasr; 29-01-2015 at 07:23.
تا يك ماه پيش كه از بسته هاي ايرانسل استفاده مي كردم سرعت نسل ٣ هنگام دانلود با idm براي من هم بالاي 8 مگ بود
مسخره اينجاست كه سرعت نسل ٤ مثلا بايد بهتر باشه نه بدتر. خاك برسر ايرانسل كه فقط بفكر اضافه كردن عدد و نسل هست و ملت رو احمق فرض كرده
بزرگترين ضربه اقتصادي رو تو همين اهواز مي خوره چون اين همه براي تجهييز نسل ٣ و٤ كرده ولي سرعت ، كيفيت و ضريب نفوذش نصف نسل ٣ همراه اول نيست
در حاليكه تو شهر هاي ديگه مثل تهران و مشهد مردم از مجبوري و نبود شبكه كامل همراه اول بسته هاي ايرانسل رو مي خرن
حداقل اينجا همراه اول تو كفيت و پوشش سنگ تموم گذاشته
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 29-01-2015 at 07:38.
من که کلا هرشب
10 گیگ
می تونم دانلود کنم
سرعت دانلود هم بین
400-600 متغیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل از نظر پوشش و کیفیت خیلی عقبتر از همراه اول هست همین سرعتی که الان گذاشتم 3 ساعت دیگه به زور به 300 میرسه
دوستان مودم تری جی ساپورت تا قیمت های 12 یا 130 چیزی پیدا میشه؟؟؟
میخوام این طرح شبانه نامحدودش رو بگیرم
ده تومنه دیگه درسته؟؟؟؟
من یکی که دیگه از ای دی اس ال و مشکلات نویز خطش توبه کردم
الان با اینترنت همراه اول گوشی م رو هات اسپات میکنم و با وایرلس کامپیوتر به گوشی م وصل میشم تا سرعت یه مگ راحت دانلود میکنم
وب گردی هم به مراتب از ای دی اس ال م بهتره
میمونه فقط یه بحث دانلود
که اگه این ایرانسل شبانه نامحدود بده کلا از ای دی اس ال و های وب و شاتل و مخابرات بکشم بیرون
دوستان اگر مودم ارزان قیمت جایی سراغ دارند اطلاع بدند ممنون میشم
مراسم راه اندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل در شهرهای اهواز، آبادان و دزفول با حضور اصحاب رسانه.
4Gبه اهواز رسید.
تست سرعت اینترنت نسل چهار در اهواز:(گرفته شده توسط ایرانسل)
محتوای مخفی: تست نسل چهار
سه شهر خوزستان به شبکه نسل چهار ایرانسل پیوستند.
*شهرهای آبادان و دزفول، اولین شهرهای غیرمرکز استان هستند که به شبکه نسل چهار ایرانسل می پیوندند.
*تست سرعت اینترنت نسل چهار با سرعت 75 مگابیت بر ثانیه دانلود و 18 مگابیت آپلود به حضار و خبرنگاران ارائه شد.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: خوزستان از نظر تعداد سایت و ترافیک اینترنت دومین استان کشور است.
*تست سرعت اینترنت نسل چهار ایرانسل در محل هتل پارس اهواز به 104 مگابیت بر ثانیه دانلود و 12مگابیت آپلود با پینگ تایم 39 میلی ثانیه رسید.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: تا پایان سال در برنامه داریم که 200 شهر کشور تحت پوشش خدمات نسل سه و 35 شهر تحت پوشش فورجی قرار بگیرد
+
نسل سوم ایرانسل در شمال خوزستان به بهرهبرداری رسید / دزفول، شوش، اندیمشک، بهبهان 3G شدند.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: شبکه نسل سه ایرانسل به طور رسمی در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، شوش، اندیمشک، بهبهان و شیبان راه اندازی شد.
منبع: توییتر ایرانسل
-البته من که تو هر نقطه شهر(شوش) تلاش کردم اثری از 3G پیدا نشد که نشد !
اصلا تا به حال کاربری تو این تاپیک همچین تستی داشته؟؟؟؟؟*تست سرعت اینترنت نسل چهار با سرعت 75 مگابیت بر ثانیه دانلود و 18 مگابیت آپلود به حضار و خبرنگاران ارائه شد.
این تست هارو خود ایرانسل میگیره بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
اقا اگه تا پایان سال 200 شهر تحت پوشش قرار گرفتند من خودمو دار میزنم![]()
Last edited by saeeddeeas; 29-01-2015 at 13:02.
مودم 3 جی از 50 تومن به بالا هست فروشگاههای قطعات کامپیوتری اکثرا دارند
بسته 10 تومن برای یک هفته هست
سرعتش هم بستگی به فاصله شما از دکل و همینطور میزان استفاده در منطقه شما داره
شما با چه مدل آيفون يا آيپدي اين تست رو گرفتي؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)