خب دوستان تبریک میگم طرح برنزی از بعد از ظهر به 30 کیلو بایت محدود شد.افتخاری دیگه برای مخابرات
خب دوستان تبریک میگم طرح برنزی از بعد از ظهر به 30 کیلو بایت محدود شد.افتخاری دیگه برای مخابرات
من موندم چرا Size رو 299/21 یا 299/11 زده ؟
و اینکه پهنای باند دانلود منیجر با پهنای DU هم خوانی نداره
اصلا واسه چی باید 396 تا واسه آپلود مصرف بکنه ؟
محتوای مخفی: .
ببین من نمی گم شما خدای نکرده دای عکس فیک نشون می دی ولی طرح الماس نهایت روی4مگه سرعت دانلود 5مگ هم نهایت 650کیلو بایته
این عکس وجمع اون سرع مال حداقل 18 مگ پهنای بانده
مگه اینکه ایشون دو سه تا الماس داره همه رو باهم یکی کرده واگرنه عمرا مخابرات ازاین بزل و بخشش ها نمی کنه یا هم که برای چند لحظه شروع دانلود این جور شده
واگرنه حاضرم قسم بخورم طرح الماس همچین سرعتی نداره
سلام.
مخابرات قبلا خوب بود من رو سابقه ش گرفتم. اول نامحدود 256 داشتم. نامحدودو که برداشتن، بعثت الانم طلایی کمپین. از دوتای قبلی نسبتا راضی بودو. همینم هفته اول خوب بود شبی 4 گیگ میگرفتم. الان شبا زیر 2 گیگ میگیرم. الانم که خراب شده سرویسم یک ساله است نمیتونم برم.
شما پس یا کلا از نحوه محاسبه پهنای باند چیزی بلد نیستی یا اصلا خبر نداری اون مقدار آپلود موقع دانلود واسه چی استفاده میشه !!!! بهت توصیه اکید میکنم واحد شبکه های کامپیوتری رو تو دانشگاه که رفتی بگذرونی تا نحوه محاسبه پهنای باند مصرفی رو موقع دانلود بتونی حساب کنی کسی بهت نخنده ! برنامه ای که این آقا استفاده کرده Networx هست میتونی بری دانلود کنی و نصب کنی تا ببینی با نهایت سرعت طلایی وقتی دانلود میکنی آپلودت رو چند میزنه بعد بیای با این مقدار نسبت بزنی تا بفهمی اطلاعات این عکس فیک هست یا اطلاعات شما !!!![]()
من که میگم به اینکه اینقدر غصه دانلود و سرعت دانلود شبانه رو بزنید و این قدر پول مفت بریزید تو حلقوم مخابرات شکم گنده به جاش پول هاتون رو جمع کنید و یک سفر نصفه روزه برید به هنگ هنگ .
اونجا تو نصف روز میتونی یک هارد 4 ترا هر چی بخواید دانلود کنید . خیلی هم مفت و ارزون .
فقط همون پول بلیت هواپیماش میمونه .![]()
کاملا با نظرت موافقم، نمیدونم والا منم مثل شما برام باورش سخت بود اما وقتی از نزدیک دیدم خودمم متعجب بودم ! برای همین خواستم مستر جغفریان بیاد این طرح رو تایید کنه تا بدونیم قضیه از چه قراره ! برای چی سرعت ایشون اینقدر بالاست !!!!![]()
اشتباه از من بود .
محتوای مخفی: .
Last edited by OMiD.1080p; 11-12-2013 at 01:55.
اگه خودت ازنزدیک دیدی که حرف خودت سنده ولی اگه عکسو فقط دیدی که خب باید شک کرد دیگه
اگه هم درسته بازمثل بیقیه گند کاری های نرمافزاریشونه ومطمئنا زمان زیادی این طورنخواهد ماند
خانم ها و آقایان، حضار گرامی معرفی میکنم: اینترنت پرسرعت مخابرات خراسان رضوی.
دیال آپ رو هم روسفید کردند
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)