تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 914 از 1805 اولاول ... 41481486490491091191291391491591691791892496410141414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,131 به 9,140 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب دوستان تبریک میگم طرح برنزی از بعد از ظهر به 30 کیلو بایت محدود شد.افتخاری دیگه برای مخابرات

2. این کاربر از danial13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

در ضمن یک تصویر از سرعت دانلود یکی از دوستام که از همین اینترنت مخابرات با فیبر نوری داره استفاده میکنه گرفتم بهتون نشون بدم که بدونید همچین سرعتی هم مخابرات داره و میتونه ارائه بده اما به قول معروف از قدیم گفتند هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری !!! ( در ضمن آقای ملک جعفریان هم میتونند بیان صحت این طرح رو تایید کنند تا دوستان تصور نکنند که عکس مربوطه فیک هست! )

به دوستانی که مشکل قلبی دارند توصیه میکنم از دیدن این تصویر خودداری کنند !

اینترنت مخابرات (طرح الماس) سالیانه 2 میلیون و پانصد هزار تومان :
    من موندم چرا Size رو 299/21 یا 299/11 زده ؟
    و اینکه پهنای باند دانلود منیجر با پهنای DU هم خوانی نداره
    اصلا واسه چی باید 396 تا واسه آپلود مصرف بکنه ؟

محتوای مخفی: . 

کلا فیک ــــه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در ضمن یک تصویر از سرعت دانلود یکی از دوستام که از همین اینترنت مخابرات با فیبر نوری داره استفاده میکنه گرفتم بهتون نشون بدم که بدونید همچین سرعتی هم مخابرات داره و میتونه ارائه بده اما به قول معروف از قدیم گفتند هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری !!! ( در ضمن آقای ملک جعفریان هم میتونند بیان صحت این طرح رو تایید کنند تا دوستان تصور نکنند که عکس مربوطه فیک هست! )

به دوستانی که مشکل قلبی دارند توصیه میکنم از دیدن این تصویر خودداری کنند !

اینترنت مخابرات (طرح الماس) سالیانه 2 میلیون و پانصد هزار تومان :
    ببین من نمی گم شما خدای نکرده دای عکس فیک نشون می دی ولی طرح الماس نهایت روی4مگه سرعت دانلود 5مگ هم نهایت 650کیلو بایته

این عکس وجمع اون سرع مال حداقل 18 مگ پهنای بانده
    مگه اینکه ایشون دو سه تا الماس داره همه رو باهم یکی کرده واگرنه عمرا مخابرات ازاین بزل و بخشش ها نمی کنه یا هم که برای چند لحظه شروع دانلود این جور شده
    واگرنه حاضرم قسم بخورم طرح الماس همچین سرعتی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

من موندم چرا شماها که کابل مسی هستی این مخابرات رو ول نمیکنید !
    من حاضر بودم سه برابر این هزینه فعلیم ( مخابرات ) هزینه کنم ولی یک چیزی تو مایه های سرویس های شاتل میداشتم .
    سلام.
    مخابرات قبلا خوب بود من رو سابقه ش گرفتم. اول نامحدود 256 داشتم. نامحدودو که برداشتن، بعثت الانم طلایی کمپین. از دوتای قبلی نسبتا راضی بودو. همینم هفته اول خوب بود شبی 4 گیگ میگرفتم. الان شبا زیر 2 گیگ میگیرم. الانم که خراب شده سرویسم یک ساله است نمیتونم برم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من موندم چرا Size رو 299/21 یا 299/11 زده ؟
    و اینکه پهنای باند دانلود منیجر با پهنای DU هم خوانی نداره
    اصلا واسه چی باید 396 تا واسه آپلود مصرف بکنه ؟

کلا فیک ــــه
    شما پس یا کلا از نحوه محاسبه پهنای باند چیزی بلد نیستی یا اصلا خبر نداری اون مقدار آپلود موقع دانلود واسه چی استفاده میشه !!!! بهت توصیه اکید میکنم واحد شبکه های کامپیوتری رو تو دانشگاه که رفتی بگذرونی تا نحوه محاسبه پهنای باند مصرفی رو موقع دانلود بتونی حساب کنی کسی بهت نخنده ! برنامه ای که این آقا استفاده کرده Networx هست میتونی بری دانلود کنی و نصب کنی تا ببینی با نهایت سرعت طلایی وقتی دانلود میکنی آپلودت رو چند میزنه بعد بیای با این مقدار نسبت بزنی تا بفهمی اطلاعات این عکس فیک هست یا اطلاعات شما !!!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من که میگم به اینکه اینقدر غصه دانلود و سرعت دانلود شبانه رو بزنید و این قدر پول مفت بریزید تو حلقوم مخابرات شکم گنده به جاش پول هاتون رو جمع کنید و یک سفر نصفه روزه برید به هنگ هنگ .
    اونجا تو نصف روز میتونی یک هارد 4 ترا هر چی بخواید دانلود کنید . خیلی هم مفت و ارزون .
    فقط همون پول بلیت هواپیماش میمونه .

8. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین من نمی گم شما خدای نکرده دای عکس فیک نشون می دی ولی طرح الماس نهایت روی4مگه سرعت دانلود 5مگ هم نهایت 650کیلو بایته

این عکس وجمع اون سرع مال حداقل 18 مگ پهنای بانده
    مگه اینکه ایشون دو سه تا الماس داره همه رو باهم یکی کرده واگرنه عمرا مخابرات ازاین بزل و بخشش ها نمی کنه یا هم که برای چند لحظه شروع دانلود این جور شده
    واگرنه حاضرم قسم بخورم طرح الماس همچین سرعتی نداره
    کاملا با نظرت موافقم، نمیدونم والا منم مثل شما برام باورش سخت بود اما وقتی از نزدیک دیدم خودمم متعجب بودم ! برای همین خواستم مستر جغفریان بیاد این طرح رو تایید کنه تا بدونیم قضیه از چه قراره ! برای چی سرعت ایشون اینقدر بالاست !!!!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

شما پس یا کلا از نحوه محاسبه پهنای باند چیزی بلد نیستی یا اصلا خبر نداری اون مقدار آپلود موقع دانلود واسه چی استفاده میشه !!!! بهت توصیه اکید میکنم واحد شبکه های کامپیوتری رو تو دانشگاه که رفتی بگذرونی تا نحوه محاسبه پهنای باند مصرفی رو موقع دانلود بتونی حساب کنی کسی بهت نخنده ! برنامه ای که این آقا استفاده کرده Networx هست میتونی بری دانلود کنی و نصب کنی تا ببینی با نهایت سرعت طلایی وقتی دانلود میکنی آپلودت رو چند میزنه بعد بیای با این مقدار نسبت بزنی تا بفهمی اطلاعات این عکس فیک هست یا اطلاعات شما !!!
    اشتباه از من بود .

شما راصط میگی.
    من بی ثوادم.
    .
    .
    .

یه لطفی بکن شما این عکس رو جایی دیگه نشون نده که بهت بخندند .

شما فعلا این رو داشته باش . به بعدش خدا بزرگه .

Last edited by OMiD.1080p; 11-12-2013 at 01:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاملا با نظرت موافقم، نمیدونم والا منم مثل شما برام باورش سخت بود اما وقتی از نزدیک دیدم خودمم متعجب بودم ! برای همین خواستم مستر جغفریان بیاد این طرح رو تایید کنه تا بدونیم قضیه از چه قراره ! برای چی سرعت ایشون اینقدر بالاست !!!!
    اگه خودت ازنزدیک دیدی که حرف خودت سنده ولی اگه عکسو فقط دیدی که خب باید شک کرد دیگه
    اگه هم درسته بازمثل بیقیه گند کاری های نرمافزاریشونه ومطمئنا زمان زیادی این طورنخواهد ماند

12. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

خانم ها و آقایان، حضار گرامی معرفی میکنم: اینترنت پرسرعت مخابرات خراسان رضوی.
    دیال آپ رو هم روسفید کردند

14. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •