آقا این 2000 Rp که قرار بود بدن واقعا راسته؟ الان 98% تقریبا رای دادن
آقا این 2000 Rp که قرار بود بدن واقعا راسته؟ الان 98% تقریبا رای دادن
troll بعضی اوقات از ایتم هاش و pick اش معلومه ولی واقعا یه عده اشون رو تا reply رو نبیننید نمی تونن بفهمن طرف ترول بوده از رو chat اینا تشخیص دادن سخته
ولی flamer همیشه از متن chat که می خونی معلوم میشه(بدون صحبت کردن که نمیشه flame کرد)
afk هم چندین لول عقب تر از بقیه هستش(خودتون هم afk رو report نکنید riot سیستمش مجازاتش میکنه)
دقیقا به خاطر همین موضوع من کمتر تو وست بازی میکنم با اینکه اکانت لول 30 دارم.برا من خیلی پیش اومده که حدود ساعت 6تا8 غروب موقع login منو تو انتظار نگه داره.
اینی هم که گفتم مربوط به الان و خرابی سرور نیست از خیلی وقت پیش این اتفاق برام میفته.
بنظرم تعداد بازیکنای وست خیلی زیاده در حالی که ظرفیت سرورشون جوابگو نیست.
Last edited by mey123; 12-10-2013 at 09:07.
البته وقتی شما می گید سرور EU West با یک سرور طرف نیستید مجموعه ای از سرور ها هستند که در نهایت شما به اسم EU West می بینیدشون
سرور EU West دقیقا هر دو مشکلی که گفته شد دارند یعنی هم از لحاظ ساختاری مشکل دارند هم جمعیتش بسیار زیاده
Riot اومد برای همین سرور EU رو split کرد به EUNE و EUW اما متاسفانه اونقدری که باید موثر نبود چون همین الان شما برید استریمر ها رو نگاه کنید یا توی فروم های riot بگردید می بینید همه می گن EUNE برای نوب هاست و دلیل دیگه هم این هست که تمام پلیر ها و تیم های بزرگ توی EUW هستند که باعث می شه کاربر ها بیشتر سمت EUW بیان
دوستان عزیز سلام
موافقت Riot جهت برگزاری اولین سروی مسابقان در سرور EU-West تأیید شد.
مهلت ثبت نام : تا روز شنبه 25 آبان
تاریخ شروع مسابقات : جمعه 1 آذر
تاریخ مسابقه فینال : جمعه 8 آذر
جوایز :
1st place: 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player
2nd place: 2400 RP per player
3rd place: 1600 RP per player
4th place: 800 RP per player
* لطفاً در لینک ثبت نام حتماً EU-West را انتخاب کنید.
* پس از تأیید برگزاری مسابقات در سرور East ، بلافاصله ثبت نام در آن سرور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته عزیز میشه شرایط رو هم توضیح بدید؟
از همه مهمتر اینکه ایا جا و مکانه خاصی در نظر گرفتید یا بازیکن ها باید از منزل شرکت کنن؟
بله کاملا تائید میشه باید ظریف افزایش بدن مشکلات زیاد اکثر اوقات سرور ها اف میشن تو west
اون لینک چند صفحه پیش یکی از دوستان قرار داده بود برای RP که باید 5000 تا امضا میشد
متوجه شدم مسئله همین مورد بود به نظر درخواست غرامت کرده بود که 2000RP بدن
من خود الان چندماه میشه با چندتا دوستان از سرور East به West ترسفر کردیم خدایش هیچ وقت حاضر نیست 1 دقیقه تو تو سرور East باشم
حتی اگر کل روز 1 ساعت باز باشه West بازم حاضر نیستم![]()
لینک اصلی رو باز کنید شرایط نوشته شده (البته شرایط خاصی خیلی نداره)
جای خاصی مسابقات برگزار نمیشه .
هرکسی از هر جا هست آنلاین میشه
دست شما درد نکنه دوست عزیز، اگر واقعا بتونی مسابقه ای بزاری که واقعا حال دادی، فقط یه چندتا سوال :
1. هزینه ثبت نام که نداره درسته؟
2. یک سوال من تجربه tournoment نداشتم تو lol وقتی tournoment کد رو وارد می کنی بازم چمپ های خودت فقط فعال هستن برای pick کردن؟ یا همه ی چمپ ها باز هستن؟
3. نمیشه زودتر از این بگذاریم مسابقه رو تا دوباره شبکه مملکت نترکیده؟
در هر صورت دمت گرم داداش![]()
1) رایگان
2) فقط چمپ های خودت بازن
3) این زودترین تاریخ که اجاره برگزاری داریم متاسفانه
لطفا این لینکم جهت کامل تر شدن لیست بازیکنهای ایرانی پر کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)