دوستان هر وقت ویروس خفن و خطرناک داشتید می تونین به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید هر چی خطرناک تر باشه بهتر
کلا با جوجه ویروسا حال نمی کنم
سورس کد مخرب هم داشتید خوشحال میشم برام بفرستید.
قرررررررررربون همتون منتظر ویروسای خفن و خطرناکتون هستم![]()
دوستان هر وقت ویروس خفن و خطرناک داشتید می تونین به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید هر چی خطرناک تر باشه بهتر
کلا با جوجه ویروسا حال نمی کنم
سورس کد مخرب هم داشتید خوشحال میشم برام بفرستید.
قرررررررررربون همتون منتظر ویروسای خفن و خطرناکتون هستم![]()
Last edited by sandboxed; 03-04-2014 at 19:59.
دوست عزیز من راستش با آپدیت 3 هفته پیش اسکن کردم هیچی نشناخت!
25 نمونه جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password = bat
Size = 9 MB
COMODO Internet Security 7
![]()
Last edited by Captain; 07-04-2014 at 18:37.
با سلام
دوستان یک سوال دارم که نمیدونم جاش اینجا است یا جادیگه به هر حال اگه جاش اینجا نیست
عذر میخوام
من از فایروال اوتپوست استفاده میکنم تو قسمتی که تبادل اطلاعات رو نشون میده همیشه
ایکون svghost اگه اشتباه نکنم هروقت به اینترنت وصل هستم یک تبادل زیاد اطلاعاتی داره
امروز خیلی اتفاقی به صفحه نتورک کانکشن رفتم با عکس زیر روبرو شدم تعجب کردم که اینهمه
کانکشن که من نساختم کلا یک کانکشن اتصال کارت شبکه سیستم با مودم باید باشه اینهمه
کانکشن چجوری ساخته شده از کامپیوتر فقط خودم استفاده میکنم و هیچ کسی به پسوردش
دسترسی نداره میخوام بدونم دوستانو اساتید چه نظری دارند و ایا اینها میتونه با تبادل بالای اطلاعات
svgost رابطه داشته باشه چون اپدیت ویندوز رو هم disable کردم و ویندوزم 8.1 x64 bit هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم از دانش و تجربیات دوستان استفاده کنم.
بفرمایین اینم تاپیک مربوطه برای مطرح کردن سوالتون
![]()
نتایج اسکن با بیت دفندر 2014:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با سلام
حالا نمی شود جواب ما رو هم، هم اینجا بدید چون اون تاپیک یک سال در میون هم یکی سر نمیزنه
حالا درسته من نوشتم اتپوست دارم ولی این خیلی هم مربوط به اتپوست نیست سوالاتم.
ممنون میشم
سلام
پستهای شما Off Topic محسوب میشه.باید در تاپیک مناسب سوال کنید.(تاپیک Outpost یا اورژانس)
نمیشه هر کسی هر سوالی داره بیاد در این تاپیک مطرح کنه به این بهانه که تاپیک اصلی داره خاک میخوره.
نتایج اسکن با آنتی ویروس کسپرسکی 2013 آنتی ویروس:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)