تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 914 از 1024 اولاول ... 4148148649049109119129139149159169179189249641014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,131 به 9,140 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره دوست من . باید میگفتیم جمع دو ریشه مثبت و ضرب دو ریشه هم مثبت و دلتا هم بزرگتر مساوری صفر که آخرش به گذینه 2 یعنی همون جواب شما (a<-2( میرسدیم . ولی سوال را حذف کردن!!!
    اویل داره والله!!

آخه گزينه 2 بزرگتر از 2- هست نه كوچكتر مساوي؟!!؟!
    جوابش ميشه كوچكتر مساوي 2- كدوم گزينه هست؟؟

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!

داره خودمونی میشه m.a_935267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا تو دیگه کی هستی در اومدنتو تبریک میگم
    اي بابا حالم خرابه.
    واسه تهران خودمو آماده كرده بودم ولي با اين دزصدا خدا ميدونه كجا قبول شم.
    در ضمن من منطقه 3 ام. اميدي هست ؟

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    امیدوارم که همگی کنکورتون رو خوب خوب داده باشین و هرجایی که دوست داشته باشین قبول شین

6. 4 کاربر از only4you_mehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا با 19 هزار میشه مهندسی کمپیوتر تهران قبول شد؟
    من احتمالا تو منطقه 3 بین 10000-20000 بشم.
    چه رشته هایی میتونم بیارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    با این در صدا اصلا مجاز میشم؟
    ادبیات:30
    عربی:16
    معارف:30
    زبان:70
    ریاضی:16
    فیزیک:12
    شیمی:12
    با این در صدا شهرستان میشه نرم افزار قبول شد؟شبانه و روزانه

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره دوست من . باید میگفتیم جمع دو ریشه مثبت و ضرب دو ریشه هم مثبت و دلتا هم بزرگتر مساوری صفر که آخرش به گذینه 2 یعنی همون جواب شما (a<-2( میرسدیم . ولی سوال را حذف کردن!!!
    اویل داره والله!!

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

خوش بحالت . زدی در گوش مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان روزانه!
    مومن, این دیگه از اون حرفا بود

اینجور که بوش میاد, این دوستمون نفر اول میشن. یا اگر اول نشن, حداقل زیر 10 میشن.

این آخر امید بود ها...!

سؤال 96 به کلی غیر استاندارده و دو جواب صحیح داره... اصلاً از پایه مسخره ـس... طرح چنین سؤالی که اسم متنو چی میزاری تو کنکور واقعاً ابلهانه ـس... امتحان دبستان نیستش که...! یکم متن رو با دقت بخونید Human Relations in Groups بسیار صحیح تره.... چون فقط گروها رو تعریف نمیکنه و کلیم توضیحات اضافی از ارتباطات میده.....

واقعاً سؤال مسخره ایه... واقعاً چی فکر کردن چنین سؤالاتیو تو کنکور میزارن... یعنی به نظرتون برادرا یه بار این سؤالا رو مرور کردن ببینن اصلاً چی طرح کردن...؟؟؟!!!!

این تیکه رو داشته باش:

من معمولا سئوالای زبان رو حتما و حتما و حتما جواب میدم. یعنی باید جواب بدم. وقتی به این سئوال رسیدم گزینه Human Relation... رو انتخاب کردم و رفتم سراغ سئوال بعدی. اما به سرعت برگشتم و جواب قبلی رو پاک کردم! چون میدونستم این سئوال حتما مشکل ایجاد میکنه. تنها سئوالی که در زبان جواب ندادم همون بود.

من همیشه با معلمم سر اینگونه سئوالات بحث میکردم اما ایشون همیشه میگفت این سئوالا اشکالی نداره. میگفتم آقای محترم! سئوالای زبان باید استاندارد باشه یعنی اگر یه خارجی اومد بتونه جواب بده. اما بعید میدونم یه خارجی بیاد بتونه 70 درصد بزنه! همیشه میگفت, "نه! اونی که بیشتر خونده میتونه جواب بده! باید یه فرقی بین اونی که خونده یا کسی که نخونده باشه!"

اما به خوندن یا نخوندن ربطی نداره.

متاسفانه هر چی بگی فایده نداره.

راستی یه چیزی! یکی از سئوالات ریاضی رو که مال قسمت احتمال بود, همونی که در مورد لامپ ها بود فکر کنم معلم ما طراحی کرده باشه. چون همون رو سر کلاس اومد حل کرد و گفت بذارید حالا یه سئوال رو که خودم طرح کردم براتون حل کنم. هر چند من حلش رو فراموش کرده بودم!

10. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من قانونه جذب نیوتون رو نقض می کنم !!!!!
    اگه اول شدو درسته اگه نشدم غلطه
    سعدیا چه کس شروار تو را زرد کرد کنکور بدادمو به یکباره زر شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

بچه ها یکی که درسش متوسطه نه قوی نه ضعیف مثلا با تراز 6500 تا 6800 بیاد بگه امروز هر درس چطور بود. مثلا ادبیات (سخت راحت متوسط؟) بقیه درسا هم همینطور من الان گیج شدم یکی میگه راحت بود یکی میگه سخت یکی میگه عجیب
    دوست من الان بايد رياضي ها رو بي خيال شي بچسبي به تجربيا . اونا ديگه آزمون دادن بعضياشون شوكه شدن اومدن اينجا بعضيا خوب زدن اومدن و الان رفتن خوشحالي كنن. شما آزمون عمومي رياضي + شيمي رو دانلود كن تستاشو بزن بيا درصدتو بگو حساب كار دستمون بياد. من اين كار رو كردم اينم درصدام :
    ادبيات : 42
    عربي : 46
    معارف : 33
    زبان : 94.6
    شيمي : 65
    ( لازم به ذكر است كه بنده در تمام آزمونهاي قلم چي بيشتر از يكي دوبار نتونستم بالاي 40 درصد بزنم و معمولا درصد معارفم زير 10 بود).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •