آخه گزينه 2 بزرگتر از 2- هست نه كوچكتر مساوي؟!!؟!
جوابش ميشه كوچكتر مساوي 2- كدوم گزينه هست؟؟
![]()
آخه گزينه 2 بزرگتر از 2- هست نه كوچكتر مساوي؟!!؟!
جوابش ميشه كوچكتر مساوي 2- كدوم گزينه هست؟؟
![]()
من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!
من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!
اي بابا حالم خرابه.
واسه تهران خودمو آماده كرده بودم ولي با اين دزصدا خدا ميدونه كجا قبول شم.
در ضمن من منطقه 3 ام. اميدي هست ؟
سلام به همگی دوستان
امیدوارم که همگی کنکورتون رو خوب خوب داده باشین و هرجایی که دوست داشته باشین قبول شین![]()
واقعا با 19 هزار میشه مهندسی کمپیوتر تهران قبول شد؟
من احتمالا تو منطقه 3 بین 10000-20000 بشم.
چه رشته هایی میتونم بیارم؟
با این در صدا شهرستان میشه نرم افزار قبول شد؟شبانه و روزانه
مومن, این دیگه از اون حرفا بود
اینجور که بوش میاد, این دوستمون نفر اول میشن. یا اگر اول نشن, حداقل زیر 10 میشن.
این آخر امید بود ها...!
این تیکه رو داشته باش:
من معمولا سئوالای زبان رو حتما و حتما و حتما جواب میدم. یعنی باید جواب بدم. وقتی به این سئوال رسیدم گزینه Human Relation... رو انتخاب کردم و رفتم سراغ سئوال بعدی. اما به سرعت برگشتم و جواب قبلی رو پاک کردم! چون میدونستم این سئوال حتما مشکل ایجاد میکنه. تنها سئوالی که در زبان جواب ندادم همون بود.
من همیشه با معلمم سر اینگونه سئوالات بحث میکردم اما ایشون همیشه میگفت این سئوالا اشکالی نداره. میگفتم آقای محترم! سئوالای زبان باید استاندارد باشه یعنی اگر یه خارجی اومد بتونه جواب بده. اما بعید میدونم یه خارجی بیاد بتونه 70 درصد بزنه! همیشه میگفت, "نه! اونی که بیشتر خونده میتونه جواب بده! باید یه فرقی بین اونی که خونده یا کسی که نخونده باشه!"
اما به خوندن یا نخوندن ربطی نداره.
متاسفانه هر چی بگی فایده نداره.
راستی یه چیزی! یکی از سئوالات ریاضی رو که مال قسمت احتمال بود, همونی که در مورد لامپ ها بود فکر کنم معلم ما طراحی کرده باشه. چون همون رو سر کلاس اومد حل کرد و گفت بذارید حالا یه سئوال رو که خودم طرح کردم براتون حل کنم. هر چند من حلش رو فراموش کرده بودم!
آقا من قانونه جذب نیوتون رو نقض می کنم !!!!!
اگه اول شدو درسته اگه نشدم غلطه
سعدیا چه کس شروار تو را زرد کرد کنکور بدادمو به یکباره زر شدم
دوست من الان بايد رياضي ها رو بي خيال شي بچسبي به تجربيا . اونا ديگه آزمون دادن بعضياشون شوكه شدن اومدن اينجا بعضيا خوب زدن اومدن و الان رفتن خوشحالي كنن. شما آزمون عمومي رياضي + شيمي رو دانلود كن تستاشو بزن بيا درصدتو بگو حساب كار دستمون بياد. من اين كار رو كردم اينم درصدام :
ادبيات : 42
عربي : 46
معارف : 33
زبان : 94.6
شيمي : 65
( لازم به ذكر است كه بنده در تمام آزمونهاي قلم چي بيشتر از يكي دوبار نتونستم بالاي 40 درصد بزنم و معمولا درصد معارفم زير 10 بود).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)