کسی می تونه منو راهنمایی کنه بگه الان تو تهران یه شرکت خوب که adsl خوب بده چیه ؟ سرعت برام خیلی مهمه به خاطر video call
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کسی می تونه منو راهنمایی کنه بگه الان تو تهران یه شرکت خوب که adsl خوب بده چیه ؟ سرعت برام خیلی مهمه به خاطر video call
بچه ها ببینید وضعیت adsl من چه جوریه خوبه بده؟
این هم عکس
![]()
شاتل یا آسیاتک
بچه ها یه سوالی داشتم
با 128ذ نامحدود که سرعت دانلودم نوسانی بین 12تا 22 هست میتونم کانتر انلاین بزنم؟
وضعيت ADSL شما به بهترين وضعيت قرار دارد.
شاد باشيد![]()
یه سایت خوب برای پیدا کردن و انتخاب بهترین ISP در شهر و منطقه خودتون. خوبیش اینه برای شهرستان ها هم داره . بالای سایت کد شهر و منطقه رو وارد کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
یه سایت خوب برای پیدا کردن و انتخاب بهترین ISP در شهر و منطقه خودتون. خوبیش اینه برای شهرستان ها هم داره . بالای سایت کد شهر و منطقه رو وارد کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتشون فاجعه اند!
بی خیالشون بشید
سلام بچه ها ، میخواستم یه شرکت خوب برا ارائه اینترنت پر سرعت تو تهران بهم معرفی کنین؟
قیمتش تو اولویت قرار داره
جدیدا شنیدم مخابرات سرویس هاش رو با 55% تخفیف میخواد ارائه کنه؟ سرعتاش خوبه؟ راضی ایید؟
با وحود این تخفیف ، برا 128 قیمتش میشه 99000 تومن در حالی که شاتل برا سرعت 512 از سرویس Eco میده 114000 تومن؟!!
معنیه این همه تفاوت چیه یا من درست متوجه نشدم....
(راستی اگه شما سرویس مناسبی میشناسید پیشنهاد بدید ، استقبال میکنم ، حتی شما دوست عزیز! ، به حای اینکه صرفا بگید سرعتاشون آشعالند)
ممنون
آقا یکی کمک میکنه چجوری روی وایرلس کد بذارم؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)