بله
آی پی هم 192.168.1.100 گرفته
بله
آی پی هم 192.168.1.100 گرفته
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم و چند تا سوال دارم
ایا سرعت یه مودم خیلی بستگی داره؟مثلا یه مودم 30تومنی با یه مودم صد تومنی تو سرعت فرق دارن ؟
من چون لپ تاپ دارم وایر لس برام خیلی مهمه اما از یه طرفی باید برای دانلود شبانه ساعت 1 کانکشنم رو قطع و دوباره وصل کنم ایا میشه کانکشن pppoeساخت و به طور اتوماتیک اونو سر ساعت قطع و وصل کرد؟
تو یکی از فرومها خوندم که بعضی مودمها قابلیت زمانبندی برای قطع و وصل شدن کانکشن pppoe رو دارن ایا شما مدلی رو میشناسین؟
بودجه ای که دارم 100تومنه
ممنون میشم جواب بدین
ببخشید با این مورد برخورد نکردم اطلاعی ندارم. چرا از طریق صفحه اصلی کانفیگ نمی کنید؟
همچین موردی نداریم که سر ساعت اینترنت رو قطع و وصل کنه. شما همیشه مودم رو روشن میگذارید و در حالت ppppoe همیشه کانکت هستید هیچ مشکلی هم پیش نمب نمیآد
مودم Linsys Wag120n رو میتونی حدود 70 بگیری
ویرایش:
ولی همچین فیلترهایی داریم که ممکنه نیاز شما رو برآورده کنه:
مودم 8811 Tplink دو پورت بیشتر نداره تو این مورد طراحی بدی شده چون کل مک آدرس رو فیلتر میکنه و دیگه تو اون ساعت نمیتونه به کانفیگ مودم وارد بشی تا تغییری ایجاد کنید.
ولی مودم زیر امکانت بیشتری در این مورد داره هم مک رو فیلتر می توانید بکنید هم ip رو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 26-08-2010 at 08:00. دليل: اضافه کردن اطلاعات بیشتر
خیر شما اگر مودمی تهیه کنید که استاندارد + ADSL2 رو پشتیبانی کنه میتونید بدون هیچ افت سرعتی استفاده کنید.در ایران مودم 25 تومنی با مودم 150 تومنی در "سرعت" تفاوتی باهم ندارن بلکه قابلیتهای اضافی و همینطور کیفیت هست که باعث تفاوت قیمتها میشه.
در مورد استفاده از کانکشن PPPOE تقریبا تمام مدل ها این قابلیت رو ارائه میکنن. در هنگام تنظیمات مودم گزینه به نام Dial on Demand هست که بواسطه اون زمانی که شما هیچ ترافیکی از مودمتون درخواست نکنید مودم اتوماتیک کانکشن رو قطع میکنه و زمانی که درخواست فرستاده بشه بلافاصله کانکت میشه. یعنی شما دانلود منیجرتون رو مثلا برای ساعت 01:05 دقیقه تنظیم میکنید تا به صورت خودکار شروع به دانلود کنه. در اون زمان وقتی برنامه درخواست دیتا بکنه مودم کانکت میشه و شما در دانلود منیجر تنظیم میکنید که سر ساعت بطور مثال 6:58 دانلود رو قطع کنه. بعد از لحظاتی مودم هم ارتباط اینترنتی شما رو قطع میکنه/ کلا این قابلیت خاصی نیست و یکی از تنظیمات معمول اکثر مودمهاست
با احترام
موفق باشید
Last edited by IVAN; 25-08-2010 at 23:47.
يه سوال اينترنت مخابرات چه نوع مودمي ميده من شنيدم قيمت راه اندازيش 10 تومان هست البته 128 كسي ميدونه كلا هزينش چقدره
سلام دوست عزیز من از اوراکل میگیرم اینترنتوتا حالا مشکلی نداشتم بعد این مودمو خریدم هر 30 40 دقیقه بعضی موقع دیرتر و زودتر قطع میشه .با پشتیبانی تماس گرفتم و گفت از ما نیسست و مودمته . مودمم آپگرید کردم ولی فرقی نکرد
منظورتون از بریج چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس .
دوستان خواهشن کمکم کنید مودمو تازه خریدم و نمیخوام بفروشم ضرر کنم کسانی که wag120n linksys دارند کمکم کنید ممنونتون میشم
ممنون مشکل حل شد. دو تا چراغ کنار پورت شبکه رو مادربرد دارم که یکیش زرد چشمک زنو اون یکی نارنجیه، دوباره کاتالوگ مادربردو نگاه کردم دیدم درسته، چون همونجا ننوشته که هر کدوم از چراغا ماله چیه ، این دو تا رو با هم اشتباه گرفته بودم
. به هر حال ممنون.
برای این تنظیماتشم دستت درد نکنه.
سلام به همه
واس همینه که به تابستون میگن High Season !!!
همیشه اینجوری نیست ، معمولا تو تابستون دوستان وقت آزاد بیشتری دارن و فرصت کافی واسه ی هم زدن سیستم هاشون پیدا میکننواس همین مشکلات افزایش پبدا میکنه . . .
به نظرم تو تابستون باید تاپیک رو مثل بانک ها شماره ای کنیم
یادمه واسه این سوالتون یه موضوع جدید دیگه هم زده بودین (بادم نیست تو کدوم زیرشاخه بود) و من جوابتون رو همونجا با شکل و توضیحات دادم! نتیجه چی شد؟
Last edited by a6l3i; 26-08-2010 at 08:49.
این عکس رو موقعی که چراغ DSL سبز بود انداختی؟ میشه اونموقع بندازی مه اطلاعات خطت رو نشون بده؟
مودم رو قبل آپدیت کردن باهاش همین مشکل رو داشتید؟ Firmware رو ازکجا دانلود کردید میشه لینکش رو بدید؟
این مورد رو هم چک کنید داخل صفحه اول Keep Alive - Redial Period رو روی 30 باشه.
امیدوارم مشکل حل بشه ولی ضرر نمی کنید فروش هم که شما مودم خراب رو که نمی توانید به جای مودم سالم بفروشید. باید بدید به گارانتی یا تعمیر میکنه یا تعویض.
تو تایپک زیر دوستان مودم Linsys Wag120n رو پیشنهاد دادند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی توی تایپک زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل این مودم منو کمی دلسرد کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظر نهایی شما دوستان در این مورد چیه ؟
سرویس رو هم دارم از مخابرات می گیرم.
با تشکر از شما دوستان عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)