تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 914 از 1759 اولاول ... 41481486490491091191291391491591691791892496410141414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,131 به 9,140 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله
    آی پی هم 192.168.1.100 گرفته

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

12

با سلام خدمت اساتید

من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم و چند تا سوال دارم
    ایا سرعت یه مودم خیلی بستگی داره؟مثلا یه مودم 30تومنی با یه مودم صد تومنی تو سرعت فرق دارن ؟
    من چون لپ تاپ دارم وایر لس برام خیلی مهمه اما از یه طرفی باید برای دانلود شبانه ساعت 1 کانکشنم رو قطع و دوباره وصل کنم ایا میشه کانکشن pppoeساخت و به طور اتوماتیک اونو سر ساعت قطع و وصل کرد؟

تو یکی از فرومها خوندم که بعضی مودمها قابلیت زمانبندی برای قطع و وصل شدن کانکشن pppoe رو دارن ایا شما مدلی رو میشناسین؟
    بودجه ای که دارم 100تومنه

ممنون میشم جواب بدین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله
    آی پی هم 192.168.1.100 گرفته
    ببخشید با این مورد برخورد نکردم اطلاعی ندارم. چرا از طریق صفحه اصلی کانفیگ نمی کنید؟

با سلام خدمت اساتید
    ایا سرعت یه مودم خیلی بستگی داره؟مثلا یه مودم 30تومنی با یه مودم صد تومنی تو سرعت فرق دارن ؟
    من چون لپ تاپ دارم وایر لس برام خیلی مهمه اما از یه طرفی باید برای دانلود شبانه ساعت 1 کانکشنم رو قطع و دوباره وصل کنم ایا میشه کانکشن pppoeساخت و به طور اتوماتیک اونو سر ساعت قطع و وصل کرد؟
    تو یکی از فرومها خوندم که بعضی مودمها قابلیت زمانبندی برای قطع و وصل شدن کانکشن pppoe رو دارن ایا شما مدلی رو میشناسین؟
    ممنون میشم جواب بدین
    همچین موردی نداریم که سر ساعت اینترنت رو قطع و وصل کنه. شما همیشه مودم رو روشن میگذارید و در حالت ppppoe همیشه کانکت هستید هیچ مشکلی هم پیش نمب نمیآد
    مودم Linsys Wag120n رو میتونی حدود 70 بگیری

ویرایش:

ولی همچین فیلترهایی داریم که ممکنه نیاز شما رو برآورده کنه:

مودم 8811 Tplink دو پورت بیشتر نداره تو این مورد طراحی بدی شده چون کل مک آدرس رو فیلتر میکنه و دیگه تو اون ساعت نمیتونه به کانفیگ مودم وارد بشی تا تغییری ایجاد کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی مودم زیر امکانت بیشتری در این مورد داره هم مک رو فیلتر می توانید بکنید هم ip رو:

کد:
    Last edited by sei_pm; 26-08-2010 at 08:00. دليل: اضافه کردن اطلاعات بیشتر

4. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید

ممنون میشم جواب بدین
    خیر شما اگر مودمی تهیه کنید که استاندارد + ADSL2 رو پشتیبانی کنه میتونید بدون هیچ افت سرعتی استفاده کنید.در ایران مودم 25 تومنی با مودم 150 تومنی در "سرعت" تفاوتی باهم ندارن بلکه قابلیتهای اضافی و همینطور کیفیت هست که باعث تفاوت قیمتها میشه.
    در مورد استفاده از کانکشن PPPOE تقریبا تمام مدل ها این قابلیت رو ارائه میکنن. در هنگام تنظیمات مودم گزینه به نام Dial on Demand هست که بواسطه اون زمانی که شما هیچ ترافیکی از مودمتون درخواست نکنید مودم اتوماتیک کانکشن رو قطع میکنه و زمانی که درخواست فرستاده بشه بلافاصله کانکت میشه. یعنی شما دانلود منیجرتون رو مثلا برای ساعت 01:05 دقیقه تنظیم میکنید تا به صورت خودکار شروع به دانلود کنه. در اون زمان وقتی برنامه درخواست دیتا بکنه مودم کانکت میشه و شما در دانلود منیجر تنظیم میکنید که سر ساعت بطور مثال 6:58 دانلود رو قطع کنه. بعد از لحظاتی مودم هم ارتباط اینترنتی شما رو قطع میکنه/ کلا این قابلیت خاصی نیست و یکی از تنظیمات معمول اکثر مودمهاست
    با احترام
    موفق باشید
    Last edited by IVAN; 25-08-2010 at 23:47.

6. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wwepersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

يه سوال اينترنت مخابرات چه نوع مودمي ميده من شنيدم قيمت راه اندازيش 10 تومان هست البته 128 كسي ميدونه كلا هزينش چقدره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از کدوم شرکت سرویس دارید؟ برید به آدرس زیر :
    کد:
    یک عکس بگیرید
    یوزر و پسورد هم admin
    شما مودم رو روی بریج تنظیم کردید؟
    جواب اینها رو در تاپیک زیر بدید تا پاسخ بگیرید:
    کد:
    سلام دوست عزیز من از اوراکل میگیرم اینترنتوتا حالا مشکلی نداشتم بعد این مودمو خریدم هر 30 40 دقیقه بعضی موقع دیرتر و زودتر قطع میشه .با پشتیبانی تماس گرفتم و گفت از ما نیسست و مودمته . مودمم آپگرید کردم ولی فرقی نکرد
    منظورتون از بریج چیه ؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم عکس .
    دوستان خواهشن کمکم کنید مودمو تازه خریدم و نمیخوام بفروشم ضرر کنم کسانی که wag120n linksys دارند کمکم کنید ممنونتون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظورت کدوم چراغه؟
    فقط Vpi 0 و Vci 35 رو برای شاتل باید بدونی مودم رو روی pppoe تنظیم کن که خودش کانکت بشه.
    ممنون مشکل حل شد. دو تا چراغ کنار پورت شبکه رو مادربرد دارم که یکیش زرد چشمک زن و اون یکی نارنجیه، دوباره کاتالوگ مادربردو نگاه کردم دیدم درسته، چون همونجا ننوشته که هر کدوم از چراغا ماله چیه ، این دو تا رو با هم اشتباه گرفته بودم. به هر حال ممنون.
    برای این تنظیماتشم دستت درد نکنه .

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه

كاش براي هر برند مودم يه تاپيك وجود داشت،يا حداقل مشكلات دسته بندي ميشد يا... سرت و مي جنبوني ،تاپيك سه صفحه اومده روش.كسي كه سوال مي پرسه ،سوالش به كل گم ميشه،اگه بخواي يه چيزي از تاپيك هم ياد بگيري كه رواني ميشي
    واس همینه که به تابستون میگن High Season !!!
    همیشه اینجوری نیست ، معمولا تو تابستون دوستان وقت آزاد بیشتری دارن و فرصت کافی واسه ی هم زدن سیستم هاشون پیدا میکنن واس همین مشکلات افزایش پبدا میکنه . . . به نظرم تو تابستون باید تاپیک رو مثل بانک ها شماره ای کنیم

دوستان من مودمم به یه اکسس پوینت (US Robotics) وصله که اون اکسس پوینت هم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر خانگی اینترنت میده و از طریق وایرلس به لب تاپ. هیچ اکانتی هم تو دستگاه ها تعریف نشده و بعد از بالا آمدن ویندوز ،اتوماتیک کانکت میشم.از دیروز ،لب تاپ کانکت نمی شد و پسوورد می خواست ،پسوورد هم میدادم قبول نمی کرد.از اون طرف PC به اینترنت وصل بود و هیچ مشکلی نداشت.
    وارد US Robotics شدم،دیدم پسوورد شبکه عوض شده،اون پسوورد رو به لب تاپ دادم،کانکت شد.اما وقتی دوباره پسوورد رو عوض کردم ،لب تاپ دوباره دیسکانکت شد و دیگه هم کانکت نشد.میشناسه اکسس پوینت رو ها،ولی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:

یادمه واسه این سوالتون یه موضوع جدید دیگه هم زده بودین (بادم نیست تو کدوم زیرشاخه بود) و من جوابتون رو همونجا با شکل و توضیحات دادم! نتیجه چی شد؟
    Last edited by a6l3i; 26-08-2010 at 08:49.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز من از اوراکل میگیرم اینترنتوتا حالا مشکلی نداشتم بعد این مودمو خریدم هر 30 40 دقیقه بعضی موقع دیرتر و زودتر قطع میشه .با پشتیبانی تماس گرفتم و گفت از ما نیسست و مودمته . مودمم آپگرید کردم ولی فرقی نکرد
    منظورتون از بریج چیه ؟؟؟
    اینم عکس .
    دوستان خواهشن کمکم کنید مودمو تازه خریدم و نمیخوام بفروشم ضرر کنم کسانی که wag120n linksys دارند کمکم کنید ممنونتون میشم

این عکس رو موقعی که چراغ DSL سبز بود انداختی؟ میشه اونموقع بندازی مه اطلاعات خطت رو نشون بده؟
    مودم رو قبل آپدیت کردن باهاش همین مشکل رو داشتید؟ Firmware رو ازکجا دانلود کردید میشه لینکش رو بدید؟
    این مورد رو هم چک کنید داخل صفحه اول Keep Alive - Redial Period رو روی 30 باشه.
    امیدوارم مشکل حل بشه ولی ضرر نمی کنید فروش هم که شما مودم خراب رو که نمی توانید به جای مودم سالم بفروشید. باید بدید به گارانتی یا تعمیر میکنه یا تعویض.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pashangi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

5

تو تایپک زیر دوستان مودم Linsys Wag120n رو پیشنهاد دادند
    کد:
    کد:
    ولی توی تایپک زیر
    کد:
    کد:
    مشکل این مودم منو کمی دلسرد کرده نظر نهایی شما دوستان در این مورد چیه ؟
    سرویس رو هم دارم از مخابرات می گیرم.
    با تشکر از شما دوستان عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •