تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 914 از 1137 اولاول ... 4148148649049109119129139149159169179189249641014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,131 به 9,140 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اولا مبتکران دوجلد نیست و اون کتاب " کتاب آموزش " هست و کاملا بحثش از کتاب تست جداست .. واقعا انتخاب بین این دو تا سخته من نمی دونم کدوم رو پیشنهاد بدم اما ب نظرم اونی رو بردار ک بیشتر خوشت میاد در مورد فیزیک 3 هم چاپ 89 با 90 فرق زیادی نداره فقط چندتا سوال مثل اینکه اضافه کردن ...
    مبتکران از چند ماه پیش دیگه شیمی 3 خودش رو تک جلدی نمیزنه و استوک رو جلد 1 کرده و ترمودینامیک و محلول ها رو جلد 2 .... D.X1 : من هم خیلی سبز رو دیدم هم مبتکران رو ، به نظرم کلا 90 درصد کتابای خیلی سبز خیلی کتابای بیخودی هستن،یعنی اینکه بیشتر تو فضا سیر میکنن تا اینکه بیان قشنگ خود مباحث مورد نیازه کنکور رو توضیح بدن ... چندتا کتاب خوب هم داره که البته شیمیهاش جزوه اینا نیستن! (به نظر خودم 7خوان ادبیاتش خوبه البته اونایی که تا الان منتشر شده و ... و کتاب دیگه ای به ذهنم نمیرسه که خوب باشه !) در کل به نظر من مبتکران تمام شیمی هاش از خیلی سبز بهتره و درواقع تا اونجا که من دیدم از بقیه انتشارات های معروف هم بهتره ولی مشکل مبتکران هم اینه که چون میخواسته کتابش کامل باشه دیگه هر نکته ی ریزی رو.اومده به عنوان نکته مطرح کرده ... به نظرم بهترین شیوه برای خوندن شیمی اینکه که اول قشنگ متن کتابو بخونی بعدش بیای تستهای آموزشی مبتکران رو بزنی (درسنامش روهم بخونی) بعدش از همین اول کار کنکوریت بیای تست های کنکور سالهای اخیر رو بررسی کنی تا بفهمی از اون نکته های مبتکران چیا مهمن و چیا نه ... این کار آخری کاری که من خیلیا رو دیدم با بهونه ی یاینکه اون سوالا برای دوران جمع بندیه و فلان ... جوابشون نمیدن قبل دوران جمع بندی و وقتی به اینجا رسیدن و دوتا نمونه سوال کار کردن تازه متوجه شدن اونا چی خوندن و کنکور چی میخواد ! کلا اگه برای همه درسا این کارو بکنی خیلی به نفعته و باعث میشه هیچوقت مسیر اصلی رو گم نکنی .... موفق باشی !

2. 3 کاربر از behnam_amirshenava بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مبتکران از چند ماه پیش دیگه شیمی 3 خودش رو تک جلدی نمیزنه و استوک رو جلد 1 کرده و ترمودینامیک و محلول ها رو جلد 2 .... D.X1 : من هم خیلی سبز رو دیدم هم مبتکران رو ، به نظرم کلا 90 درصد کتابای خیلی سبز خیلی کتابای بیخودی هستن،یعنی اینکه بیشتر تو فضا سیر میکنن تا اینکه بیان قشنگ خود مباحث مورد نیازه کنکور رو توضیح بدن ... چندتا کتاب خوب هم داره که البته شیمیهاش جزوه اینا نیستن! (به نظر خودم 7خوان ادبیاتش خوبه البته اونایی که تا الان منتشر شده و ... و کتاب دیگه ای به ذهنم نمیرسه که خوب باشه !) در کل به نظر من مبتکران تمام شیمی هاش از خیلی سبز بهتره و درواقع تا اونجا که من دیدم از بقیه انتشارات های معروف هم بهتره ولی مشکل مبتکران هم اینه که چون میخواسته کتابش کامل باشه دیگه هر نکته ی ریزی رو.اومده به عنوان نکته مطرح کرده ... به نظرم بهترین شیوه برای خوندن شیمی اینکه که اول قشنگ متن کتابو بخونی بعدش بیای تستهای آموزشی مبتکران رو بزنی (درسنامش روهم بخونی) بعدش از همین اول کار کنکوریت بیای تست های کنکور سالهای اخیر رو بررسی کنی تا بفهمی از اون نکته های مبتکران چیا مهمن و چیا نه ... این کار آخری کاری که من خیلیا رو دیدم با بهونه ی یاینکه اون سوالا برای دوران جمع بندیه و فلان ... جوابشون نمیدن قبل دوران جمع بندی و وقتی به اینجا رسیدن و دوتا نمونه سوال کار کردن تازه متوجه شدن اونا چی خوندن و کنکور چی میخواد ! کلا اگه برای همه درسا این کارو بکنی خیلی به نفعته و باعث میشه هیچوقت مسیر اصلی رو گم نکنی .... موفق باشی !
    در مورد مبتکران مرسی ک اشاره کردی اطلاع نداشتم ...

اما در مورد خیلی سبز کاملا مخالفم . کتاب های فوق العاده خوبی داره . البته شاید همه اینطور فکر نکنن اما من ک شخصا کتاباشو خیلی میپسندم . مثلا کتاب های فیزیک 3 - حسابان - فوت و فن عربی - هندسه ( یعنی عالیه این کتاب ) - کتاب های ادبیاتش و شنیدم ک اکثر بچه های تجربی هم از سری زیست های خیلی سبز و زمین شناسیش تعریف میکردن !!
    البته یه وقت فکر نکنین من قصد تبلیغات یا ... رو دارم من فقط دارم تجربیاتم رو ب اشتراک میزارم و فقط همین .. ! البته در این مورد ک کتاب هاش تو فضا سیر میکنن تا حدودی موافقم مثلا کتاب دیفرانسیلشون واقعا سخته ( اعتراف می کنم )

4. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب البته که سلیقه هم خیلی مهمه ، این چیزایی که من گفتم از دید خودم بود... من هم دیدم کسایی رو که خیلی با خیلی سبز و کتاباش حال میکنن و همینطور کسایی رو که مث من به هیچ وجه از خیلی سبز خوششون نمیاد ... خوب البته هر سلیقه ای هم داشته باشی سبک کتاب و محتواش برای همه یکیه ... در مورد این کتابایی که گفتی بازیستش تا حدودی موافقم، با اینکه ریاضیم ولی تعریفشو از تجربیا زیاد شنیدم. در کل بهتره هرکی میخواد از خیلی سبز کتاب بخره اول چنتا کتابشو بررسی کنه ببینه خوشش میاد با این سبک درس دادن یا نه... در واقع خیلی سبز کتاباش در اکثر مواقع نقطه مقابل گاجه، گاج توضیحاش کاربردی و بدردبخوره و چیزیه که باش واقعا میشه سوالای کنکور رو جواب داد ولی خیلی سبز یه جوریه که تو باید ازش بکشی بیرون اون نکته ای که به دردت میخوره رو...

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

خوب البته که سلیقه هم خیلی مهمه ، این چیزایی که من گفتم از دید خودم بود... من هم دیدم کسایی رو که خیلی با خیلی سبز و کتاباش حال میکنن و همینطور کسایی رو که مث من به هیچ وجه از خیلی سبز خوششون نمیاد ... خوب البته هر سلیقه ای هم داشته باشی سبک کتاب و محتواش برای همه یکیه ... در مورد این کتابایی که گفتی بازیستش تا حدودی موافقم، با اینکه ریاضیم ولی تعریفشو از تجربیا زیاد شنیدم. در کل بهتره هرکی میخواد از خیلی سبز کتاب بخره اول چنتا کتابشو بررسی کنه ببینه خوشش میاد با این سبک درس دادن یا نه... در واقع خیلی سبز کتاباش در اکثر مواقع نقطه مقابل گاجه، گاج توضیحاش کاربردی و بدردبخوره و چیزیه که باش واقعا میشه سوالای کنکور رو جواب داد ولی خیلی سبز یه جوریه که تو باید ازش بکشی بیرون اون نکته ای که به دردت میخوره رو...
    ببین ، سبک کتاب های خیلی سبز همینه ...
    درس نامه هاشون معمولا فان و جالب و کاربردی هست ، اما راه حل ها و نکات اصلی توی تست هاش هست ، یعنی اگه فقط درس نامه هاش رو بخونی به دردت نمیخوره ، اصلش تستاشه ، من زبان فارسیش رو داشتم و فوق العاده بود انصافا

7. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت D.X1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

متشکرم از نظرات و راهنمایی ها .........

دوستان تا حالا از کتاب های تک درس منتشران استفاده کردید ؟
    من خودم واسه ریاضی 2 ، چهار پنج تا کتاب داشتم ولی در آخر از همین تک درس استفاده کردم ، خیلی کامل درسو توضیح داده بود + تست کنکور و نمونه سوال + حل تمام تمرینات

حالا کسی از تکدرس منتشران واسه حسابان استفاده کرده ؟ سطحش چطوریه ؟ خود کتابش به تنهایی کافیه ؟ (آخه من با کتاب مبتکران و الگو راحت نیستم ........!)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

متشکرم از نظرات و راهنمایی ها .........

دوستان تا حالا از کتاب های تک درس منتشران استفاده کردید ؟
    من خودم واسه ریاضی 2 ، چهار پنج تا کتاب داشتم ولی در آخر از همین تک درس استفاده کردم ، خیلی کامل درسو توضیح داده بود + تست کنکور و نمونه سوال + حل تمام تمرینات

حالا کسی از تکدرس منتشران واسه حسابان استفاده کرده ؟ سطحش چطوریه ؟ خود کتابش به تنهایی کافیه ؟ (آخه من با کتاب مبتکران و الگو راحت نیستم ........!)
    از تک درس دروس طلایی برای حسابان استفاده کن خیلی عالیه همه کتاب رو مسلط میشی باهاش

10. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان برا ارایه های ادبی چی خوبه؟

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

متشکرم از نظرات و راهنمایی ها .........دوستان تا حالا از کتاب های تک درس منتشران استفاده کردید ؟ من خودم واسه ریاضی 2 ، چهار پنج تا کتاب داشتم ولی در آخر از همین تک درس استفاده کردم ، خیلی کامل درسو توضیح داده بود + تست کنکور و نمونه سوال + حل تمام تمرینات حالا کسی از تکدرس منتشران واسه حسابان استفاده کرده ؟ سطحش چطوریه ؟ خود کتابش به تنهایی کافیه ؟ (آخه من با کتاب مبتکران و الگو راحت نیستم ........!)
    ببین ، تک درس های منتشران واقعا چرت هستن ! کتاب های خیلی بهتری هست اصولا معلم حسابان ما معتقد بود منتشران رو یه سری معلم بی سواد نوشتن ، توش پر از غلط هست ... هم فیزیکش پر از غلط بود هم حسابان هم هندسه ... برای حسابان یک عدد گاج سبز بگیر ، به همراه تست گاج سفید خیلی خوب جواب میده
    دوستان برا ارایه های ادبی چی خوبه؟
    من آرایه ادبی رمزینه رو دارم ، خیلی خوبه

در آغاز فعالیت D.X1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببین ، تک درس های منتشران واقعا چرت هستن ! کتاب های خیلی بهتری هست اصولا معلم حسابان ما معتقد بود منتشران رو یه سری معلم بی سواد نوشتن ، توش پر از غلط هست ... هم فیزیکش پر از غلط بود هم حسابان هم هندسه ... برای حسابان یک عدد گاج سبز بگیر ، به همراه تست گاج سفید خیلی خوب جواب میده
    ممنون دوست عزیز . من تا حالا از گاج سبز استفاده نکردم . سطحش چطوریه ؟ روون توضیح داده ؟مسئله هاش واسه امتحان نهایی هم خوبه ؟
    شما خودتون از نشر الگو هم استفاده کردید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    در مورد کاج سبز یه چیز نوشته شد گفتم بگم
    من یک ماه بعد اینکه پیش دانشگاهی شروع شد رفتم واسه ثبت نام توی خیلی درسا یک ماه عقب بودم واسه فیزیک رفتم آموزشی بگیرم دیدم فقط کاج سبز دارم اول از روی مجبور بودن همونو گرفتم
    معلم درست حسابی هم نداشتیم خلاصه خوری باحاش حال کردم که واسه فیزیک پیش 2 هم رفتم کاج سبز گرفتم
    هم درسنامه و هم تست های تالیفی عالی داره و اگر دو بار هر درسنامه اش رو بخونی راحت می تونی به سوالات پاسخ بدی

و اما یه دو تا سوال
    من چون امسال دست و پا شکسته درس خوندم و می خوام واسه سال بعد بخونم
    واسه آرایه چه چیزی خوبه؟ دکتر سبطی آرایه بیرون نمیده؟
    در مورد لغات فارسی خیلی سبز کاملتره یا کلک معلم؟

15. این کاربر از pmmcdvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •