تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 914 از 940 اولاول ... 414814864904910911912913914915916917918924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,131 به 9,140 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاید باورتون نشه ! من در PES 2009 تاره دارم میرم سراغ مستر لیگ. من چنتاسوال داشتم لطفا جواب بدید.

قبل اینکه وارد مستر لیگ بشم اول از همه 3 تا گرینه میاد که به صورت مستطیل شکل هستند که به صورت زیره:

Master League Default | Players Exhibition Mode Players | Create Custom Team

لطفا بگید از بین این 3 تا معمولا باید کدوم یکی رو انتخاب کرد ؟

......

من وقتیکه به قسمت Exhibition Mode Players رفتم و تیم آرسنال رو انتخاب کردم, یک صفحه اومد که توش نوشته League B Division1 و زیرش نوشته Division 2 و تیم آرسنال در قسمت Division 2 قرار داره که در کنار اون هم چنتا تیم دیگه هستند.

بعد که یکی از این Division ها رو انتخاب میکنم یک پیغام میاد که نوشته:

Progress without changing و change

اینجا باید چی کار کنم ؟

......

بعدش یک قسمت میاد که اسمش General setting هستش. در اینجا هم چند قسمت هست که من نمیدونم چه کارهایی برام میکنه که در زیر نوشتم. لطفا بگید هر کدوم دقیقا چی تاثیری روی لیگ دارن.

Master League Level
    Player Development
    transfer frequency
    Classic Players
    Reset Prevention Feature

لطفا پاسخ همشو بدید. خیلی نیاز دارم. دو ساعت تایپ کردم
    گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند. گزینه دوم رو بزنی هر تیمی برداری بازیکنانش رو خواهی داشت مثلا اگه منچستر برداری توی همون شروع رونالدو رونی و ... رو توی تیمت خواهی داشت و درگیر Ordaz اینا نخواهی شد. گزینه آخری واسه اینکه سایر تیم ها و بازیکنان دستکاری نشه خیلی مفید هست چون یه تیم جدید میسازی لباس و لوگو زبان طرفدارا و ورزشگاه خانگیش رو خودت انتخاب می کنی. بازیکنانت هم همون Ordaz اینا هستند یعنی یه تیم معمولی می بندی و وارد Career میشی.

بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...

کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.

مستر لیگ لول رو حتما حتما حتما تاکید می کنم روی Very Easy بذاری چون همه عشق و حال مستر لیگ به خرید بازیکنان خوب هست وقتی روی سخت دیگه باید خواب خریدن رونالدو و مسی و ... رو ببینی. هیچ جوره نمیان توی تیم ماکسیمم پیشنهاد رو هم که میدی نمیان پس حتما اون رو روی very Easy بذار که بعدا پشیمون نشی. چون دیگه عوض نمیشه.

رشد بازیکنان رو حتما فعال کن که اصلا عشقش به همون پیشرفتشونه. می بینی Kaiser رو خریدی توی فصل اول بعد اونقدر خوب رشد میکنه که بعد شیش هفت فصل تبدیل به استاد بزرگ فوتبال جهان میشه الان کایزر بهترین ضربه آزاد زن و کرنر زن هست توی تیمم همه کاره شده

ترانسفر فرکانتی هم که سلیقه ای هست من میذارم روی Low تا بعد یکی دو فصل رونالدو از کلوژ رومانی سر در نیاره کلا اگه روی High باشه کلی ترانسفر های غیر منطقی صورت میگیره و تیم های بزرگ بعد چند فصل به دلیل از دست دادن بازیکنان به صورت غیر منطقی ضعیف میشه البته خوبیش اینه که راحت تر می تونی بازیکن بخری می بینی رونالدو رفته توی یه تیم چرت و مشخصه که در آوردن رونالدو از دست تیم های ضعیف خیلی راحت تر از اینه که بخوای از چنگ منچستر در بیاری یه حسن های اینجوری هم داره ولی اون به هم ریختگی بازی کنان رو هم باید تحمل کنی.

اگه بازیکنان کلاسیک رو انلاک کردی روی Yes بذاری بازیکنان کلاسیک هم میان قاطی میشن میتونی زیدان رو بخری و بیاری به تیمت

گزینه آخری رو NO بذار

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از پچ نقل و انتقالات
    من که نتونستن استفاده کنم ازش با پچ 1.4 و کرک 1.2 و کیت سرور!
    اول بازی مینوشت aPLYING Downloaded Content و وقتی Yes میزنم تغییرات اعمال نمیشه!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

آخرین نقل و انتقالات 2009/2010

این آپشن فایل رو کاربر خوبمون آقا جواد

هرکی طالب این فایل بود از آقا جواد یه قدردانی بکنه

این که لینکش خرابه
    میشه این آخرین نقل و انتقالاتو یه جای خوب آپلود کنید؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من قبلا هم گفته بودم استفاده از ادیت فایل بی معنی هست هر کسی نمیتونه از ادیت فایل یکی دیگه استفاده کنه دو نفری که می خوان از ادیت فایل همدیگه استفاده کنن باید ورژن بازیشون یکی باشه. این ادیت فایل ها هم که برا بچه های تاپیک می ذارن روی بازی های ورژن پایین هست اکثرا. واسه همین برای ما که از آخرین آپدیت های بازی استفاده می کنیم بلا استفاده هست. کاش دوستانی که اینجا ادیت فایل می ذارن بر اساس آخرین آپدیت ها بسازن. چون توی این تاپیک اکثر بچه ها با پچ 1.40 و CV0f March Update بازیشون رو آپدیت کردن. پس ادیت فایل هایی به دردشون می خوره که روی همین ورژن از بازی ایجاد بشه نه پایین تر

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در جواب دوست عزیز krauser که زحمت کشید جوابمو کامل داد.

گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند.
    خب برای چی این کارو بکنی !؟ یعنی دیگه کسانی مثل مسی و رونالدو نیستن ؟ فایده ای داره ؟

بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...
    من بیشتر میخوام مستر لیگ حالت منجر مود فیفا رو داشته باشه و فقط با تیم های مثلا لیگ انگلیس بازی کنم. مگه شما این کارو نمیکنید ؟

Newcomer ها چی هستن؟ بازیکن های تازه واردند ؟

کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.
    ولی من وقتی که تیم منچستر رو انتخاب میکنم, همه تیم ها قاطی پاطی هستند و مثلا از کشور های یونان و آرژانتین هم توی تیم های لیگ هستن و باید خودم به صورت دستی تیم های مخصوص لیگ انگلیس رو بیارم توی بازی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در جواب دوست عزیز krauser که زحمت کشید جوابمو کامل داد.

خب برای چی این کارو بکنی !؟ یعنی دیگه کسانی مثل مسی و رونالدو نیستن ؟ فایده ای داره ؟

من بیشتر میخوام مستر لیگ حالت منجر مود فیفا رو داشته باشه و فقط با تیم های مثلا لیگ انگلیس بازی کنم. مگه شما این کارو نمیکنید ؟

Newcomer ها چی هستن؟ بازیکن های تازه واردند ؟

ولی من وقتی که تیم منچستر رو انتخاب میکنم, همه تیم ها قاطی پاطی هستند و مثلا از کشور های یونان و آرژانتین هم توی تیم های لیگ هستن و باید خودم به صورت دستی تیم های مخصوص لیگ انگلیس رو بیارم توی بازی.
    - اگه بارسلونا برداری مسی از بارسلونا میره بیرون از بازی که نه... می تونی توی فصل ترانسفر به عنوان بازیکن آزاد بگیریش بیاری توی تیمت

- نه من گلچینی از بهترین تیمها رو جمع می کنم به اون لیگی که قراره صعود کنم توش.

- آره همون ها هستن من کلی راهنمای خرید اینا براش گذاشته بودم توی نیم فصل هر سال 20 تاشون شانسی معرفی میشن. توی نیم فصل ها باید بهتریناشون رو بخری واقعا اگه بتونی با اونها کنار بیای کلا نیازی نیست پول بدی بابت بازیکنان ستاره مثل رونالدو مسی و ...

- اون قاطی پاطی ها مثلا خیر سرشون تیمهای ضعیف و درجه 2 هستند مثلا تیم های دسته دوم لیگی هستند که قراره شما بعد قهرمانی صعود کنی بهش شما وقتی League A تون لیگ برتر هست شما باید تیمتون رو توی League A Division 2 قرار بدید تا بعد قهرمانی بین اون تیمای زپرتی قاطی تیمهای لیگ برتر بشید. البته قبلش یه کاری کنید چون شما خودت منچستر رو برداشتی 20 تا تیم انگلیسی باقی می مونه پس بنابراین یه تیم توی Div 1 جایگزین منچستر میشه. توصیه میکنم اون تیم غیر انگلیسی رو که قاطی لیگ انگلیس شده فوق العلده ضعیف انتخاب کنید که حتما سقوط کنه به دسته پایین و شما برید به جاش. البته با این حال بازم کلا همه تیمها انگلیسی نمی شن چون غیر از شما تیم های دوم و سوم لیگ دسته دو هم میان توی لیگ برتر و قاطی اونها میشن و حداقل دوتا از تیم های انگلیسی هم میرن دسته دو. واسه همین هست که نیاز نیست حساس باشید روی این مسئله چون PES کلا نمیتونه بخش مستر لیگش حس واقعی حضور در یک لیگ رو به شما منتقل کنه. شما اگه منیجر مود فیفا رو بازی کرده باشید می بینید که خیلی طبیعی هست واسه انگلستان 4 تا لیگ رو داره دسته دو دسته یک دسته تیمهای زیر گروه برتر و خود لیگ برتر بارکلیز
    Last edited by Spaniuly; 04-09-2009 at 23:45.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- اون قاطی پاطی ها مثلا خیر سرشون تیمهای ضعیف و درجه 2 هستند مثلا تیم های دسته دوم لیگی هستند که قراره شما بعد قهرمانی صعود کنی بهش شما وقتی League A تون لیگ برتر هست شما باید تیمتون رو توی League A Division 2 قرار بدید تا بعد قهرمانی بین اون تیمای زپرتی قاطی تیمهای لیگ برتر بشید. البته قبلش یه کاری کنید چون شما خودت منچستر رو برداشتی 20 تا تیم انگلیسی باقی می مونه پس بنابراین یه تیم توی Div 1 جایگزین منچستر میشه. توصیه میکنم اون تیم غیر انگلیسی رو که قاطی لیگ انگلیس شده فوق العلده ضعیف انتخاب کنید که حتما سقوط کنه به دسته پایین و شما برید به جاش. البته با این حال بازم کلا همه تیمها انگلیسی نمی شن چون غیر از شما تیم های دوم و سوم لیگ دسته دو هم میان توی لیگ برتر و قاطی اونها میشن و حداقل دوتا از تیم های انگلیسی هم میرن دسته دو. واسه همین هست که نیاز نیست حساس باشید روی این مسئله چون PES کلا نمیتونه بخش مستر لیگش حس واقعی حضور در یک لیگ رو به شما منتقل کنه. شما اگه منیجر مود فیفا رو بازی کرده باشید می بینید که خیلی طبیعی هست واسه انگلستان 4 تا لیگ رو داره دسته دو دسته یک دسته تیمهای زیر گروه برتر و خود لیگ برتر بارکلیز
    من فکر میکردم که این حالت در PES 2009 درست شده و میشه مثل منجر مود باهاش بازی کرد. همین موضوع رو الان میگن برای 2010 درست شده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فکر میکردم که این حالت در PES 2009 درست شده و میشه مثل منجر مود باهاش بازی کرد. همین موضوع رو الان میگن برای 2010 درست شده ؟
    بله دقیقا درست مثل منیجر مود فیفا قراره بشه

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخاستم یه تیم منتخب قدرتمند درست کنم .میشه اسامی 22 بازیکن قدرتمند رو بهم بدید.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    چطوري ميشه موقع كرنر زدن بازيكنان خودي و حريف رو از تجمع در محدود 6قدم دور كرد و به پشت 18 قدم هدايت كرد .در ضمن چون اين حركت رو ديدم در بازي 2 نفر بخاطر همين پرسيدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •