گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند. گزینه دوم رو بزنی هر تیمی برداری بازیکنانش رو خواهی داشت مثلا اگه منچستر برداری توی همون شروع رونالدو رونی و ... رو توی تیمت خواهی داشت و درگیر Ordaz اینا نخواهی شد. گزینه آخری واسه اینکه سایر تیم ها و بازیکنان دستکاری نشه خیلی مفید هست چون یه تیم جدید میسازی لباس و لوگو زبان طرفدارا و ورزشگاه خانگیش رو خودت انتخاب می کنی. بازیکنانت هم همون Ordaz اینا هستند یعنی یه تیم معمولی می بندی و وارد Career میشی.
بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...
کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.
مستر لیگ لول رو حتما حتما حتما تاکید می کنم روی Very Easy بذاری چون همه عشق و حال مستر لیگ به خرید بازیکنان خوب هست وقتی روی سخت دیگه باید خواب خریدن رونالدو و مسی و ... رو ببینی. هیچ جوره نمیان توی تیم ماکسیمم پیشنهاد رو هم که میدی نمیان پس حتما اون رو روی very Easy بذار که بعدا پشیمون نشی. چون دیگه عوض نمیشه.
رشد بازیکنان رو حتما فعال کن که اصلا عشقش به همون پیشرفتشونه. می بینی Kaiser رو خریدی توی فصل اول بعد اونقدر خوب رشد میکنه که بعد شیش هفت فصل تبدیل به استاد بزرگ فوتبال جهان میشه الان کایزر بهترین ضربه آزاد زن و کرنر زن هست توی تیمم همه کاره شده
ترانسفر فرکانتی هم که سلیقه ای هست من میذارم روی Low تا بعد یکی دو فصل رونالدو از کلوژ رومانی سر در نیارهکلا اگه روی High باشه کلی ترانسفر های غیر منطقی صورت میگیره و تیم های بزرگ بعد چند فصل به دلیل از دست دادن بازیکنان به صورت غیر منطقی ضعیف میشه البته خوبیش اینه که راحت تر می تونی بازیکن بخری می بینی رونالدو رفته توی یه تیم چرت و مشخصه که در آوردن رونالدو از دست تیم های ضعیف خیلی راحت تر از اینه که بخوای از چنگ منچستر در بیاری یه حسن های اینجوری هم داره ولی اون به هم ریختگی بازی کنان رو هم باید تحمل کنی.
اگه بازیکنان کلاسیک رو انلاک کردی روی Yes بذاری بازیکنان کلاسیک هم میان قاطی میشن میتونی زیدان رو بخری و بیاری به تیمت
گزینه آخری رو NO بذار