سلام به همگي
مي خواستم بدونم dell studio xps 1640 با گرافيك ati 4670 كي وارد بازار ايران ميشه؟
سلام به همگي
مي خواستم بدونم dell studio xps 1640 با گرافيك ati 4670 كي وارد بازار ايران ميشه؟
دوست عزیز یه مطلبا که 20 بار ارسال نمیکنن، از بین اینها که ذکر میکنی fw46 بهتره! البته fw47 که هنوز نیمده اگه هم بیاد قیمتی نزدیک به دو میلیون تومان خواهد داشت اگه پولشا داری حتما بخر!
hp dv7 هم وزنش نزدیک به 3.8 کیلوگرم که عملا دیگه قابل حمل نخواهد بود
NS230
2.0 1mb 800
3gb
350gb
intel 4500mhd
15.4 xbrite
800.000 bank laptop
------------------
1545
2.0 2mb 800
4gb
320gb
ATI graphic
15.6 trulife
850.000 bank laptop
-------------------
5738ZG
2.0 2mb 800
4gb ddr3
320gb
geforce g105
15.6
other 850.000
گارانتي تا حدودي مهم هست ولي براي زير 1 ميليون تومن اونقدر نميخواد براي گارانتي هزينه كنيد
اگر تهران هستي بهترين جا ( مطئمن ) مجتمع پاييتخت هست
من هم این کول پد رو می خام هر کی رفت پایتخت و پیدا کرد به من هم آدرس و شماره تلفنشو بده
رو پا!
من روی پام خیلی کم میزارم در شرایط عادی اصلا حرارتش زیاد نمیشه ولی اگه بخوای جلوی تهویه هواش رو بگیری گرم میشه!
من چون برای بازی خیلی بهش فشار میارم میخوام کمکش کنم خنک تر بشه وقتی فشار خیلی بهش میاد داغ میکنه ولی اصلا دست رو اذیت نمیکنه اونم فقط قسمت خروج هواش داغ میکنه در کل حرارتش با این کانفیگ واقعا عالیه![]()
زنگ بزن زیگورات ببین چی شد قرار بود بیاد![]()
چه طرز جواب دادن جالبی
اگه نمیدونین بیکاری پست می زنی که بگن اسپم می زنه
سلام
من یک کاریر جدیدم که تقریبا همین حالا ثبت نام کردم و دنبال چند تا جواب واسه چند تا سوالم میگرد
1. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
2. من میخام یک لپ تاپ بگیرم اما کمی گیج شدم آخه خیلی ها بین لپتاپ های hp و hp ... sony رو پیشنهاد میدن در صورتی که من از sony بیشتر استقبال میکنم تا hp به نظر شما کودوم بهتره؟ (از نظر سخت افزار و دوام کاری (طول عمر))
3. من حدود 1500 تا 1600 تومان میخام خرج کنم پس پیشنهاد شما چی؟
4. مدل vgn-fw46gu/h خوبه یا نه ؟ و اینکه این مدل چینی هست تا چه اندازه این موضوع عیب محصوب میشه؟
5. راجب به مدل vgn-fw47gy/h چه نظری دارید؟
مرسی :(
سلام.لطفآ یه توجهی به سوال من بکنید.من به کمک شما نیاز دارم..اقعآ گیج شدم از این همه تنوع محصولات .به نظر شما چه مدلی رو میتونم جانشین HP DV6 1125ee کنم؟
از کمکتون ممنونم.
من يك چيزي پيدا كردم ميخوام شما هم ببينيد!
رم هاي 490dfb ddr3 هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اينطوري باشه دليل سريع تر بودنشو ميفهمم براي چيه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)