حدود 1 ماه میشه که از ثبت نام و ارسال مدارک و ...... میگذره ولی هنوز خبری از رانژه نیست,بیشتر از 1 ماه هم میشه ؟ حداکثرش چقدره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حدود 1 ماه میشه که از ثبت نام و ارسال مدارک و ...... میگذره ولی هنوز خبری از رانژه نیست,بیشتر از 1 ماه هم میشه ؟ حداکثرش چقدره؟
اون 22 گیگ رو 2 روزه مصرفش میکنی ... 28 روز بعدش رو میخوای چکار کنی؟؟؟
اینم کیفیت سرویس 2048 نقره ای آسیاتک:
{ در منطقه 7 تهران، مرکز مخابرات نظری }
بالاخره انتظارم به پایان رسید و الآن تلفنی وصلش کردم. سرعت باز شدن صفحات محشره. موقع دانلود حتی. تو حدود 3 دقیقه، 100 مگابایت فعلا دانلود کرده ( از یه لینک مستقیم که البته اونم اشتراکش رو پول دادم و خریدم ). اینم سرعت دانلودم با IDM:
البته این سرعت جزوه 22 گیگ هدیه اولیه ست. بعده اتمام این 22 گیگ، اون موقع هم دوباره تست سرعت دانلودش رو حتما براتون میذارم
اینم تست سرعت و پینگ از سایت معروف اسپیدتست:بازم سوالی داشتین در خدمتم
نکته: واحدش رو کیلوبایت کردم که راحت تر بسنجید
با پ.ر.و.ک.س.ی فایر الآن یه لینک مستقیم ( البته غیر پولی ) رو دانلود کردم و با سرعت 280 تا دانلود کرد. کاشکی V.P.N باز بود، چون اون سرعتش فکر کنم بهتر باشه. حیف ...
لازم به ذکر است که اشتراک نقره ای، Share ش 1 به 6 میباشد
Last edited by OnlyRealMadrid; 17-03-2013 at 18:25.
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از اسیاتک بگیرم.(اینترنت 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا اسیاتک؟)
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
سرعتتون خیلی خوبه اما در نظر بگیرید که قیمت سرویستون 100تومنه. اگر سرعتتون پایینتر از این بود تعجب میکردم.(دزدی علنی میشد دیگه). ولی با این سرعت 22گیگ به یه هفته نمیرسه که تموم شه بعد سرعتتون احتمالا میشه 140-170 (البته مطمعن نیستم چون خودم 1مگ نامحدود نقره ای داشتم با 80-100 دانلود میکردم)
![]()
سرور قزاقستان رو الآن امتحان کردم و پینگ 336 و سرعت دانلود 376 داد
سرور آمریکا هم یه بار پینگ 270 داد با سرعت دانلود 204 و یه بارم پینگ 284 با سرعت دانلود 90 داد!!! یه بارم پینگ 277 با سرعت دانلود 304 داد!!!!!! این سایت تست اسپید هم قاطی داره ها!!!!! همون IDM یا صفحه معمولی دانلود مرورگر موزیلا یا اپرا فکر کنم خیلی دقیق تر و معتبرتر باشه
سرور غنا هم پینگ 332 و سرعت دانلود 350 داد. باز یه بارم پینگ 282 با سرعت دانلود 397 داد!!!! نمیدونم چرا هر بار یه چیزی میده! این سایته فکر کنم کاملا سرکاری باشه!!!
پارس آنلاین رو نمیدونم ولی اگه چند صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که سرعت دانلود 128 نامحدود آساتک واقعیه. یعنی سرعتش بالای 30 نمیره.بین 16 تا 30 متغیره.(در مرکز مخابراتی های مختلف کیفیت اینترنتی که میدن متفاوته)
نگا کن تورو خدا تا ما خواستیم بیایم آسیاتک گند زد به دانلود شبانش!
128 طلایی اون مقدار سرعت بالاش تموم شه سرعتش چقدر می شه؟ 16؟
بعد این سرویسای 0 گیگ چین؟
اگه اون مقدار هدیه تمام بشه دیگه سرعتتون واقعی میشه. 128 میشه بین 16 تا 30.
سرویسای 0 گیگ رو واسه مسخره کردن ملت گذاشتن. مثلا میخوان بگن panel سایتمون کامله
الآن 103 تومانه، اما اگه راضی باشم ازش، 1 ساله پرداخت میکنم که میفته ماهی 79250 تومان دقیقا. فکر کنم به 3 روز نمیکشه که من 22 گیگش رو تموم میکنمقانونا باید بشه 341 ( چون شیر 1 به 6 هستش )، اما میگیم 256! که عمرا 256 بده و من روی 150 حساب کردم. یارو تو پشتیبانیشونم گفت که پایین تر از 180 دیگه نمیاد. اما من باور نمیکنم زیر 180 نیاد. 130 هم باشه راضیم
( با توجه که از بین 170 کشور دارای اینترنت، نفر 170 هستیم که عکسشم گذاشته بودم تو همین تاپیک، پس توقعم همینقدر باید باشه )
کاشکی وسع مالیم میرسید و میتونستم طلاییش رو با 68 گیگ هدیه سرعت بالا میگرفتم و شیر 1 به 4 هم بود( طلاییش رو اگه 1 ساله پرداخت کنیم، میفته ماهی 131 تومان ) که بازم خیلی بالاست
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)