هاردتون relocated sector داره و ریمارک شده است ببینید بعد از 10 روز به تعدادش اضافه میشه یا نه اگه زیاد بشه معمولا برای برطرف کردنش راه حل نرم افزاری نیست شاید با فرمت سطح پایین یا hdd regen درست بشه
هاردتون relocated sector داره و ریمارک شده است ببینید بعد از 10 روز به تعدادش اضافه میشه یا نه اگه زیاد بشه معمولا برای برطرف کردنش راه حل نرم افزاری نیست شاید با فرمت سطح پایین یا hdd regen درست بشه
من با سی دی ویندوز فرمت کردم. فکر کنم منظور شما استفاده از نرم افزار خاصی هست. پیشنهاد شما چیه؟
ممنون مشم اگه یه نگهی به این عکس بندازید
![]()
نرم افزار hdd low level format tools در مجموعه نرم افزارهای hiren boot cd است اگه تک هارد دارید
اگه دو تا هارد دارید این هارد رو به عنوان هارد دوم بزارید و با نرم افزار ویندوزش اون هارد رو فرمت سطح پایین بکنید
سلام من یه سوال داشتم میخواستم ببینم هارد 1 ترابایت سیگیت باراکودا 14 سرعت بیشتری داره یا هارد 2 ترابایت سیگت باراکودا 14؟!ضمنا ورژن جدیدتری از این هاردها ساخته نشده که کارایی بهتری داشته باشه؟!
سلام .
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بررسی کنید . البته تست کاملی هم نیست (مثلاً از Random Access و File Benchmark و ... تستی گرفته نشده) . ورژن جدیدتر Desktop HDD.15 هست که فقط در حجمهای 4 و 5 ترابایتی موجود هست .
تو این بنچمارک که 1 ترابایت سریعتر بود علتش چیه؟!
سلام دوستان
من هادرم ر با برنامه hd regenarator اسکن کردم.3 تا delay sector پیدا کرد. که بین سکورهای 0 تا 8000000 قرار داند.
حالا برای رفع این delay sector ها باید چیکار کنم؟
Last edited by amir1230; 19-07-2014 at 21:36.
اگه با اسکن و ریپیر درست نشد و با فرمت سطح پایین هم درست نشه نرم افزاری قابل حل نیست
دوستان لپتاپ خواهرم بعضی وقتا موقعی که روشن میشه (همه چراغهاش روشن میشه) اما مانیتورش تاریک میمونه. حتی صفحه اول که مشخصات رو باید نشون بده هم نمیاد. به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
ممنون
این مشکل فکر نکنم از هارد باشه lcd رو جلو عقب ببرید تصویر نیومد یا میتونه از برد اصلی باشه یا اتصال lcd به برد اصلی
بدون باتری هم تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)