موافقم![]()
موافقم![]()
بهتره حرمتا شکسته نشه، و الا من یکی که چشامو میزارم روی هم و هر چی از دهن در بیاد میگم، پس بهتره مواظب حرف زدنت باشی، دوست عزیز!![]()
ذائول بهتره باز نشسته بشه و يه پست اجرايي در رئال بگيره
هر چي باشه از فرناندو ردوندو كه بهتر نيست اين همه تو رئال سابقه كاپيتاني داشت اين پرز اومد انداختش بيرون
نميخوام بگم براي ما بد بوده يا خوب
فقط ميگم ديگه بسته
رائول در مقابل ويا و تورس و اينا هيچي نيست
بايد واقع بين باشيم
كاپيتان ارزشمندمونه و منم خيلي دوستش دارم اما حقيقت همينه كه بايد كساني مثل مسي بيان رئال كه بتونيم تو زمين بارسا انتقاممون رو بگيريم
من نمیدونم چرا یه سری از دوستان اینقدر با رائول مشکل دارن ! : دی
این همه برامون گل زده و خوب بازی کرده ! همون حضورش کلی روحیه میده به تیم !
به نظر من 2 نفر شدیدا به تیم روحیه میدن در سخت ترین شرایط :رائول & کاسیاس
دیگه تمام بازیکن ها که همیشه رو فرم نمیمونن ! همون کریس رونالدو حتی از رائول هم زودتر بازیش افت خواهد کرد !
در کل اینقدر بی انصاف نباشین ! برید از بازی های بارسای رویایی لذت ببرید بابا : دی
آقا رائول چه بدرد بخوره چه نخوره، باید همینجا باز نشسته بشه!!!
البته به نظر من رائول خودش بهتر هست این کار رو بکنه! مثل زیدان
زیدان با بازی تو جام جهانی نشون داد واقعا تموم نمیشه! اما میدونست کی باید بره و الان همه دوستش داریم.
هیچ نیازی نیست رائول بره! همونطور که یکی از بچه ها گفت، رائول و کاسیاس به تیم امید زیادی میدن!
رائول برای بازی های مهم خیلی خوبه، تجربش به درد میخوره...
اما در کل مربی باید تصمیم بگیره، مثلا جایی که احساس میکنه به مهاجم قدرتی سرعتی نیاز داره، ازش استفاده نکنه، جایی که یه تمام کننده خوب میخواد...
دادش مگه اونجا ایرانه !!
یا رئال شده پرسپولیس استقلال !!!
این حرفا چیه آخه !!!
رائوووووول برای رئال یه نعمته.
در واكنش به اظهارات روز گذشته پرس
بلودا: براي پر كردن اوقات فراغت به اينجا نيامدهام
خبرگزاري فارس: مديرعامل موقت رئال مادريد در واكنش به اظهارات همتاي سابقش گفت: براي پر كردن اوقات فراغت به اينجا نيامدهام.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، ويسنته بلودا گفت: فلورنتينو پرس گمان مي كند من يا دوستانم نيازمند حضور در رئال مادريد هستيم در حالي كه از زمان قبول اين مسئوليت تا امروز به شدت متحمل ضرر مالي شده ام و تنها به خاطر رئال مادريد همه چيز را تحمل كرده ام.
وي افزود: پرس عقيده دارد كه حضور من به ضرر رئال مادريد تمام شده است. در حالي كه من پس از استعفاي كالدرون روي كار آمده ام و براي رسيدن به تاريخ انتخابات لحظه شماري مي كنم.
هيگواين جانشين ابراهيموويچ ميشود
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد بدون هيچ مبلغ اضافي با همتاي سوئدي خود در اينترميلان معاوضه ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، گونسالو هيگواين طراح دوم حملات رئال مادريد بدون هيچ مبلغ اضافي و به احتمال فراوان با همتاي خود در اينترميلان ايتاليا معاوضه خواهد شد.
روزنامه گازتا دلواسپرت چاپ رم در اين باره نوشت: اينترميلان ديگر نيازي به ابراهيموويچ ندارد و ميتواند براي سال آينده به گلزني مهاجم بزرگ رئال مادريد اميدوار باشد. به نظر ميرسد آرين روبن و ديگر هلنديهاي رئال مادريد نيز در فهرست خريد اينترميلان جا داشته باشد.
در آستانه بازي با والنسيا
رائول: بايد پيروز شويم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه هفته سي و پنجم لاليگا گفت: فقط به خاطر سال آينده بايد در بازي هاي باقيمانده پيروزي شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رائول گونسالس تصريح كرد: تنها به خاطر سال آينده و آشتي با هواداران خشمگين خود بايد در تمام بازي هاي باقي مانده به پيروزي برسيم.
وي افزود: همه بازيكنان بايد به قرارداد خود پايبند باشند و نبايد به خاطر شكست در ال دربي روحيه خود را از دست داده و عقب نشيني كنيم. اگر سهميه اروپايي را از دست بدهيم آيندگان ما را نمي بخشند.
رئال شنبه شب به مصاف والنسيا مي رود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)