باید PSP رو وصل کنی نرم افزار هاش رو توش بریزی و بعد از داخل PSP هکش کنی اگه دلت نخواست نرم افزار هاش رو توش بذار باشه اگه هکش پرید سریع دوباره هکش کنی .![]()
باید PSP رو وصل کنی نرم افزار هاش رو توش بریزی و بعد از داخل PSP هکش کنی اگه دلت نخواست نرم افزار هاش رو توش بذار باشه اگه هکش پرید سریع دوباره هکش کنی .![]()
سلام
من وقتی بازی unbound sega رو باز میکنم psp ایم خاموش میشه مشکل از کجاست؟!!
با سلام چند تا سوال دیگه:
1- بنده کاملا گیج شدم این ورژن که میگن چیه ؟؟؟ و مدل 3000 برای اینکه کپی خور بشه باید چه ورژنی باشه؟ و اگر ورژن 5.05 یا بالاتر باشه قابل تغییر به 5.03 که من دیدم در آموزشهای کپی خور کردن همه پیشنهاد کردن هسته یا باید حتما 5.03 باشه و اگه 5.05 باشه دیگه قابل کپی شدن نیست؟
2- وقتی کپی خور میشه همه بازی ها رو بدون مشکل مثل مدل 2000 اجرا میکنه یا فقط مخصوص یه سری از بازی ها ست.
3- برای اتصال به pc داخل جعبه دستگاه کابل مربوطه موجود است یا باید جدا خریداری شود؟(به چه قیمتی)
4- آیا در آینده 3000 به طور کامل کپی خور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- فریمویر دستگا حتما باید 5.03 یا پایین تر باشه (اگه بالا تر بود نمی شه دانگرید کرد پس کپی خور نمی شه)
2- همه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا می کنه
3- کابل اتصالش همون mini usb هست ولی توی جعبش نیست
4- هنوز معلوم نیست (در مورد آینده باید آینده صحبت کرد)
سلام.
شما بازی را از کدام لینک ها دانلود کردی؟(لینک رپیدشیر که من گذاشتم یا مگاآپلود؟)
من از لینک های رپیدشیر که خودم گذاشتم دانلود کردم و مشکلی هم نداشت.هم روی فریمور 5.03MHU تست کردم هم روی فریمور 5.00m33-6 بدون مشکلی اجرا شد.
راستی فریمورت چند هست؟
UMD ISO MODE را از VSH منو تغییر بده اگر باز هم اجرا نشد به احتمال بازی که دانلود کردی مشکل داره.
آقا علی وقتی راک باند رو ریختم تو پی اس پی کنارش TEXT بسازم؟؟؟؟
والا من با این بازی هیچ مشکلی نداشتم.
اما بچه ها میگویند داخل فولدر گیم یک TEXT بسازید تا با مشکل روبرو نشوید.
پس توی فولدری که راک باند هست نه،توی گیم؟؟؟
ببخشید میخوام مطمئن شم
نه در مسیر زیر
X:\psp\game
بچه ها یه مرحله تو god of war هست میره کنار مجسمه یه اسب که پاهاشو گرفته بالا،من اونجا گیر کردم باید چی کار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)