خیلی امیدوار شدم !
وقت زیاد میبره تا عادت کرد ؟
خیلی امیدوار شدم !
وقت زیاد میبره تا عادت کرد ؟
نه بابا ! اگه گيمر باشي 3 سوت ! آپولو كه نميخواي هوا كني دوست عزيز .
يه دور يه بازي رو تموم كني دستت عادت ميكنه .
نه من حدودا توی نصف مرحله بهش عادت کردم.خیلی خوش دسته.
نوید یکی از 3 دلیلی که باغث شد من انقدر Xbox360 رو دیر بخرم همین بازی کردن بازی های اول شخص با دسته بود !!!
اصلا فکر نمیکردم بشه با دسته ی Xbox انقدر راحت بازی کرد !!!
الان فکر کنم دیگه نتونم با موس بازی کنم![]()
دقيقا منم چند وقت پيش cod4 رو براي pc گرفتم اصلا نتونستم بازي كنم ! يعني يه جورايي اصلا بهم حال نداد .
البته من كه كلا از بچگي كنسول گيمر به دنيا اومدم : دي !
این بردش لانچه. طرف چه باحال نخواسته بگه لانچه . :d یادم باشه اگر خواستم منم بفروشم از این طرفند استفاده کنم.:dاقا یکی اومده بهم میگه ایک باکس 260 دارم میخوام بفروشم !! این 260 کدوم مدله دیگه ؟؟ کلا با 360 فرق داره ؟ میگه 2005 هم هست و 150 میخواد بفروشه
میگم نوید تو چی گفتی مگه که اینقدر تشکر اومد زیر پستت؟نه بابا ! اگه گيمر باشي 3 سوت ! آپولو كه نميخواي هوا كني دوست عزيز .
يه دور يه بازي رو تموم كني دستت عادت ميكنه .بعد من بدبخت 3 ساعت نشستم آموزش config نوشتم کلی کاربر راه انداختم یکی تشکر نکرد.
واقعا من نمیفهمم چرا اینقدر افکار نژاد پرستانه وجود داره
. باید قوانین تشکر بزاریم تو انجمن
.
شوخی کردم. اگر خواستی دعوا کنی یه زنگ بزن تو تاپیک دعوا راه نندازی.
مزه ای بود از iranian_boy بی مزه.
-------------------------------------------------
سبز باشید........
من اولین بازی FPS که با دسته انجام دادم Call Of Duty 3 بود با PS2
نمی دونم باور می کنید یا نه
ولی با اینکه قبلا از اون فقط با موس و کیبورد بازی کرده بودم
اصلا حس نکردم
و به راحتی با دسته بازی کردم و واقعا باید بگم که بازی باد سته نه تنها سخت نیست
بلکه خیلی لذت بخش و آسونه مخصوصا اینکه
دسته های Xbox 360 هم خیلی خوش دسته.و اولین بازی FPS که با Xbox 360 بازی کردم بازی شاهکار The Darkness بود که هنوز خاطرات خوشم با این بای فراموشم نشده
من چند وقت پیش با موس و کیبورد نتوسنتم بازی Ghost Recon 2 درست انجام بدم و واقعا سختم بود
پس دوستان مطمئن باشن بهترین لحظات رو با بازی های FPS و دسته های Xbox 360 تجربه خواهند کرد و اگر هم اولش سخت باشه(که برای من نبود) به سرعت و به راحتی عادت می کنن
یه چیزه عجیب بگم که من تا حالا با موس و کیبرد FPS بازی نکردم و اولین بازی من رو پلی 1 MEDAL OF HONER بود .
حالا بماند دسته 360 که چه قدر خوش دسته.
سلام
من میخوام صدای دالبی 5.1 از xbox بگیرم.ظاهرا یه کابل اپتیکال هست که از xbox وصل میشه به سینما خانگی.کسی میدونه این کابل رو از کجا میتونم تهییه کنم و قیمتش چنده؟
لطفا كسي جواب ما رو هم بده!!! (ثواب داره ها...!!!)![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)