بابا بستگی به بازیکن هم داره ..
دیروز بازی کردم Phantom Lancer بودم Tiny رو زدم تو 1v1 ! کاملا آنتی من بود ! ولی PrO نبود ... !
اما تعریف از خود نباشه منم یه کم PrO هستم![]()
بابا بستگی به بازیکن هم داره ..
دیروز بازی کردم Phantom Lancer بودم Tiny رو زدم تو 1v1 ! کاملا آنتی من بود ! ولی PrO نبود ... !
اما تعریف از خود نباشه منم یه کم PrO هستم![]()
من منظورت رواز این اصطلاحات ندونستم (آنتی من وPrO).ولی این حرفت دقیقا حرف منه:به بازیکن خیلی ربط داره
Last edited by javad khan008; 15-10-2011 at 22:39.
انتی میشه یه هرویی که ضد یه هرو دیگش
pro پرو فشنال پلیر یا همون بازیکن حرفه ای
کله دوتا به استرا تژی و ایتمی که تو بازی میسازی اگه فقط کپی بازی کنی از رو بقیه تو بازیهای درست حسابی فقط میبازی
من هیچ وقت آنلاین بازی نکردم.
ولی تو محل ما گیم نت زیاده.منم اونجا بازی کردم و یاد گرفتم.منظور شما اینه که اصل بازی رو تهیه کنم؟ مگه با کپی چه فرقی داره؟
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
میشه یه سایت معرفی کنید که عکس های هیرو هارو بگیرم.ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1ب1 هم ترول هر چقدر بازیکن باشه جلوی اسپکتر حرفه ای می بازه،هرچند یک به یک ملاک مقایسه نیست
تاینی ضد فانتوم؟!
دقیقا طبق کدوم معادله ای اینو گفتی؟
هیچ فرقی نداره،با کپی هم می شه انلاین بازی کرد
از گارنا شروع کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].com/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی که حس کردی حساب بازی انلاین دستت اومد به Rgc مهاجرت کن![]()
اینا همه حرفه تو بازی برعکسش صحیحه تو 5 به 5 اسپکتره تا بیاد شاخ شه بازی تموم شده هر کی خواست 5شنبه بیاد قدرت اسپکتره رو نشون بده1ب1 هم ترول هر چقدر بازیکن باشه جلوی اسپکتر حرفه ای می بازه،هرچند یک به یک ملاک مقایسه نیست![]()
ببخشید از کجا باید بفهمیم که کدوم آیتم رو نباید به هیروی خاصی ببندیم.
و کدوم آیتم ها نباید باهم بسته بشن.مثل آیتم های ارب
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
rgcچیه که باید بهش مهاجرت کنم. من زیاد اهل اصطلاحات نیستم
Last edited by javad khan008; 16-10-2011 at 20:49.
تمام ایتما بسته به شرایط بازی بسته میشه یه لازمه هرو استرنج رو ایتم اینتله ببندی یه جا مجبوری اینتله رو استرنج ببندی تانکش کنی
تا پنج شنبه اگه اینترنتم اومد میام میگم اسپک چقدر قویه
چند تا هرو هستن تو ظاهر خیلی ضعیفن مثل اسپک و ژئو مانستر
ولی تو بازی .....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)