مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر
![]()
مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر
![]()
اصلا منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه منم میتونم اینکار رو بکنم یا نه؟! مودم من tp-link هست
نه رو برند مودم امکان نداره برند ایسوس داره
خط بطور نرمال من مکس ریت رو 17.8 مگ الی 18.5 تو کل روز کشش مکس هست
به همین خاطر رو حالت نرمال بذارم مودم رو اتوماتیک ریت 16 گاهی اوقات میرسه 15 مگ میگیره و خط بسته میشه سرعتی معادل 1.700 تا 1.800 نرمال بازی میکنه
ولی وقتی ازین قسمت مودم
2db+ مثبت میدیم مکس ریت میاد بالاتر و کشش خط میره بالاتر
که ریت رو میاره 17404 میبنده یعنی بالاتر از حد معمول چون خط هم مکس ریتش رو حالت معمولی این ریت رو کشش داره بسته میشه
بطور معمول اگه خاموش باشه 1600 بعضی اوقات 1500 میبنده
درضمن اینطوری نیست که اگه خطت 8 مگ کشش داره بیای +10 بدی به امید اینکه 12 مگ بگیری نه اینطوری نیست crc ارور میده لینک پایدار میمونه ولی سرعتت خیلی کم کم میشه هرچی دانلود میگیری 170 کیلوبایت سرعتت میشه
این به این درد میخوره که اگه الان 8628 مکس ریتت هست خطتو 8300 بسته مودم خودش بیاره بالاتر یخورده بیارتش بالاتر و از 8628 مکس ریتت استفاده کنی
که بتونی از نهایت کشش خطتت استفاده کنی
بدرد خط هایی میخوره که اینطورین
شما نویز خط کمی دارید مشکل از سیم کشی داخلی دارید
بهتره سیم جداگانه از سر خط بکشید چون تابلو هست مطمعنا به پریز وصل کردید خط رو منم همین نویز رو دار 18 مگ میگیرم خط شما هم کشش 18 مگ رو داره
Last edited by MMDFullHD; 12-01-2018 at 22:16.
سلام موفق شدم بدون تغییر کابل اینها ریت 8 مگ رو بگیرم منتها برش گردوندم به 4 مگ که تا زمان رفع نویز مشکلی نداشته باشم وقتی پروفایل گیم رو غیر فعال کردم ریت خط 2 مگ رفت بالا(تو تایپک نویز صحبت کرده بودیم)
با این حال میخوام مودم بخرم این مودمی که داری ازش راضی؟
مودم DSL-N14U B1 چطوره؟
Last edited by AVAVA; 13-01-2018 at 01:26.
سلام خوشحالم که میتونید ریت ۸ رو بگیرید
شما یک چیز بگو که ایسوس داده باشه از لحاظ کیفیتی بخوای بهش ایراد بگیری تعصب ندارم ولی غیرتی میشم کلا رو اسمش وقتی میاد
من اولین مودمی که خریدم با نت مخابرات اومدم dsl-n10 بود این تنظیماتو نداشت یه محیطی داشت که اصلا گرافیکی نبود اخر سر یکی از فامیلا اومد همین امسال ور داشت بردتش مودمرو سال 89 بود اگه اشتباه نکنم خریدم نزدیک به ۷ ساله داشت مودمه بی عیبو ایراد بدون قطع کار میکرد مادربردی دارم اش ۱۴ سالع داره خاک میخورخ الان بیارمش بیرون هارد و رم ببندم بهش کار میکنه بخاطر همین زندگیاییه که با ایسوس کردمه اینطوریم رو این برند تو سگ عمری هیچ موقع اصلا به فکرت نزنه که ایسوس بخواد بسوزه یا اونطور که بخوای کار نکنه یا ریتم بزنه نه حاجی اینطور چیزا اصلا به ایسوس نمیچسبه شخصا پسر داییم ی مادربرد قدیمی داره پنیتوم روزو شب داره ازش کار سنگین میکشه اونم هیچ موقع دستشو پس نمیزنه
این مودمی که شما میگید از چیپ ralink استفاده میکنه چیپاش زیاد تعریفی نیستن بیشتر چیپاش تو تی پی لینک بازده ای شونو ثابت کردن که چرتو پرتن ولی مطمعنا ایسوس پشتش هست و اصلا هم شما وقتی این مودمو بگیری به کیفیت ایسوس پی میبری نه به کیفیت چیپش اینو گفتم که در جریان باشی رالینک چیپاش مفت نمی ارزه ولی خب تنها به چیپ مودم نیست همینn10 ای که بهت گفتم ۷ سال عمر کرده خودش رالینک بوده چیپش ولی خب خوب خودشو نشون داد اونم عالی بازده ای میداد بهم
ولی درسته برادکام ی چی دیگس تو کیفیت چیپ های مودم ولی این تضمین رو من بهتون میدم که همین مودم از خیلی از مودمای دیگه تی پی لینک و ... بهتر کار کنه
شخصا مودم خودم که ac52 هست چیپ مدیاتک داره تاحالا کسی استفاده ای نداشته فک کنم تو انجمن اطلاعاتی هم در مورد کیفیتش نبود ولی شخصا تو این چند ماهه مودم داره نهایت بهره وریشو داره رو ی خط لب مرز قطعی نشون میده که پایداری عالی داره
اگه قصد خریدو داری بخر شک نکن بهترین انتخاب رو کردی
شما زنده و ما مرده ولی اگه این مودمو خریدی بدون ی عمر اصلا از کیفیتش نمیافته محصولاتش فعلا عمری داره برای اکثریت مردم و من کار میکنه نمیدونم شانس منه یا واقعا کیفیت محصولاتش خوبه
120 سال زنده باشی ، اره ایسوس حرف نداره کلانه دنبال ایسوسم ، مودم الانم DSL-N10 C1 هست که چیپش Ralink هست مودم قبلیم DSL-N10 بود خیلی مرد بودولی زیر مشکلات سر خم کرد و سوخت
البته خیلی داغ می کرد
بگذریم ... میگم مشکلی تو باز کردن پیچ نداری برای من صفحات به سختی باز میشن...
جالبه همون مودمی که شما دارید میگید واسه من داره ی عمر کار میکنه الانم افتاده دسته ی بنده خدا داره ازش استفاده میکنه
اینجاش جالبه که مودم تو خونه ما 24*7 روشنه
شما مودمتون احتمالا اداپتش نسوخته اگه سوخته که به ی تعمیر کار نشونش بدید هزینه ای نداره براتون فیکس میکنه ولی اگر بردش مورد داره اون بحث دیگه ای داره
نه هیچ مشکلی ندارم فقط یک مشکلی که دارم اینه با فیلترشکن هست وقتی روشن میکنم به صفحه ای فوروارد میشم یا رو هایپرلینکی open new tab میزنم صفحه گاهی اوقات سفید هیچ respond نمیگیرم
که به مشکله پی بردم فقط رو فایرفاکسه واسه من اینطوریه
رو سافاری و کروم و ... موردی نداشته
نه بردش خراب شده بود ، اعتقاد دارم مودم بردش خراب بشه حتی تعمیرم بشه دیگه مثل اولش نیست ، این زایکسل های که شاتل میفروشه معلوم نیست چین به پشتیبانیش میگم چیپشون چیه میگه من نمیدونم درباره چی می حرفی .... خخخ
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
با یه سرچ تو این سایت میتونی بفهمی چیپش چیشه مثلا مودمی که دادم الان با لینک پاینن چیپش برادکام هست شما به هرچیپی که ایسوس داد شک نکن ولی اگه مودم دیگه خواستی مد نظر قرار بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه هنوز کلی از آستانه حجم منصفانه من باقی مونده ولی سرعتم دقیقا نصف شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)