وقتي رفتي توي بازي دكمه home رو در صحفه كليد بزن تا سريع وارد ويندوز لايو بشي بعد بالاي صحفه اون قسمتي كه مربوط به حساب كاربري هست برو توي قسمت ايجاد يك اكانت آفلاين يه اسم انتخاب كن و برو حالشو ببر
وقتي رفتي توي بازي دكمه home رو در صحفه كليد بزن تا سريع وارد ويندوز لايو بشي بعد بالاي صحفه اون قسمتي كه مربوط به حساب كاربري هست برو توي قسمت ايجاد يك اكانت آفلاين يه اسم انتخاب كن و برو حالشو ببر
به نظر شما بهتره این بازیو رو ویندوز 7 نصب کنیم یا xp.بهتره سیستم 64 بیتی باشه یا 32 بیتی؟
وقتی میخواد نصب بشه این ارور رو میده ،
feature transfer error
error : access is denied
میشه راهنمایی کنید ؟
منظورت اينه كه نصب نميشه? خوب در اين صورت به احتمال زياد دي وي دي بازي بد رايت شده و خرابه و بايد تعويض بشه
نه بردم dvd رو عوض کردم ، یارو دوستمه اونجا امتحان کردیم نصب شد ولی تو سیستم من همین که inistal میزنی این ارور لعنتی میاد اعصاب آدم بهم میریزه به خدا .
اون بازیه 5 dvd هستشا episodes from liberty city
تو دیسک 5 یه فولدره نوشته درایور ، اونجا چندتا نرم افزار جانبی بود نصب کردم بازم . . .
خواهشا راهنمایی کنید تا دی وی دیارو نشکوندم ، دلم میخواد این بازی رو داشته باشه نه اینکه بندازمش بیرون "نشون میده که من عصبیم"
لطفا کمک کنید
----------------------------------------
با کپی کردن محتویات دیسک اول تو هارد و اجرای اون مشکل حل شد
با تشکر از FOURTH RETURN عزیز
Last edited by ehsssssan; 28-09-2010 at 15:00.
دوستان من سیو کامل بازی
Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو میخوام
از یکی دوستان گرفتم و بجای فایل های خودم جایگذاریش کردم ولی بازی از اول شروع شد مجبور شدم دوباره فایلهای خودمو بزارم
میگم تو این بازی نمیتونه نیکو مثل نسخه قبلی د خ تر سوار کنه؟ یا یکم بهتر بگم من شنیدم یک کدی هست میزنی یک نفر میاد خونش..... درسته؟
ببین دوست عزیز من اینو نمیدونم ولی تو نسخه قبل یه مد hot caffe میگرفتی اونو میبردی خونه و دیگه عملیات !!!!!!!!
برای این هم فکر کنم اون مد باشه تو سایتهای مدینگ بگردی پیدا میکنی
سلامدیگه عملیات !!!!!!!!
اخه چه عملیاتی
ذهن بچه مردمو گمراه میکنی
چی چی میگی.موقع حساس میره سر پل حافظ رو نشون میده.
ولی برای من اصلا یه همچین چیزی نیست.یعنی اکانت افلاین نداره که درست کنم.وقتی می زنم میره توی مرورگر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)