تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 913 از 4105 اولاول ... 413813863903909910911912913914915916917923963101314131913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,121 به 9,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مخم كار نميكنه .آره 6 ماهه! اشتب كردم!
    ميدوني من نميخوام از خودم تعريف كنم ولي خوب يه سري كارا رو كه معمولا سربازا دنبالش نميرن و ميگن ولش كن دنبالش بودم حالا سيستم Paperless ما قطع شده (‌خيلي وقته )‌ امروز اومده 100 متر سيم فيبرنوري آورده ميگه ميخوام تا هستي كابل كشي سيستم شبكه رو انجام بدي. ميگم خوبه ديگه. ميخواي تا آخرين روز رس منه بيچاره رو بكشي!!!
    ايشالله هفته ديگه 4 شنبه!!! نبووووود؟‌ ( دلم ميخواد يك ماه فقط بخوابم تا ظهر. بس كه كله صبح خروس خون پا شدم عقده اي شدم)

2. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میلاد جان.من 3-4 روز مثل ....میخوابیدم.بعدش خسته شدم و همه چی برام تکراری شده الان.
    راستی جناب رحم دلی رو می شناسی؟باید ناوبان 1 یا ناوسروان شده باشه الان.یه یارو شمالی هست موهاشو یه ور میزنه.
    جناب حیدری چطور؟همون کرد چهار شونه که وزنه برداره؟
    یه ناخدا یکی هم بود بنام افرازی.اونم کرد بود.الان فرمانده های دژبان کیا هستن؟
    هستن این ها یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان. من امروز از آموزشی پادگان 01 اومدم مرخصی. 4 روز اول همش به گوش دادن توجیهات و مقدمات گذشت و کلا وقت آزاد نداشتیم. یه کم هم رژه رفتیم. یک بار هم نگهبانی بم خورد.
    به طور کل رفتارشون محترمانه ست و مشکلی از نظر آزار و اذیت الکی نیست. غذاشونم متوسطه، نه خیلی خوبه (که البته کسی انتظارشم نداره ) و نه غیرقابل خوردن.
    البته شانس آوردم که اومدم مرخصی، تقریباً نصف یگانمون رو برای نگهبانی پنچشنبه و جمعه نگه داشتن.
    ما که تازه کاریم ولی به نظر من از نظر جسمی کلاً سخت نیست. فقط چرایی سربازی و علافی شدید مخصوصاً سر نگهبانی آدم رو خل می کنه
    Last edited by mosi-comp; 29-06-2012 at 01:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام بر دوستان. من امروز از آموزشی پادگان 01 اومدم مرخصی. 4 روز اول همش به گوش دادن توجیهات و مقدمات گذشت و کلا وقت آزاد نداشتیم. یه کم هم رژه رفتیم. یک بار هم نگهبانی بم خورد.
    به طور کل رفتارشون محترمانه ست و مشکلی از نظر آزار و اذیت الکی نیست. غذاشونم متوسطه، نه خیلی خوبه (که البته کسی انتظارشم نداره ) و نه غیرقابل خوردن.
    البته شانس آوردم که اومدم مرخصی، تقریباً نصف یگانمون رو برای نگهبانی پنچشنبه و جمعه نگه داشتن.
    ما که تازه کاریم ولی به نظر من از نظر جسمی کلاً سخت نیست. فقط چرایی سربازی و علافی شدید مخصوصاً سر نگهبانی آدم رو خل می کنه
    یه جورایی یاد اوایل آموزشی خودم افتادم
    البته به ما که تا سه هفته اول مرخصی ندادن
    کلا فشار جسمی خاصی هم نیست
    اصل بر وارد کردن فشار روحی به طرفه که اگه اینو متوجه بشی دیگه برات مهم نیست و راحت خدمتتو میکنی
    خاطرات نگهبانی هم مخصوصا تو آموزش واقعا یادگاری میمونه برات
    کلا به قول گفتنی چون میگذرد غمی نیست
    این هفته هم میریم اردو و آموزشی تموم
    قدر دوره آموزشی رو بدونید
    واقعلا راسته که میگن آموزشی بهترین دوره خدمته !

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میلاد جان.من 3-4 روز مثل ....میخوابیدم.بعدش خسته شدم و همه چی برام تکراری شده الان.
    راستی جناب رحم دلی رو می شناسی؟باید ناوبان 1 یا ناوسروان شده باشه الان.یه یارو شمالی هست موهاشو یه ور میزنه.
    جناب حیدری چطور؟همون کرد چهار شونه که وزنه برداره؟
    یه ناخدا یکی هم بود بنام افرازی.اونم کرد بود.الان فرمانده های دژبان کیا هستن؟
    هستن این ها یا نه؟
    مشكل واقعا همينه!!! امروز جمعه هست طبق عادت ساعت يك ربع به 6 بيدار شدم زووووور زدم نتونستم درست حسابي بخوابم . حالا شنبه كه بشه به خدا ولم كنن تا 9 ميخوابم!
    اعصاب ندارمااا!!!!

والا انقدر ناوبان و ناوسروان و ناخدا و امير داريم اينجااا كه رئيس ما هم كه 3 ساله اينجاست اينا رو نميشناسه!!!
    الان فرمانده دژبان جناب كرمي هست .ناوسروانه!
    راستش من با جاهايي كه در ارتباط هستم بيشتر فاوا هست و مهندسي و مخابرات و ساختمون نيرو انساني شماره 3 !
    يه عكس هست مال تاسوعا و عاشوراي پارساله! يه رفيق داشتم ترخيص شد توي صمعي بصري عقيدتي بود. اون روز امير صياري اومده بود اونجا! ما هم مونده بودن بريد!‌من تا رسيدم امير توي محوطه ي مسجد بود. ما هم ار فرصت استفاده كرديم يه عكس گرفتيم!!!‌. تو صمعي بصري عقيدتي بود ولي خوب گفتن بخاطر مسائل حفاظتي پاكش كنيد و اينا. (‌گفتن ييهو عوامل فتنه ميان تروررت ميكنن!‌) ميدوني كه الان مهمترين نيرو دريايي هست!
    ما كه باديگارد نداريم كه !!!

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشكل واقعا همينه!!! امروز جمعه هست طبق عادت ساعت يك ربع به 6 بيدار شدم زووووور زدم نتونستم درست حسابي بخوابم . حالا شنبه كه بشه به خدا ولم كنن تا 9 ميخوابم!
    اعصاب ندارمااا!!!!

والا انقدر ناوبان و ناوسروان و ناخدا و امير داريم اينجااا كه رئيس ما هم كه 3 ساله اينجاست اينا رو نميشناسه!!!
    الان فرمانده دژبان جناب كرمي هست .ناوسروانه!
    راستش من با جاهايي كه در ارتباط هستم بيشتر فاوا هست و مهندسي و مخابرات و ساختمون نيرو انساني شماره 3 !
    يه عكس هست مال تاسوعا و عاشوراي پارساله! يه رفيق داشتم ترخيص شد توي صمعي بصري عقيدتي بود. اون روز امير صياري اومده بود اونجا! ما هم مونده بودن بريد!‌من تا رسيدم امير توي محوطه ي مسجد بود. ما هم ار فرصت استفاده كرديم يه عكس گرفتيم!!!‌. تو صمعي بصري عقيدتي بود ولي خوب گفتن بخاطر مسائل حفاظتي پاكش كنيد و اينا. (‌گفتن ييهو عوامل فتنه ميان تروررت ميكنن!‌) ميدوني كه الان مهمترين نيرو دريايي هست!
    ما كه باديگارد نداريم كه !!!
    یادش بخیر اوایل که امده بودم یه کمی مثبت بودم توی دژبان.ولی اواخرش که داشتم میرفتم دیدنی بود.
    به همه گیر میدادم مخصوصا کادری ها.یه بار تو میدون 2 جلوی یه ناخدایی رو گرفتم اونم اومد پایین و بد و بیراه میگفت.منم میگفتم حرف مفت نزن بیا برگرد. اخرش فحش داد و رفت داخل.
    یه بار هم جلوی یه ناخدایی که یه پراید هاچ بک داشت و همیه میرفت تو دبیرخونه رو گرفتم.بنده خدا با اینکه حق باهاش بود خیلی بهم احترام گذاشت و هیچی نگفت.
    به وظیفه ها زیاد گیر نمیدادم.ولی به ارشدای گردان و راننده ها چرا.چون اوایلش اذیتم کرده بودن.دیگه همشون منو میشناختن.مخصوصا راننده ها که راه در رو نداشتن.

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ایول منم امروز از 01 اومدم. کدوم گروهانی؟
    شهید-علی

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها دژبانی ما یه فلش از من گرفته و پیش خودش نگه داشته. من حدسم اینه که میخواد دودرش بکنه اما خب آدم چاپلوسی هست و ممکنه بخواد منو بترکونه.
    با توجه به اینکه همون لحظه گزارش نداده میتونه منو بترکونه یا اگر من بزنم زیرش نمیتونه؟
    تو فلش هم یه سری عکس و بازی و ... هست ولی نمیتونن ثابت کنن مال من هست.
    این دژبان ها اگر چیزای این مدلی رو گزارش بدن تشویقی میگیرن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها دژبانی ما یه فلش از من گرفته و پیش خودش نگه داشته. من حدسم اینه که میخواد دودرش بکنه اما خب آدم چاپلوسی هست و ممکنه بخواد منو بترکونه.
    با توجه به اینکه همون لحظه گزارش نداده میتونه منو بترکونه یا اگر من بزنم زیرش نمیتونه؟
    تو فلش هم یه سری عکس و بازی و ... هست ولی نمیتونن ثابت کنن مال من هست.
    این دژبان ها اگر چیزای این مدلی رو گزارش بدن تشویقی میگیرن؟
    اگه لوت بده به بازرسی میری بازخواست میشی و.اگه چیزیش توش نباشه کاریت ندارن.ولی احتمال بازداشتی هم هست.
    تو نترس.اگه لوت داد برو شکایت کن بازرسی که از من درخواست رشوه و این کارو رو کرده و خیلی وقته فلش دستشه..نشد برو بازرسی مرکز یا دادگاه نظام.
    ...رو به عزاش می نشونن.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه لوت بده به بازرسی میری بازخواست میشی و.اگه چیزیش توش نباشه کاریت ندارن.ولی احتمال بازداشتی هم هست.
    تو نترس.اگه لوت داد برو شکایت کن بازرسی که از من درخواست رشوه و این کارو رو کرده و خیلی وقته فلش دستشه..نشد برو بازرسی مرکز یا دادگاه نظام.
    ...رو به عزاش می نشونن.
    اگه من بزنم زیرش چی؟ میتونه ثابت کنه؟ من میگم دو سه باربا این جر و بحثم شده و خواسته تسویه حساب کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •