دوستان رو کسپرسکی آنتی ویروس 2013 آپدیت 2014-3-27 این 30 مورد رو رو سیستم اصلی اسکن کردم نتایج:24 تا رو شناخت ....سوال : دوستان چطوری باید عکس آپلود کنم؟؟؟؟
دوستان رو کسپرسکی آنتی ویروس 2013 آپدیت 2014-3-27 این 30 مورد رو رو سیستم اصلی اسکن کردم نتایج:24 تا رو شناخت ....سوال : دوستان چطوری باید عکس آپلود کنم؟؟؟؟
[ببخشید دوستان مثل اینکه اسپم دادم !!!!!!عکس بزرگتر تو پست زیر -----بازم ببخشید(اولین باره عکس میزارم تو فوروم!] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by pa13; 27-03-2014 at 22:42.
نتیاج ویروس یابی با f secure اورجینال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26 مورد رو شناسایی کرد
Last edited by mehrdad2540; 30-03-2014 at 01:13.
سلام منم از همین انتی ویروس استفاده میکنم ایا شما هم مشکل پاک نکردن رو مثل من داری......
سلام. کسی هست بتونه نتایج مربوط به این 30 نمونه رو با eset smart security 7 بذاره؟
کسی از دوستان لینک دانلود Cryptolocker یا همون ویروس باجگیر که فایل ها رو به رمز در میاره داره؟اگه کسی لینکش رو داره به صورت پیغام خصوصی برام بفرسته می خوام با کومودو تست کنم عکس هم براتون میزارم ازش اگه شد
نگران من هم نباشید بلدم باش چیکار کنم![]()
بد افزار هایی که در صدر اخبار قرار می گیرند همیشه بیشتر مورد توجه شرکت های امنیتی هستند . لذا الان باید تمام شرکت ها اونو بشناسند .
دوست عزیزمون Batman نمونه Cryptolocker ورژن 2.0 رو توی براتون توی پست های قبلی آپلود کرده .
لینک پست :
________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حد امکان روی محیط مجازی تست شود .
فر آیند Encryption زمان بر هست . لذا در صورتی که روی رایانه شخصی تست کردین و اشتباهی اجراش کردین ، در جا همه فایل هاتون قفل نمی شه . کمی زمان می بره تا کار ویروس به اتمام برسه . لذا در صورت اینکه اشتباهی اجراش کردین ، وقت واسه پاکسازیش هست
با آنتی ویروس خاموش اجراش کردم این پیام رو بهم داد
کاش همه مخربا اینجوری بودند من که حوصله ندارم برا ویروس نرم افزار پیش نیاز نصب کنم
انگار یه کارایی می کنه اما تو ویندوزxp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک گزارش کارایی که کرده
اینو که نشد درست حسابی تستش کنیم Flameیا stuxnetرو اگه کسی لینکی ازش داره برام بزاره
Last edited by sandboxed; 02-04-2014 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)